تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834118603




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

7شرکت پروانه «ارتباطات ثابت» می‌گیرند


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: 7شرکت پروانه «ارتباطات ثابت» می‌گیرند فناوری اطلاعات > ارتباطات - ایران نوشت: حدود یک سال پیش بود که زمزمه‌های اصلاح ساختاری پروانه‌های حوزه ارتباطات ثابت از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) به گوش رسید

اکنون در حالی که 10 سال از صدور نخستین پروانه‌های تأمین، توزیع و ارائه خدمات اینترنتی در قالب پروانه‌های PAP, PSTN, ISDPوISP می گذرد شاهد اصلاحاتی ویژه در این زمینه هستیم؛ اصلاحاتی که گفته می‌شود قرار است علاوه بر کم کردن مشکلات بخش خصوصی فعال در این عرصه و بالا بردن سطح رضایتمندی مردم، با افزایش توان نظارتی سازمان رگولاتوری، تخلفات احتمالی این شرکت‌ها را نیز کاهش دهد.
مشکل پروانه‌های قبلی، تعداد زیاد بود
پس از بررسی دقیق پرونده 26 شرکت متقاضی دریافت پروانه ارتباطات ثابت (FCP)، سرانجام سخنگوی رگولاتوری، از معرفی 7شرکت حائز شرایط کسب این پروانه، در هفته آینده طی مراسمی ویژه خبر داد.
جهانگیر اسدی با اشاره به اینکه پروانه FCP نیز هر 10 سال یک بار تمدید می‌شود مگر اینکه شرایط این موافقتنامه نقض شده باشد، بدون اشاره به نام شرکت هایی که این پروانه به آنها تعلق گرفته است، تنها به ذکر این نکته بسنده کرد که از این میان، 6 شرکت، در گذشته جزوPAPها و یک شرکت نیزISDP بوده است.
وی یکی از مشکلات پروانه‌های قبلی را تعداد بالای آنها می‌داند و می‌افزاید: ما پیش از این، بیش از هزار پروانه در حوزه‌های مختلف از جمله PAP،PSTN،ISP،ISDP و... داشتیم که البته همگی در چارچوب خاصی فعالیت می‌کردند چرا که عمدتاً مبتنی بر فناوری بوده و مجاز به ارائه خدمات محدود بودند. تک سرویسی بودن نیز یکی دیگر از مشکلات پروانه‌های سابق بود و حتی برخی از آنها نیز محدود و استانی بودند به این معنا که تنها در یک شهر یا استانی خاص فعالیت می‌کردند.
اسدی با بیان اینکه در پروانه‌های جدید تلاش شده است این مشکلات رفع شود، از قابلیت‌های آن به مستقل بودن از فناوری و همچنین بزرگ تر بودن حجم آنها اشاره کرد، به این معنا که شرکت‌های دارای پروانه FCP می‌توانند همه خدمات ثابت از جمله امور مربوط به تلفن ثابت و همچنین اینترنت ثابت(خدمات ADSL) را ارائه بدهند.به این ترتیب دیگر فناوری، محدودیت چندانی ایجاد نمی‌کند و همه خدمات به صورت سراسری و کشوری ارائه می‌شود.
سخنگوی رگولاتوری، حل شدن بسیاری از مشکلات فعلی پروانه‌ها را نیز بخشی از رهاورد پروانه FCP می‌داند و می‌گوید: به عنوان مثال درحال حاضر در بسیاری از استان‌ها و حتی تهران، در بخش تلفن ثابت مشکلات زیادی داریم چون اپراتورها به صورت محدود خدمات ارائه می‌دهند در حالی که با استفاده از ظرفیت جدید این پروانه‌ها می‌توان مشکلات را سریع تر حل کرد.
وی با اشاره به اینکه اصل موضوع پروانه ارتباطات ثابت، کاهش تعداد شرکت‌های فعال در این زمینه به همراه ارائه خدمات متنوع با بهایی مناسب برای مردم است، ادامه می‌دهد: یکی از مزایای پروانه FCP، این است که شرکت‌های دارنده آن، باید در کنار استفاده از زیرساخت‌های مخابراتی، در صورت لزوم دست به ایجاد شبکه نیز بزنند به این معنا که در برخی نقاط و شهرها باید حتماً شبکه‌سازی انجام دهند که به این ترتیب بسیاری از مشکلات موجود رفع می‌شود.
افزایش توان نظارت رگولاتوری
بسیاری، افزایش توان نظارتی رگولاتوری را یکی از نقاط مثبت پروانه‌های جدید می‌دانند، چرا که از تعداد شرکت‌های ارائه دهنده خدمات کاسته می‌شود.
سخنگوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هم افزایش قابلیت نظارت بر شرکت‌های دارنده پروانه را بخشی دیگر از مزایای این اصلاح ساختاری می‌داند و می‌افزاید: با کمتر شدن تعداد، بی‌شک رگولاتوری می‌تواند نظارت و کنترل بهتری نسبت به زمانی که هزار پروانه موجود بوده است، اعمال کند که به این ترتیب تأمین حقوق مردم بهتر انجام می‌شود و کاربر باید منتظر اتفاقات خوبی در این زمینه باشد.
