محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827641474
7شرکت پروانه «ارتباطات ثابت» میگیرند
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: 7شرکت پروانه «ارتباطات ثابت» میگیرند فناوری اطلاعات > ارتباطات - ایران نوشت: حدود یک سال پیش بود که زمزمههای اصلاح ساختاری پروانههای حوزه ارتباطات ثابت از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) به گوش رسید
اکنون در حالی که 10 سال از صدور نخستین پروانههای تأمین، توزیع و ارائه خدمات اینترنتی در قالب پروانههای PAP, PSTN, ISDPوISP می گذرد شاهد اصلاحاتی ویژه در این زمینه هستیم؛ اصلاحاتی که گفته میشود قرار است علاوه بر کم کردن مشکلات بخش خصوصی فعال در این عرصه و بالا بردن سطح رضایتمندی مردم، با افزایش توان نظارتی سازمان رگولاتوری، تخلفات احتمالی این شرکتها را نیز کاهش دهد.
مشکل پروانههای قبلی، تعداد زیاد بود
پس از بررسی دقیق پرونده 26 شرکت متقاضی دریافت پروانه ارتباطات ثابت (FCP)، سرانجام سخنگوی رگولاتوری، از معرفی 7شرکت حائز شرایط کسب این پروانه، در هفته آینده طی مراسمی ویژه خبر داد.
جهانگیر اسدی با اشاره به اینکه پروانه FCP نیز هر 10 سال یک بار تمدید میشود مگر اینکه شرایط این موافقتنامه نقض شده باشد، بدون اشاره به نام شرکت هایی که این پروانه به آنها تعلق گرفته است، تنها به ذکر این نکته بسنده کرد که از این میان، 6 شرکت، در گذشته جزوPAPها و یک شرکت نیزISDP بوده است.
وی یکی از مشکلات پروانههای قبلی را تعداد بالای آنها میداند و میافزاید: ما پیش از این، بیش از هزار پروانه در حوزههای مختلف از جمله PAP،PSTN،ISP،ISDP و... داشتیم که البته همگی در چارچوب خاصی فعالیت میکردند چرا که عمدتاً مبتنی بر فناوری بوده و مجاز به ارائه خدمات محدود بودند. تک سرویسی بودن نیز یکی دیگر از مشکلات پروانههای سابق بود و حتی برخی از آنها نیز محدود و استانی بودند به این معنا که تنها در یک شهر یا استانی خاص فعالیت میکردند.
اسدی با بیان اینکه در پروانههای جدید تلاش شده است این مشکلات رفع شود، از قابلیتهای آن به مستقل بودن از فناوری و همچنین بزرگ تر بودن حجم آنها اشاره کرد، به این معنا که شرکتهای دارای پروانه FCP میتوانند همه خدمات ثابت از جمله امور مربوط به تلفن ثابت و همچنین اینترنت ثابت(خدمات ADSL) را ارائه بدهند.به این ترتیب دیگر فناوری، محدودیت چندانی ایجاد نمیکند و همه خدمات به صورت سراسری و کشوری ارائه میشود.
سخنگوی رگولاتوری، حل شدن بسیاری از مشکلات فعلی پروانهها را نیز بخشی از رهاورد پروانه FCP میداند و میگوید: به عنوان مثال درحال حاضر در بسیاری از استانها و حتی تهران، در بخش تلفن ثابت مشکلات زیادی داریم چون اپراتورها به صورت محدود خدمات ارائه میدهند در حالی که با استفاده از ظرفیت جدید این پروانهها میتوان مشکلات را سریع تر حل کرد.
وی با اشاره به اینکه اصل موضوع پروانه ارتباطات ثابت، کاهش تعداد شرکتهای فعال در این زمینه به همراه ارائه خدمات متنوع با بهایی مناسب برای مردم است، ادامه میدهد: یکی از مزایای پروانه FCP، این است که شرکتهای دارنده آن، باید در کنار استفاده از زیرساختهای مخابراتی، در صورت لزوم دست به ایجاد شبکه نیز بزنند به این معنا که در برخی نقاط و شهرها باید حتماً شبکهسازی انجام دهند که به این ترتیب بسیاری از مشکلات موجود رفع میشود.
افزایش توان نظارت رگولاتوری
بسیاری، افزایش توان نظارتی رگولاتوری را یکی از نقاط مثبت پروانههای جدید میدانند، چرا که از تعداد شرکتهای ارائه دهنده خدمات کاسته میشود.
سخنگوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هم افزایش قابلیت نظارت بر شرکتهای دارنده پروانه را بخشی دیگر از مزایای این اصلاح ساختاری میداند و میافزاید: با کمتر شدن تعداد، بیشک رگولاتوری میتواند نظارت و کنترل بهتری نسبت به زمانی که هزار پروانه موجود بوده است، اعمال کند که به این ترتیب تأمین حقوق مردم بهتر انجام میشود و کاربر باید منتظر اتفاقات خوبی در این زمینه باشد.
