واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ آبان ۱۳۹۴ (۱۶:۳۸ب.ظ)
در ديدار رئيس اتاق بازرگاني ايران با وزير صنعت برزيل مطرح شد؛ راه اندازي بازار صنايع غذايي مشترک/ ايجاد کشت فراسرزميني برزيل با همکاري ايران در منطقه موج - با توجه به پتانسيل هاي بالاي برزيل در حوزه هاي کشاورزي، بايد ايران با راه اندازي فعاليت هاي مشترک دامي و کشاورزي با اين کشور، نظر بازارهاي منطقه اي را براي تامين کالا به سمت ايران جلب کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، محسن جلال پور، رئيس اتاق بازرگاني ايران در ديدار با آرماندومنتيرو وزير توسعه و صنعت و تجارت خارجي برزيل با اشاره به نقش و توان دو کشور در صنعت کشاورزي اظهار کرد: ايران و برزيل توانايي راه اندازي شرکت هاي مشترک در حوزه هاي کشاورزي را دارا هستند و با توجه به بُعد مسافت، هزينه واردات و صادرات گران تمام مي شود، بنابراين راه اندازي شرکت هاي مشترک، بهترين راه همکاري براي سودآوري دوطرفه است.
وي با ارائه پيشنهاد نسبت راه اندازي شرکت هاي مشترک در صنايع غذايي گفت: در حوزه هاي صنايع غذايي مانند ذرت، کنجاليه سويا، گوشت، شکر و ... هر دو کشور داراي ظرفيت هاي فراواني هستند و ايران نيز در کشورهاي همسايه و کشورهاي حوزه CIS توانايي راه اندازي کشت هاي فرامرزي را به خوبي دارد.
وي ادامه داد: در افغانستان و عراق با مطلوبيت آب و هوا و موجوديت زمين فراوان، ايران مي تواند با برزيل وارد حوزه تامين نيازهاي منطقه اي در آسيا باشد.
رئيس اتاق بازرگاني کرمان با اشاره به ارائه برنامه ريزي هاي چند ساله در دو کشور نيز تصريح کرد: بايد براي بهبود و توسعه بنيان فعاليت هاي مشترک به سمت برنامه ريزي هاي 10 تا 20ساله حرکت کنيم تا توفيقات مناسبي را در اين راه کسب کنيم.
رئيس اتاق بازرگاني ايران همچنين با اشاره به راه اندازي سرمايه گذاي هاي مشترک در بحث ماشين آلات نيز خاطرنشان کرد: ايران به عنوان تنها سازنده خودرو در منطقه توانايي تامين خودرو براي کشورهاي همسايه را داراست و طبيعتا با راه اندازي کارخانه هاي مشترک خودروسازي توانايي تامين نيازهاي منطقه اي نيز وجود دارد.
وي همچنين اضافه کرد: علاوه بر فعاليت ها در رشته هاي صنايع غذايي، بعاليت هاي دانش بنيان، ICT و ... نيز مي توانيم فعال باشيم و اتاق بازرگاني ايران به همراه تمامي اعضا آمادگي آغاز فعاليت هاي مشترک را در اين زمينه ها دارا است.
آرماندو منتيرو وزير توسعه و صنعت و تجارت خارجي برزيل نيز با اشاره به اينکه در تيم اقتصادي امروز، انجمن خودروسازي و هواپيماسازي نيز وجود دارند، اظهار کرد: منطقه جغرافيايي ايران به عنوان يکي از مناطقي که برزيل همواره در تفکر سرمايه گذاري در آن است و بايد بتوانيم با راه اندازي شرکت هاي مشترک، فعاليت هاي متنوعي را آغاز کنيم.
وي افزود: برزيل از سال 2015 تاکنون توافقنامه مشترکي را با هيچ کشوري به امضا نرسانده ضمن آنکه ما براي تقد تفاهم نامه، يک تفاهمنامه پيشنهادي را دارا هستيم و فکر مي کنيم که مي توان با ايران فعاليت هاي مشترکي را آغاز کرد.
آرماندو منتيرو وزير توسعه و صنعت و تجارت خارجي برزيل افزود: البته بايد از نظر ساختار درباره مشارکت برنامه و بخش خصوصي با يکديگر به تفاهم برسيم و در همين راستا تفاهمنامه پيشنهادي نيز براي شما ارسال مي شود.
همچنين يک فعال در خوزه کشاورزي برزيل نيز در اين جمع گفت: از آنجايي که ايران بازار مناسبي براي امور کشاورزي است درصدد آن هستيم با با ايجاد بازار 2جانبه فعاليت هاي مشترکي را داشته باشيم، بايد در زمينه هاي شيلا و ماهيگيري نيز بتوانيم فعاليت هاي مناسب و رو به پيشرفتي را برنامه ريزي کنيم.
وي ادامه داد: از سال 2014توصيه کرده ايم که دو کشور در زمينه سلامت دام و هرمونهاي دامي با يکديگر به تفاهم برسند ضمن آنکه بايد در زمينه فناوري هاي کشاورزي، ميزان داشن دو کشور را افزايش دهيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]