اسدی، تجمیع سرمایه‌ها و تبدیل اعتبارات و سرمایه‌های خرد به یک سرمایه بزرگ تر را نیز از مزیت‌های پروانه‌های جدید می‌داند و ادامه می‌دهد: در این حالت، علاوه بر اینکه میزان سرمایه گذاری‌ها رقم بیشتری شده است، در بسیاری موارد نیز با تجمیع هزینه ها، کاهش هزینه سربار را داشته ایم که به این ترتیب در عین اینکه رقابت درستی بین شرکت‌های دارنده پروانه ایجاد می‌شود، هزینه‌ها نیز بشدت پایین می‌آید و انتظار می‌رود که خدمات بهتری نیز به مردم ارائه شود.
اشتغالزایی قوت می‌گیرد
یکی دیگر از موضوع هایی که در دولت یازدهم بر آن تأکید فراوانی شده، ایجاد اشتغال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است که به نظر می‌رسد پروانه‌های جدید در این راستا نیز گام برداشته‌اند.
سخنگوی رگولاتوری با اشاره به اینکه در پروانه‌های جدید، حجم سرمایه گذاری بزرگ تر شده و محدودیت‌ها از پروانه‌ها برداشته می‌شود، می‌گوید:این موضوع سبب می‌شود شرکت‌های دارنده این پروانه‌ها تلاش بیشتری داشته باشند تا به مجموعه‌های اقتصادی قوی تر و بزرگ تری تبدیل شوند که هریک از این مجموعه‌ها برای تأمین نیروی کار مورد نیاز خود، دست به اشتغالزایی می‌زنند و برآورد ما این است که به این ترتیب شاهد ایجاد اشتغال بیشتری خواهیم بود. هر پروانه جدید یک مخابرات است
اعطای پروانه ارتباطات ثابت از زمان مطرح شدن تاکنون، واکنش‌های مختلف فعالان این حوزه را به دنبال داشته است ولی همگی متفق القول بر یک موضوع تأکید داشتند و آن هم کاهش تعداد دارندگان پروانه FCP بود، چرا که اعتقاد داشتند در شرایط فعلی در دسترسی به امکانات مخابرات و... با مشکلات بسیاری مواجه هستند و اگر تعداد بالا بماند، دردسرهای آنها همچنان ادامه می‌یابد.
احمد رضا نخجوانی مدیرعامل یکی از شرکت‌های فعال ارائه دهنده اینترنت پرسرعت(PAP) در زمینه پروانه FCP که قرار است هفته آینده به تعدادی از شرکت‌ها ارائه شود، می‌گوید: اگر رگولاتوری به 7پروانه بسنده کند و همین تعداد باقی بماند، شرایط بسیار مناسب و اوضاع بهتر می‌شود و خبر بسیار خوبی است، ولی ما نمی‌دانیم که آیا اعطای پروانه FCP فازهای بعدی هم خواهد داشت و بر این تعداد افزوده می‌شود یا خیر.
مدیر عامل شاتل در ادامه می‌افزاید: زیاد بودن تعداد کسانی که این پروانه را دارند مطمئناً باعث آشفتگی می‌شود چون هم بازار ظرفیت این تعداد را ندارد و هم این شرکت‌ها برای گرفتن امکانات از شرکت‌های مخابراتی دچار مشکل می‌شوند. تجربه‌های جهانی هم نشان می‌دهد که تعداد اپراتورهای تلکام نباید زیاد باشد.
وی با اشاره به اینکه هر یک از پروانه‌های جدید، خود یک مخابرات محسوب می‌شوند مهم ترین مزیت آن را مبتنی بر فناوری نبودن می‌داند و می‌گوید: این پروانه، ما را به یک تکنولوژی خاص محدود نمی‌کند درحالی که پروانه قبلی، مبتنی بر تکنولوژی سیم مسی بود. از سوی دیگر از آنجا که این پروانه بر بحث بستر انتقال چیده شده در این زمینه دستمان بسیار بازتر از گذشته می‌شود یعنی می‌توانیم مشکل ظرفیت انتقال را حل کنیم. البته اینکه چقدر اجرایی است و در اجرا با چه مسائلی مواجه شویم موضوع دیگری است که باید منتظر ماند و دید. ما طی سال‌های گذشته از حقوق اولیه خودمان در پروانه مثل گرفتن امکانات از شرکت مخابرات هم محروم بودیم و مشکلاتی داشتیم و حالا منتظریم تا ببینیم در شرایط جدید چه اتفاقی می‌افتد.
نخجوانی همچنین با اشاره به یکی از بزرگ ترین مزیت‌های این پروانه، می‌گوید: این پروانه فقط به دیتا بازنمی گردد و ارائه خدمات VOICE نیز در آن دیده شده که گام بسیار بزرگی است و به همین دلیل هم هست که می‌گویم هر پروانه شبیه به یک شرکت مخابراتی مستقل است و از نظر ما یک مجوز مخابرات برای ما محسوب می‌شود.
وی در پاسخ به این سؤال که با پروانه‌های جدید، درنهایت چه چیزی برای کاربر ملموس خواهد بود، با اشاره به اینکه عوامل زیادی بر کل بازار تأثیر می‌گذارد، می‌گوید: انتظار نداشته باشید نتیجه کاهش تعداد شرکت‌ها را بسرعت روی کاربر ببینیم و قضاوت کردن، هنوز زود است.
زمان زیادی به اعطای پروانه FCP باقی نمانده است و باید منتظر ماند و دید پس از این مرحله، فعالان عرصه فناوری چه عملکردی خواهند داشت و اجرای آن با چه فراز و نشیب هایی همراه می‌شود.
5656  

کلید واژه ها: کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات -




پنجشنبه 7 آبان 1394 - 09:10:50





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن