واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ آبان ۱۳۹۴ (۱۱:۴۱ق.ظ)
رئيس سازمان جهاد کشاورزي پيشبيني کرد: افزايش 120هزار تني توليد چغندرقند در استان كرمانشاه موج-رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان کرمانشاه از افزايش 30 درصدي سطح زير کشت چغندرقند استان خبر داد و گفت: پيشبيني شده در مقايسه با سال گذشته درتوليد چغندرقند 120 هزار تن افزايش توليد داشته باشيم.
به گزارش خبرگزاري موج از کرمانشاه، خسرو شهبازي با بيان مطلب فوق در هشتمين کارگروه توسعه کشاورزي که با حضور هدايت حاتمي معاون امور اقتصادي و توسعه منطقهاي استانداري کرمانشاه،مديران کارخانههاي قند بيستون و اسلام آبادغرب و کشاورزان چغندرکار برگزار شد، افزود: در سال زراعي 93- 94بيش از 11 هزار هکتار چغندرقند در استان کشت شده و نسبت به سال گذشته 2600 هکتار به سطح زير کشت چغندرقند استان افزوده شده است.
وي با بيان اين که تاکنون بيش از 237 هزار تن چغندرقند به مقصد کارخانههاي قند داخل استان براي خريد حمل شده، تصريح کرد: حدود 70 درصد سطح چغندرقند استان طرف قرارداد با کارخانههاي داخل استان و حدود 30 درصد نيز طرف قرارداد با کارخانههاي خارج استان هستند.
شهبازي با اشاره به اين که خريد چغندرقند کشاورزان استان کرمانشاه از 15 شهريور آغاز شده، گفت: کارخانههاي قند استان در خريد چغندرقند کشاورزان پيشرو بوده و 10 تا 15 روز زودتر از کارخانههاي خارج استان اقدام به خريد چغندر قند داخل استان کردهاند.
شهبازي تمهيدات کارخانههاي قند استان کرمانشاه را شامل افزايش حجم خريد روزانه در کارخانه قند بيستون، پيشبيني افزايش سرعت بخش تخليه، پرداخت هزينه نهادهها، ارائه خدمات ماشينآلات کشاورزي به کشاورزان و پيشبيني فضاي لازم جهت سيلوي محصول اعلام کرد.
رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان کرمانشاه سپس به مشکلات برداشت چغندرقند استان پرداخت و گفت:مشکلاتي از قبيل اعتراض کاميونداران به برنامه حمل به شهرستانها، تعجيل کشاورزان در برداشت محصول و تحويل به کارخانهها و عدم پرداخت مطالبات کشاورزان بوده که بايد با برنامهريزي اصولي رفع شوند.
در ادامه اين جلسه دکتر حاتمي، معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منطقهاي استانداري کرمانشاه نيز بر برنامهريزي دقيق براي برداشت چغندرقند و خريد توسط کارخانهها تاکيد کرد و گفت: در خريد چغندرقند اولويت با کشاورزاني است که در چارچوب برنامههاي زمانبندي که توسط سازمان جهاد کشاورزي کشت کرده و طرف قرارداد با کارخانههاي داخل استان هستند.
وي افزود: کارخانههاي قند تا زماني که ظرفيت خريد چغندرقند افزايش نيافته خارج از برنامه سازمان جهاد کشاورزي استان کرمانشاه خريد نکنند.
حاتمي با اشاره به اين که در خريد چغندرقند کشاورزان استان بايد از دلال بازي جلوگيري شود گفت: کشاورزان ما با زحمت فراوان چغندرقند را توليد کرده و بايد مورد حمايت قرار گيرند تا انگيزه توليد افزايش يافته و چرخ اقتصادي استان در بخش کشاورزي پايدار شود.
وي بر پرداخت به موقع مطالبات چغندرکاران استان توسط کارخانهها تاکيد کرده و خاطرنشان کرد: بايد پرداخت پول چغندرکاران عزيز با سرعت بيشتري انجام گيرد.
گفتني است؛در ادامه اين جلسه که مديران بخش کشاورزي و ادارات کل آب منطقه اي، محيط زيست، شيلات، بانک کشاورزي و...نيز حضور داشتند مباحثي مانند برنامه ريزي جهت نحوه بهره برداري از سامانه گرمسيري و مشکلات توليدکنندگان لوله و تجهيزات آبياري مورد بحث و بررسي قرار گرفته و تصميمات لازم اتخاذ شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]