تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه دارى (در حكم) دهانى است كه جز به خير سخن نگويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815307673




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون امور دام سازمان جهاد كشاورزي كردستان: طرح اصلاح نژاد دام در 96 روستاي كردستان اجرا شد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون امور دام سازمان جهاد كشاورزي كردستان: طرح اصلاح نژاد دام در 96 روستاي كردستان اجرا شد
خبرگزاري فارس: طرح ساماندهي دامداري‌هاي روستايي و توسعه عمليات اصلاح نژاد دام روستايي در ابعاد اجتماعي و اقتصادي در راستاي توليد پايدار در 96 روستاي كردستان اجرا شده است.


خالد جعفري امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در سنندج از توسعه تلقيح مصنوعي به عنوان يك ابزار مهم اصلاح نژادي در روستاها نام برد و افزود: اعمال روش‌هاي ثبت مشخصات و ركوردگيري متناسب با شرايط روستايي، افزايش توليد شير و گوشت و حركت در جهت حفظ و توسعه ذخاير ژنتيكي مطلوب، ايجاد نژادهاي خالص و اجراي آزمون نتايج، ايجاد اشتغال، بهبود وزن تولد و افزايش راندمان توليد مثلي در دام‌هاي سنگين، آشنايي دامداران با نقش اصلاح نژاد دام و كمك به بهبود و احياي مراتع از اهداف طرح اصلاح نژادي و توسعه دامداري‌هاي روستايي است.
وي همچنين بهبود مصرف خوراك و افزايش ضريب تبديل غذايي، كاهش بار ميكروبي شير و افزايش توليد پشم، پوست و الياف دامي، افزايش راندمان توليد و كمك به ساختار نظام بهره برداري، ايجاد اشتغال مرتبط براي فارغ التحصيلان علوم دامي، ايجاد و تقويت تشكل‌هاي مردمي، ترويج و آموزش امور فني و بهداشتي، ايجاد بستر مناسب براي توسعه فعاليت‌هاي اصلاح نژادي، نزديك كردن سطح كمي و كيفي توليدات دامي و كاهش هزينه‌هاي توليد و جلوگيري از مهاجرت روستائيان با اقتصادي تر نمودن فعاليت‌هاي توليدي آن را نيز از ديگر اهداف طرح عنوان كرد.
جعفري فعاليت‌هاي پروژه توسعه عمليات اصلاح نژاد دام روستايي را ثبت مشخصات، ركورد گيري، آناليز نمونه‌هاي شير و تلقيح مصنوعي دانست.
وي فعاليت‌هاي بخش دامپروري را كنترل توزيع سبوس، كنسانتره يارانه دار، احداث سيلوي ذرت علوفه‌اي در واحدهاي دامداري، پيگيري و نظارت بر عمليات سمپاشي و ضدعفوني در واحدهاي دامداري، هماهنگي و نظارت در انجام عمليات اكسيناسيون دام، بهبود كيفيت شيرخام، نظارت بر خريد گاو شيري، برگزاري كلاس‌هاي آموزشي ترويجي، بهبود مديريت در واحدهاي گوسفند داشتي، نظارت بر تلقيح مصنوعي و بهسازي و نوسازي اماكن دامي عنوان كرد.
جعفري افزود: در طرح اصلاح نژاد در 96 روستا 15 هزار و 750 رأس گاو بومي و دورگ و 2 هزار و 250 رأس گوسفند و بز تحت پوشش طرح قرار گرفتند.
وي اقدامات انجام شده در راستاي پروژه عمليات اصلاح نژادي را عقدقرارداد با 18 شركت خدمات مشاوره‌اي فني و مهندسي كشاورزي، به كار گيري 37 نفر كارشناس علوم دامي به منظور استقرار در روستاهاي مشمول طرح، انجام عمليات ثبت مشخصات به تعداد 9 هزار و 750 راي، انجام عمليات تلقيح مصنوعي به تعداد يك هزار 343 رأس، برگزاري كلاس آموزشي براي كارشناسان و شركت‌هاي طرف قرارداد و برگزاري يك دوره كلاس مهارت تلقيح مصنوعي اعلام كرد.
جعفري ميزان افزايش توليد ناشي از اجراي پروژه عمليات اصلاح نژاد دام روستايي را 16 هزار و 500 تن شير و 460 تن گوشت قرمز عنوان كرد.
انتهاي پيام/ب
 سه شنبه 7 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 213]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن