واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ آبان ۱۳۹۴ (۱۰:۲۷ق.ظ)
مسير سوسنگرد-هويزه از مسير بازي زامبي خطرناک تر است موج-سوسنگرد- راننده کاميوني که در مسير سوسنگرد- هويزه رانندگي مي کند گفت: شخصا هر موقع اين مسير را طي مي کنم به خاطر احتمال تصادف دچار اضطرابي شديد مي شوم.
به گزارش خبرگزاري موج از خوزستان، شايد شما تاکنون «زامبي» را که بازي اندرويدي جذابي نيز هست، بازي کرده يا اين که با آن آشنايي داريد. با
بازي زامبي به اين صورت است که شما سوار يک خودرو در بزرگراهي هستيد که مورد هجوم زامبي ها قرار گرفته است. شما در جاده بسيار خطرناکي حرکت مي کنيد و زامبي ها به طرف اتومبيل شما مي پرند و از آن آويزان شده و در نهايت باعث سرنگوني خودروي شما مي شوند.
گرچه مسير سوسنگرد-هويزه، جاده فاقد زامبي هاست، ولي بدون شک مي توان گفت رانندگي در اين مسير به مراتب خطرناک تر و سخت تر از رانندگي در مسير بازي زامبي هاست. دليل اين مدعا، اظهارات چند وقت پيش رئيس پليس خوزستان است که از اين مسير به عنوان يکي از مسيرهاي مخاطره آميز استان نام برد و آمار تلفات جاني و مالي در آن بسيار بالاست.
طول اين مسير که به عنوان راه اصلي شناخته مي شود، 15 کيلومتر بوده و با اين که پروژه ساخت اين مسير 5 سال پيش شروع شد، مع هذا بي کفايتي و نيمه کاره رها کردن آن، مسير نامبرده را به يکي از خطرناک ترين مسيرهاي استان مبدل ساخته و باعث شده است مردم محروم اين شهرستان ها (سوسنگرد و هويزه)، آرزوي جاده قديمي زمان جنگ را در دل داشته باشند.
5 سال است که جاده در دست تعمير است!
راننده اي که با کاميون خود چندين سال است از اين محور تردد مي کند به خبرنگار ما گفت: به ياد دارم که مدت 5 سال است مشغول به بازسازي اين جاده هستند ولي همان گونه که ما مي بينيم پيشرفت چنداني در کيفيت جاده به چشم نمي خورد و شخصا هر موقع اين مسير را طي مي کنم به خاطر احتمال تصادف دچار اضطرابي شديد مي شوم.
دست اندازهاي خطرناک
راننده ديگري با انتقاد از اين که جاده اين مسير دست اندازهاي خطرناکي دارد اذعان داشت: تابلوهاي هشدار دهنده کافي هم در اين محور وجود ندارد.
جاده غيراستاندارد
يکي ديگر از شهروندان هم مي گويد: رانندگي در شب در جاده سوسنگرد- هويزه به دليل اين که مسير قطعه قطعه شده است و به طور کامل احداث نشده، بسيار خطرناک است و اين براي رانندگي که با اين جاده آشنايي ندارند به مراتب خطرناکت تر است و وقوع تصادف در اين محور براي ما معمولي شده است.
اکنون سوال اينجاست، مگر بازسازي جاده هاي منتهي به مناطق نفت خيزاستان بر عهده وزارت نفت نيست؟ يا اين که اين شهرستان ها نفت خيز نيستند؟! چرا مسوولان مربوطه به اين مساله مهم رسيدگي نمي کنند؟
اين وضعيت شايسته شهرستان هايي که تمام داشته هاي (نفتي)خود را در خدمت اقتصاد کشور قرار داده اند، نيست و اميد است که تمام مشکلات اين مناطق محروم رفع شود.
رسول شريفي
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]