واضح آرشیو وب فارسی:فارس: به مناسب سالگرد ارتحال شهيد ابوترابي او شمع محفل آزادگان بود
خبرگزاري فارس: شهيد «سيدعلياكبر ابوترابي» سيد آزادگان بود، اسوه ايثار و مقاومت. در ايام تاريك و سرد اسارت چون شمع، نور اميد بر دل رزمندگان ميتاباند و كلامش بر جان مينشست و اينگونه بود كه دلاورمردان چون كوه ايستادند و 10 سال پايداري كردند تا روز آزادي.
به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، شهيد سيدعلياكبر ابوترابي همزمان با شروع جنگ تحميلي به جبهه رفت و در كنار شهيد مصطفي چمران و در ستاد جنگهاي نامنظم به سازماندهي نيروهاي مردمي پرداخت.
آزادي منطقه پرحادثه و خطرناك «دب حردان» به فرماندهي وي و در رأس يك گروه متشكل از 100 رزمنده فداكار، يكي از اقدامات شهيد ابوترابي است.
شهيد ابوترابي 26 آذر سال 59 در جريان يكي از مأموريتهاي شناسايي به دليل اشتباه يكي از همراهان خود، در حالي كه هفت كيلومتر از نيروهاي خودي دور شده و تا 200 متر به سمت دشمن پيشروي كرده بود، هنگام بازگشت مورد شناسايي دشمن بعثي قرار گرفت و به اسارت دشمن درآمد.
اين شهيد آزاده، 15 ماه اول اسارت را در سلولهاي زندانهاي بغداد و تحت شديدترين شكنجهها گذراند و 2 بار تا پاي چوبهدار رفت اما با لطف و رحمتالهي و امدادهاي غيبي به فيض شهادت نائل نشد و به اردوگاه و جمع اسيران ايراني منتقل شد.
شهيد ابوترابي در اردوگاه با اسراي صحبت ميكرد و براي تقويت روحيه مقاومت و ايمان آنان هر آنچه از دستش بر ميآمد، انجام ميداد.
اردوگاههاي عنبر، موصل 1، 3، 4 و رماديه و تكريت 5، 17، 18 و نيز سلولهاي زندانهاي بغداد شاهد خوبيها و مجاهدتهاي خستگيناپذير شهيد ابوترابي بودند.
وي در نهايت پس از 10 سال اسارت و تحمل سختيها و شكنجههاي آن دوران در سال 69 همراه با خيل آزادگان سرافراز به ميهن اسلامي بازگشت.
شهيد ابوترابي همانطور كه در دوران اسارت براي تقويت روحيه اسرا فعاليت ميكرد بعد از دوران اسارت، پيگيري مشكلات آزادگان را وظيفه خود ذكر كرد و در اين راه تمام تلاش و توان خود را صرف كرد تا آنجا كه در تاريخ هفتم مهر 69 با حكم رهبر معظم انقلاب به عنوان نماينده ولي فقيه در امور آزادگان، تمامي سعي خود را به كار بست تا آزادگان، مايه عزت و تقويت نظام جمهوري اسلامي باشند.
سيد آزادگان در دورههاي چهارم و پنجم مجلس شوراي اسلامي با رأي بالاي مردم تهران به عنوان نفر دوم و سوم به مجلس راه يافت و در آنجا نيز براي پيگيري مشكلات ايثارگران بسيار كوشيد.
اين شهيد آزاده سرانجام 12 خرداد 79 در حالي كه همراه پدرش عازم مشهد مقدس بود، در جاده بين سبزوار و نيشابور بر اثر تصادف جان به جان آفرين تسليم كرد و پيكر اين شهيد بزرگوار در صحن آزادي حرم مطهر امام رضا (ع) غرفه 24 به خاك سپرده شد.
انتهاي پيام/
سه شنبه 7 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1352]