واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ آبان ۱۳۹۴ (۹:۵۹ق.ظ)
راهاندازي سامانه دانش فني و علوم کشاورزي موج-معاون ترويج سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج کشاورزي گفت: نگاه کلي عموم مديران و کارشناسان بايد نگاهي ترويجي باشد.
به گزارش خبرگزاري موج،کاظم خاوازي در نشست ستاد پشتيباني و هماهنگي مروجان پهنهبندي آباديهاي استان، اظهار داشت: سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي براي تغيير و اصلاح ساختار ترويج انتخاب شده که اين طرح درحال تکميل و عملياتي شدن است.
به گفته وي، ساماندهي مراکز جهاد کشاورزي، طرح پهنهبندي امور اراضي و مديريت دانش در سطح کلان از اولويتهاي وزارت جهادکشاورزي است که بايد مورد توجه قرار گيرد.
معاون ترويج سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج کشاورزي با بيان اين که محققان کشاورزي بايد با مديريت ترويج و هماهنگي کشاورزي همکاري تنگاتنگي داشته باشند، گفت: مجموعه آموزش و نظام تحقيقات بايد در خدمت ترويج کشاورزي باشد تا در فرصت نه ماهه که براي به نتيجه رسيدن اين طرح در نظر گرفته شده است نتايج به دست آماده مورد تحقيق و بررسي قرار گيرد.
وي با اشاره به اين که نهضت ترويج به خوبي راهاندازي شده است، ابراز اميدواري کرد: تا با مصوبه دولت خريد خودرو براي مراکز جهاد کشاورزي صورت گيرد تا اين معضل نيز برطرف شود.
خاوازي خاطرنشان کرد: آموزش کارکنان جديدالاستخدام در راستاي بهرهبرداري بهينه از منابع انساني يک مساله ضروري است که بايد مورد توجه قرار گيرد.
معاون ترويج سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج کشاورزي يادآور شد: سامانهاي در دست طراحي و راهاندازي است که دانش فني و علوم کشاورزي را در اختيار کشاورزان و کارشناسان قرار خواهد داد.
وي گفت: با تشکيل شوراي عالي آب کشاورزي در سازمان مديريت و برنامهريزي بسياري از مسائل و مشکلات مربوط به آب نيز حل خواهد شد.
در اين نشست مهندس کريم مهري رئيس سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي، هدف اصلي طرح پهنهبندي اراضي کشاورزي را ارتقاي ضريب نفوذ دانش در بخش کشاورزي دانست و بر ايجاد دفتر فني در سازمان جهاد کشاورزي تاکيد کرد.
وي افزود: خلاء وجود دفتر فني در سازمانهاي جهاد کشاورزي وجود دارد که بايد براي ارزيابي و نظارت بر طرحها و پروژهها تمهيدات لازم در اين خصوص به عمل آيد.
اين مسوول گفت: در سال جاري به همت همکاران در نظام پهنهبندي آباديهاي استان، طرح سرشماري زنبور عسل به صورت دقيق و مرتب در عرض 7 روز به اتمام رسيد که جاي بسي قدرداني است.
رئيس سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي خاطرنشان کرد: انتظار داريم مقامات استاني و وزارت متبوع در جهت تجهيز مراکز جهاد کشاورزي، همکاران پهنهبندي را براي ارائه خدمات بيشتر در روستاها بيش از پيش ياري کنند.
وي ادامه داد: از تمامي فرمانداران شهرستانها درخواست ميکنيم طبق قانون مصوب مجلس از اختيارات ماده 180 در راستاي پيشبرد اهداف و برنامههاي بخش کشاورزي در شهرستان مساعدت کنند.
مهري گفت: ماموريت فعلي جهاد کشاورزي تامين امنيت غذايي در قالب اقتصاد مقاومتي است و در اين راستا کشاورزي خوداتکايي بايد سرلوحه تصميمات مهم اجرايي قرار گيرد.
وي افزود: ما نبايد تصديگري را ترويج کنيم، بلکه بايد با اعمال تعرفه و با نظارت و کنترل، امورات قابل واگذاري را به بخش خصوصي بسپاريم.
رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان تصريح کرد: بايد ضمن تلفيق دانش بومي کشاورزي با علوم و فناوري روز در راستاي کشاورزي پايدار حرکت کنيم.
وي با اشاره به اين که کارهاي اصلاحي و مطالعات کشاورزي نيز بايد با در نظر گرفتن دانش و پتانسيل مناطق انجام گيرد، گفت: در اين خصوص بايد تشکيلات نظام بهرهبرداري براي حل و فصل و پيگيري مشکلات حين توليد و بعد از توليد کشاورزان به طور جدي وارد عمل شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]