اسدی، تجمیع سرمایهها و تبدیل اعتبارات و سرمایههای خرد به یک سرمایه بزرگ تر را نیز از مزیتهای پروانههای جدید میداند و ادامه میدهد: در این حالت، علاوه بر اینکه میزان سرمایه گذاریها رقم بیشتری شده است، در بسیاری موارد نیز با تجمیع هزینه ها، کاهش هزینه سربار را داشته ایم که به این ترتیب در عین اینکه رقابت درستی بین شرکتهای دارنده پروانه ایجاد میشود، هزینهها نیز بشدت پایین میآید و انتظار میرود که خدمات بهتری نیز به مردم ارائه شود.
اشتغالزایی قوت میگیرد
یکی دیگر از موضوع هایی که در دولت یازدهم بر آن تأکید فراوانی شده، ایجاد اشتغال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است که به نظر میرسد پروانههای جدید در این راستا نیز گام برداشتهاند.
سخنگوی رگولاتوری با اشاره به اینکه در پروانههای جدید، حجم سرمایه گذاری بزرگ تر شده و محدودیتها از پروانهها برداشته میشود، میگوید:این موضوع سبب میشود شرکتهای دارنده این پروانهها تلاش بیشتری داشته باشند تا به مجموعههای اقتصادی قوی تر و بزرگ تری تبدیل شوند که هریک از این مجموعهها برای تأمین نیروی کار مورد نیاز خود، دست به اشتغالزایی میزنند و برآورد ما این است که به این ترتیب شاهد ایجاد اشتغال بیشتری خواهیم بود. هر پروانه جدید یک مخابرات است
اعطای پروانه ارتباطات ثابت از زمان مطرح شدن تاکنون، واکنشهای مختلف فعالان این حوزه را به دنبال داشته است ولی همگی متفق القول بر یک موضوع تأکید داشتند و آن هم کاهش تعداد دارندگان پروانه FCP بود، چرا که اعتقاد داشتند در شرایط فعلی در دسترسی به امکانات مخابرات و... با مشکلات بسیاری مواجه هستند و اگر تعداد بالا بماند، دردسرهای آنها همچنان ادامه مییابد.
احمد رضا نخجوانی مدیرعامل یکی از شرکتهای فعال ارائه دهنده اینترنت پرسرعت(PAP) در زمینه پروانه FCP که قرار است هفته آینده به تعدادی از شرکتها ارائه شود، میگوید: اگر رگولاتوری به 7پروانه بسنده کند و همین تعداد باقی بماند، شرایط بسیار مناسب و اوضاع بهتر میشود و خبر بسیار خوبی است، ولی ما نمیدانیم که آیا اعطای پروانه FCP فازهای بعدی هم خواهد داشت و بر این تعداد افزوده میشود یا خیر.
مدیر عامل شاتل در ادامه میافزاید: زیاد بودن تعداد کسانی که این پروانه را دارند مطمئناً باعث آشفتگی میشود چون هم بازار ظرفیت این تعداد را ندارد و هم این شرکتها برای گرفتن امکانات از شرکتهای مخابراتی دچار مشکل میشوند. تجربههای جهانی هم نشان میدهد که تعداد اپراتورهای تلکام نباید زیاد باشد.
وی با اشاره به اینکه هر یک از پروانههای جدید، خود یک مخابرات محسوب میشوند مهم ترین مزیت آن را مبتنی بر فناوری نبودن میداند و میگوید: این پروانه، ما را به یک تکنولوژی خاص محدود نمیکند درحالی که پروانه قبلی، مبتنی بر تکنولوژی سیم مسی بود. از سوی دیگر از آنجا که این پروانه بر بحث بستر انتقال چیده شده در این زمینه دستمان بسیار بازتر از گذشته میشود یعنی میتوانیم مشکل ظرفیت انتقال را حل کنیم. البته اینکه چقدر اجرایی است و در اجرا با چه مسائلی مواجه شویم موضوع دیگری است که باید منتظر ماند و دید. ما طی سالهای گذشته از حقوق اولیه خودمان در پروانه مثل گرفتن امکانات از شرکت مخابرات هم محروم بودیم و مشکلاتی داشتیم و حالا منتظریم تا ببینیم در شرایط جدید چه اتفاقی میافتد.
نخجوانی همچنین با اشاره به یکی از بزرگ ترین مزیتهای این پروانه، میگوید: این پروانه فقط به دیتا بازنمی گردد و ارائه خدمات VOICE نیز در آن دیده شده که گام بسیار بزرگی است و به همین دلیل هم هست که میگویم هر پروانه شبیه به یک شرکت مخابراتی مستقل است و از نظر ما یک مجوز مخابرات برای ما محسوب میشود.
وی در پاسخ به این سؤال که با پروانههای جدید، درنهایت چه چیزی برای کاربر ملموس خواهد بود، با اشاره به اینکه عوامل زیادی بر کل بازار تأثیر میگذارد، میگوید: انتظار نداشته باشید نتیجه کاهش تعداد شرکتها را بسرعت روی کاربر ببینیم و قضاوت کردن، هنوز زود است.
زمان زیادی به اعطای پروانه FCP باقی نمانده است و باید منتظر ماند و دید پس از این مرحله، فعالان عرصه فناوری چه عملکردی خواهند داشت و اجرای آن با چه فراز و نشیب هایی همراه میشود.
5656
کلید واژه ها: کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات -
پنجشنبه 7 آبان 1394 - 09:10:50
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]
صفحات پیشنهادی
یک شرکت پروانه ارتباطات ثابت را دریافت کرد
گروه شرکت های شاتل امروز پروانه ارتباطات ثابت FCP را از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دریافت کرد پس از چندین بار وقفه سرانجام تکلیف پروانه شرکت های ارتباطات ثابت FCP با واگذاری نخستین پروانه های FCP روشن شد احمد رضا نخجوانی مدیرعامل گروه شرکت های شاتل در گفت وگو باپروانه شبکه ارتباطات ثابت هفته آینده واگذار می شود
معاون بررسی های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از اعطای پروانه ایجاد و بهره برداری از شبکه ارتباطات ثابت FCP به هفت شرکت در آینده نزدیک خبر داد و گفت پس از نزدیک به دو سال مطالعه و نظرخواهی و همکاری همه جانبه تمام ذینفعان نخستین گروه از واجدین شرایطواشنگتنپست: آمریکا در تدارک حمله به «الرقه» در سوریه است
واشنگتنپست آمریکا در تدارک حمله به الرقه در سوریه استیک روزنامه آمریکایی گزارش کرد که واشنگتن در صدد است در تاریخی که هنوز مشخص نیست به شهر الرقه سوریه حمله کند و به این شهر بعنوان هدف بعدی خود برای راهاندازی جنگ نگاه میکند به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس روزنامه آمری«شهزاده قاسم»؛ نماد حضور مخالفان خلافت اموی در هرات
شهزاده قاسم نماد حضور مخالفان خلافت اموی در هراتمزار امامزاده قاسم فرزند امام جعفر صادق ع یکی از بناهای مهم تاریخی و مذهبی شهر هرات در افغانستان و به عنوان نمادی از حضور مخالفان خلافت اموی خصوصاً پس از واقعه کربلا در این شهر محسوب میشود به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزار7 آبانماه بزرگداشت حسن دانش با حضور «محمود شحاتانور» برگزار میشود
7 آبانماهبزرگداشت حسن دانش با حضور محمود شحاتانور برگزار میشودبزرگداشت حسن دانش قاری درگذشته در فاجعه منا پنجشنبه 7 آبانماه با حضور محمود شحاتانور قاری برجسته مصری برگزار میشود به گزارش خبرنگار فعالیتهای قرآنی خبرگزاری فارس بزرگداشت حسن دانش قاری بینالمللی قرآن کریمتاکید فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت بر وحدت مسئولان برای اجرای فرامین «برجامی» رهبر انقلاب
تاکید فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت بر وحدت مسئولان برای اجرای فرامین برجامی رهبر انقلاب سیاست > مجلس - خانه ملت نوشت فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی در پی نامه رهبر معظم انقلاب اسلامی با موضوع تایید مشروط برجام با تاکید بر فصل الخطاب بودن ب«هیئتی» که همه اتفاقات فامیل در آن رقم میخورد
هیئتی که همه اتفاقات فامیل در آن رقم میخوردهیئتهای خانوادگی با تمام هیئتهای معمولی شهر فرق دارند هیئتهایی که اعضای آن فقط در آن عزاداری نمیکنند بلکه در این هیئت زندگی میکنند به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس مجله مهر نوشت محرم برای ما بوی هیئت و تکیه و عزاداری میاستاد علوم سیاسی مصر در گفتوگو با فارس: پارلمان آتی مصر وبال گردن نظام «السیسی» خواهد شد
استاد علوم سیاسی مصر در گفتوگو با فارس پارلمان آتی مصر وبال گردن نظام السیسی خواهد شداستاد علوم سیاسی مصر با تاکید بر اینکه پارلمان آتی مصر بر خلاف تصورات پشتیبان نظام حاکم نخواهد بود استقبال ضعیف مردم از انتخابات را نشانه اعتراض به زندانی بودن شمار زیادی از فعالان سیاسی دانستدر آستانه 13 آبان کتاب «تاریخ مستطاب آمریکا» رونمایی میشود
در آستانه 13 آبانکتاب تاریخ مستطاب آمریکا رونمایی میشوددر آستانه روز 13 آبان از کتاب تاریخ مستطاب آمریکا رونمایی میشود به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری مشهد در آستانه روز 13 آبان از کتاب تاریخ مستطاب آمریکا رونمایی میدر شبکه افق ببینید فروپاشی تفکر صهیونیستی از درون در «اسرائیل علیه اسرائیل»
در شبکه افق ببینیدفروپاشی تفکر صهیونیستی از درون در اسرائیل علیه اسرائیلمستند اسرائیل علیه اسرائیل با موضوع دیوار حایل در سرزمین های اشغالی و مخالفت برخی یهودیان با این مسئله دوشنبه 4 آبان ماه از شبکه افق پخش می شود به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس رژیم صهیونیست-
گوناگون
پربازدیدترینها