واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: آخرين مصاحبه مطبوعاتي رئيس مجلس هفتم
سرويس سياسي - اجتماعي: رئيس مجلس دوره هفتم گفت: نامزد رياست مجلس هشتم نخواهد شد.
به گزارش خبرنگار ما حدادعادل ديروز در آخرين جلسه مطبوعاتي خود با خبرنگاران در خصوص نتايج جلسه يكشنبه شب اصولگرايان گفت: بناي ما اين بود كه هر شخص در جلسه راي بيشتري بياورد نفر ديگر خود را نامزد رياست مجلس هشتم نكند و من هم براساس اين توافق عمل خواهم كرد.
حدادعادل در پاسخ به اين سئوال كه حقوق نمايندگان دوره هفتم كه در دوره هشتم انتخاب نشدهاند، به چه شكلي است، گفت: نمايندگاني كه قبل از نمايندگي كارمند دستگاههاي دولتي بودهاند، پس از پايان نمايندگي به همان دستگاه متبوع خودشان برميگردند و نمايندگاني هم كه شغل آزاد داشتهاند دنبال شغل خودشان خواهند رفت.
وي تاكيد كرد: براي نمايندگان حقوق مادامالعمر تعيين نشده است و رابطه اداري نمايندگان پس از پاياننمايندگي با دولت قطع خواهد شد.وي با تكذيب داوطلبي براي انتخابات رياست جمهوري گفت: در اين خصوص من تصميمي نگرفتهام و فكر هم نكردهام و قبلا هم گفته بودم كه بيشتر به فكر كار كردن براي نظام و انقلاب هستم.
رئيس مجلس هفتم در خصوص تعامل مجلس هشتم با دولت نيز گفت: مجلس هشتم نسبت به مجلس هفتم متكثرتر است و حضور فراكسيونها و جناحهاي مختلف نيز در مجلس هشتم بيشتر از مجلس هفتم است.
وي افزود: ما اميدواريم مجلس هشتم با دولت، تعامل داشته باشد اما اين كه اين تعامل به چه شكل و تا چه حدي خواهد بود، بايد زمان جواب دهد.
حدادعادل رفتن خود به مركز پژوهشهاي مجلس را تكذيب كرد و گفت: من چنين قصدي ندارم، قطعا نمايندگان و فراكسيونهاي مختلف در خصوص مركز پژوهشها و كميسيونها تصميمگيري خواهند كرد.
وي گفت: من در اداره مجلس هفتم سعي كردم مستقل باشم و اين استقلال باعث شد كه نتوانم رضايت تمام گروه و جناحها را جلب كنم.
حدادعادل افزود: در مشي سياسي نيز من معتقد به كاهش التهاب در فضاي سياسي و تاكيد بر فكر و انديشه و كار كردن بودم و تصورم نيز اين است كه اين مشي براي انقلاب و ايران ضروري است لذا بايد تلاش كنيم تا فضاي كشور فضاي تفاهم و كار باشد.
حدادعادل در خصوص بازداشت يكي از نمايندگان مجلس پس از قرائت گزارش تحقيق و تفحص از قوه قضاييه در مجلس گفت: هيچ ارتباطي ميان دستگيري يكي از نمايندگان مجلس هفتم با قرائت گزارش تحقيق و تفحص مجلس از قوه قضاييه ندارد و تا آنجايي كه ما اطلاع داريم همچنين دليل احضار وي هيچ ربطي به وظايف نمايندگي او نيز نداشته است.
حدادعادل در پاسخ به اين سئوال كه با توجه به افزايش تورم چقدر شما به ژاپن اسلامي كه در اول دوره مجلس هفتم مدنظر شما بود، رسيدهايم، گفت: من قبلا سريعا گفتم كه من هيچ وقت شعار ژاپن اسلامي را در شعارهاي انتخاباتي مجلس هفتم مطرح نكردم اما در اين كه ما مشكلات اقتصادي داريم با شما هم عقيده هستم و اميدوارم دولت با همكاري مجلس هشتم بتواند از فشار مشكلات اقتصادي مردم كم كند.
رئيس مجلس هفتم در پاسخ به اين سئوال كه طرح تثبيت قيمتها كه از سوي اين مجلس ارائه شد تا چه اندازه توانست از فشار اقتصادي بر روي مردم بكاهد؟ گفت: طرح تثبيت قيمتها تصميمي بود كه نمايندگان مجلس هفتم در برابر الزامات قانون برنامه چهارم توسعه گرفت چرا كه براساس برنامه چهارم قيمت بنزين در سال 84 بايد به ليتري 250 تومان ميرسيد.
وي افزود: نمايندگان مجلس اين اقدام را تورمزا ميدانستند و به همين دليل حداكثر براي يك سال قيمت ثابت نگه داشته شد و اين اقدام هم براي تمام كالاها نبود و فقط 9 قلم كالا را شامل ميشد.
حدادعادل با تاكيد براين مطلب كه مجلس تلاش ميكرد با افزايش سريع قيمتها فشاري برمردم وارد نشود افزود: دولت نهم به خصوص در ابتداي كار معتقد به اتخاذ سياستهاي انبساطي بود در حاليكه مجلس معتقد به سياستهاي انقباضي بود.
حدادعادل اختلاف دولت و مجلس را در اين دو ديدگاه دانست و افزود: دولت در آن زمان نميپذيرفت كه سياستهاي انبساطي باعث افزايش تورم ميشود ولي بعدها پذيرفت و امروز به دنبال راهحل براي حل مشكلات اين سياستها هستند.
وي با انتقاد از پاسخ قوه قضاييه به گزارش تحقيق و تفحص مجلس از اين قوه گفت: اي كاش قوه قضاييه وقتي را كه صرف تهيه پاسخ به گزارش تحقيق و تفحص مجلس كرد براي همكاري با گروه تحقيق و تفحص مجلس در زمان سه سال انجام آن مصرف ميكرد تا هم گزارش تحقيق و تفحص بهتر ميشد و هم امروز آنها اين گونه جواب نميدادند.
حدادعادل در پاسخ به اين سئوال كه شما چه راهكاري براي تامين بودجه بنزين پيشنهاد ميكنيد، گفت: بهترين راه براي تامين بودجه بنزين اين است كه دولت اصلاحيه بودجه بياورد و در صورت قانع كردن مجلس مصوبه بگيرند و توصيه من به دولت براي حل مشكلات اين است كه از راه قانوني عمل كنند.
سه شنبه 7 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 259]