واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ آبان ۱۳۹۴ (۹:۱۱ق.ظ)
آيت الله العظمي مکارم شيرازي: دشمنان به تهاجم فرهنگي اميد دارند موج - قم - آيت الله العظمي مکارم شيرازي ايستادگي در مقابل تهاجمات فرهنگي را وظيفه صدا و سيما دانست و خاطرنشان ساخت: رسانه ملي بايد حالت تهاجمي نسبت به ضعف هاي دشمن داشته باشد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، آيت الله العظمي مکارم شيرازي در ديدار با دکتر جعفر عبدالملکي، رئيس و اعضاي مرکز پژوهش و سنجش افکار صدا و سيما که در مدرسه امام سجاد(ع) قم برگزار شد، با تسليت ايام شهادت حضرت سيدالشهدا(ع)، گفت: اميدوارم حداکثر استفاده را از پيام هاي نهضت عاشورا در تمام شئون زندگي داشته باشيد.
وي با اشاره به اهميت بالاي صدا و سيما در جامعه گفت: هر مقدار که درباره اهميت صدا و سيما گفته شود، کم است؛ چرا که اين رسانه، دانشگاه عظيمي است که مي تواند به پرورش دانشمندان بپردازد و همانند طبيبي است که مي تواند افراد بيمار را درمان کند.
اين مرجع تقليد صدا و سيما را داراي رسالت ها و مسووليت هاي مهمي دانست و گفت: دانش پژوهان مرکز پژوهش هاي صدا و سيما، کمبودها را با پاسخ به سوالات عقيدتي، شبهات، مسائل اخلاقي و فرهنگي در جامعه برطرف کنند.
وي در ادامه به انسجام دشمنان در راستاي تهاجم رسانه اي به دين اشاره داشت و گفت: دشمنان مي دانند در ميدان هجوم نظامي کاري از پيش نبرده و آثار نامطلوب تهاجم اقتصادي نيز براي آنها روشن شده است اما به تهاجم فرهنگي اميد دارند.
آيت الله العظمي مکارم شيرازي ايستادگي در مقابل تهاجمات فرهنگي را وظيفه صدا و سيما دانست و خاطرنشان ساخت: رسانه ملي بايد حالت تهاجمي نسبت به ضعف هاي دشمن داشته باشد.
وي با اشاره به اعترافات عجيب داعشي هاي دستگير شده در عراق، تصريح کرد: اخيرا در يکي از اخبار ديدم که عده اي از داعشي ها را در عراق دستگير و آنان در اعترافات خود گفته بودند که عربستان و آمريکا کمک هاي مالي، اطلاعاتي و تسليحاتي داشته اند.
اين مرجع تقليد غربي ها را دروغ گويان عرصه مبارزه با داعش دانست و گفت: اظهارات يکي از تحليل گران مراکز پژوهشي آمريکا درباره داعش در ظاهر نقد است اما در باطن نشان مي دهد که به دنبال تشکيل حکومت براي آنان بوده و بنده اميدوارم مسلمين براي مقابله با آنان دست به دست يکديگر دهند.
وي افزود: امروز دروغ غربي ها در مبارزه با داعش و حقوق بشر روشن شده است.
آيت الله العظمي مکارم شيرازي در ادامه با اشاره به فاجعه مصيبت بار منا گفت: چنين فاجعه اي در تاريخ اسلام بي سابقه بود اما متاسفانه کشورهاي اسلامي که در اين حادثه تلفات نيز داشته اند، سکوت کردند؛ چراکه وابسته مالي به عربستان هستند.
وي با انتقاد شديد از سکوت مجامع بين المللي نسبت به فاجعه منا ابراز داشت: متأسفانه هزاران نفر در اين فاجعه تلف شدند اما مجامع بين المللي سکوت کردند.
اين مرجع تقليد همچنين به ابراز گلايه از سکوت علماي اسلام پرداخت و گفت: متاسفانه علماي اسلام و مسوولان کشورهاي اسلامي نيز ساکت بودند؛ در حالي که وظيفه سنگيني دارند؛ بنده بنا دارم نامه جامعي خطاب به علماي اسلام به خصوص علماي حاضر در کنگره جهاني مبارزه با تکفير در باب چرايي سکوت نسبت به فاجعه منا نگارش کنم؛ چراکه در روز قيامت بايد پاسخگو باشيم.
وي يادآور شد: اگر فاجعه امسال منا، قضا و قدر بود، بايد مراقب باشيد که سال آينده نيز چنين قضا و قدري تکرار نشود.
آيت الله العظمي مکارم شيرازي وظيفه صدا و سيما را نسبت به تبيين فاجعه منا سنگين دانست و گفت: رسانه ملي بايد اين خلاها را پر کرده و ريشه يابي اين سکوت را مشخص، منتشر و دنيا را باخبر کند.
وي در ادامه وعده ياري خداوند و قوت و قدرت فرهنگ معارف اسلامي را بزرگ ترين سرمايه در مقابل ابزار دشمن عنوان کرد و افزود: معارف اسلامي و حقانيت نظام ما به گونه اي است که مي تواند به مقابله با حرف هاي بي پايه و اساس دشمنان بپردازد.
اين مرجع تقليد با تاکيد بر اينکه صدا و سيما به رويکرد فرهنگي در برنامه هاي گروه هاي گوناگون مردم توجه داشته باشد، خاطرنشان ساخت: مسير پژوهش ها نيز بايد در اين راستا باشد تا خوراک فرهنگي مورد نياز برنامه سازي را فراهم کند.
وي بر لزوم شناسايي دردهاي جامعه از سوي رسانه ملي تاکيد و تصريح کرد: صدا و سيما نبايد منتظر طرح مشکلات از سوي ديگران باشد، بلکه خود بايد در تمام زواياي جامعه گردش کرده؛ اطلاع داشته و بيماري هاي جامعه را شناسايي و به موقع وارد ميدان شود.
آيت الله العظمي مکارم شيرازي با اشاره به اينکه برنامه سازي هاي صدا و سيما در مناسبت هاي گوناگون از جمله انتخابات و راهپيمايي نشان دهنده توجه مردم به اين رسانه است، گفت: مردم گوش شنوايي نسبت به رسانه ملي دارند؛ البته بايد ريشه هاي دشمن و رسانه هاي آنان را سوزاند.
وي با ابراز تاسف از تفکري که به دنبال بالابردن سطح اينترنت در جامعه بود، گفت: متاسفانه اخيرا تفکري پيدا شده که بايد سطح اينترنت را بالا ببريم؛ در حالي که چنين تفکري بر پايه تجارت و درآمد بيشتر بود؛ اما امروز چشم باز کرده اند و مي بينند از آنجا که کنترل صحيحي صورت نگرفته، آثار بسيار سوئي از جمله افزايش طلاق وکاهش ازدواج در جامعه گذاشته است.
اين مرجع تقليد خاطرنشان ساخت: بايد جنبه هاي مثبت فضاي مجازي و اينترنت را گسترش و جنبه هاي منفي آن کنترل نمود.
وي همچنين بر لزوم هدفمند سازي برنامه هاي رسانه ملي تاکيد کرد و گفت: حتي سريال هاي طنز نيز بايد هدف داشته باشد و مسائل فرهنگي، اعتقادي، اخلاقي و انقلابي را در خود جاي داده و صرفا هدف تفريح و سرگرمي نباشد.
آيت الله العظمي مکارم شيرازي بر لزوم مراقبت صدا و سيما از نفوذ فرهنگ رسانه اي غرب تاکيد و تصريح کرد: مسوولان رسانه ملي مراقب باشند تا برنامه هاي اين رسانه شبيه برنامه هاي رسانه هاي غربي نبوده و تسليم فرهنگ غربي نشوند.
وي در بخش پاياني سخنان خود با تأکيد بر فراجناحي بودن رسانه ملي گفت: اخيرا شکايت هايي از برخي مسائل شنيده مي شود و بنده نيز بعضي برنامه ها را درباره برجام گوش مي دادم که متوجه شدم کمي از خط اعتدال عبور شد؛ اگرچه شايد قصد و غرضي نبوده است.
اين مرجع تقليد افزود: مسوولان صدا و سيما بايد توجه داشته باشند گاهي در سطوح بالا خبري نيست اما در سطوح پايين افکار خود را در برنامه ها و برنامه ريزي ها اعمال مي کنند.
آيت الله العظمي مکارم شيرازي در پايان تصريح کرد: بايد اصالت ها و حق کشور، انقلاب، رهبر، مقامات مسوول و خادمين کشور محفوظ باشد و رعايت اعتدال را در جناح ها داشته باشند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]