تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همه گناهان گذشته كسى كه از روى ايمان و براى رسيدن به ثواب الهى معتكف شود، آمرزي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829971968




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اصلی‌ترین دلیل مرگ زنان ایرانی چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: رییس اداره سلامت میانسالان و بانوان وزارت بهداشت ضمن اشاره به آمار بالای کم تحرکی و چاقی میان زنان، بیماری‌های قلبی و عروقی را اولین عامل مرگ و میر میان آنها خواند.

به گزارش تراز ، دکتر مطهره علامه با بیان این که بیماری‌های قلبی و عروقی اولین علت مرگ زنان بین سنین ۳۰ تا ۷۰ سال است، گفت: بیماری‌های قلبی و عروقی به خصوص بیماری عروق کرونر اولین عامل مرگ زودهنگام زنان یعنی بین سنین ۳۰ تا ۷۰ سال در کشور است. مرگ زنان در سنین ۳۰ تا ۷۰ سال باید پبشگیری شود. این افراد در سن مولد هستند و از نظر خانوادگی و اجتماعی فعالند و نباید با مشکلی مثل مرگ روبرو شوند. همان طور که مادر باردار نباید جان خود را از دست دهد. امید به زندگی در جامعه ما برای زنان، بالای ۷۴ سال است و انتظار داریم یک خانم به طور طبیعی حداقل ۷۴ سال عمر کند.

علامه با اشاره به وضعیت نامطلوب شاخص‌های شیوه زندگی در زنان، در عین حال از اوضاع مساعد امید به زندگی در کشور خبر داد و افزود: از نظر شاخص های مربوط به شیوه زندگی و برخی کمبودها مثل کمبود ویتامین دی وضعیت جالبی نداریم و امیدواریم با اجرای برنامه‌های مداخله‌ای وضعیت بهتر شود. اما امید به زندگی از جمله شاخص‌هایی است که به طور کلی افزایش چشمگیری هم در خانم‌ها و هم در آقایان داشته‌. در سال ۲۰۰۵ امید به زندگی ۷۱ سال بود که این عدد اکنون به ۷۴ سال برای خانم‌ها رسیده است.

وی ادامه داد: اگر زنان به موقع برای شناسایی بیماری‌های قابل تشخیص زودهنگام و مرگ آفرین، مثل سرطان‌ها، دیابت و فشار خون که قاتل خاموش هستند، اقدام کنند احتمال مداخله درمانی موثر افزایش پیدا می‌کند؛ چون خیلی از این موارد قابل درمان و کنترل هستند و نباید زنی به خاطر ابتلا به این بیماری‌ها جان خود را ازدست دهد. با مداخلاتی که در سال‌های اخیر به خصوص در حوزه خود مراقبتی شروع شده است، می‌توان امیدوار بود زنان به سلامت خود بیشتر اهمیت دهند و وضعیت بهبود یابد.

رییس اداره سلامت بانوان و میانسالان وزارت بهداشت تاکید کرد: بیماری‌های قلبی - عروقی، سرطان‌ها، دیابت و بیماری‌های تنفسی حدود ۷۸ درصد علل مرگ زنان را رقم می‌زنند. اختلالات مربوط به بیماری‌های ناتوان کننده مزمن مثل اختلالات روانی و پوکی استخوان نیز همچنان جایگاه اصلی خود را بین علل مرگ و میر زنان حفظ کرده‌اند.

وی در ادامه، با اشاره به کمبود ویتامین «دی» و همچنین چاقی و کم تحرکی به عنوان یکی از اساسی‌ترین مشکلات در حوزه سلامت زنان افزود: کمبود ویتامین« دی» به طور خیلی جدی، مشکل بسیار شایع بین زنان در کشور است. تامین این ویتامین روی سلامت دستگا‌ه‌های مختلف بدن و پیشگیری از ابتلا به فشار خون بالا، سلامت استخوان‌ها، عضلات و افزایش قدرت و حفظ تعادل آنها تاثیرگذار است. مکمل ویتامین «دی» مورد نیازخانم‌ها به صورت قرص‌های ۵۰ هزار واحدی توصیه می‌شود حداقل ماهی یک عدد و در مورد کسانی که در معرض خطر هستند مثل آنهایی که در فضای سربسته زندگی می‌کنند یا در مناطقی که کمبود ویتامین "دی" شایع‌تر است، هر دو هفته یک بار از این ویتامین‌ها استفاده کنند.

علامه ادامه داد: ۴۹ درصد خانم‌ها نیز به درجاتی از افزایش وزن و چاقی مبتلا هستند و ۴۸ درصد آنها زندگی کم تحرکی دارند که برای کاهش این کم تحرکی، نیاز به حمایت‌های اجتماعی مانند فراهم سازی فضاهای شغلی و عمومی مناسب برای تحرک و فعالیت جسمانی است.


منبع: ایسنا



زمانبندی انتشار: 3 آبان 1394 - 12:58





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن