تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ ات گفته شود، درباره ديگران مگوى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860333468




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حضور غيرمنتظره نصرالله در جمع عزاداران عاشورای حسینی +تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: همزمان با شب عاشورای حسینی، سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان با حضور در جمع عزاداران حسینی در مجتمع سیدالشهداء(ع) در ضاحیه بیروت تصریح کرد: آمریکا می‌گفت ایران دنبال سلاح اتمی است و پس از آن گفت که ایران این سلاح را ساخته و مخفی کرده و براین اساس بر ایران فشار آورد تا تسلیم شود و برای این هدف 13 سال دروغ گفتند.

به گزارش تراز ، همزمان با شب عاشورای حسینی سید حسن نصرالله دبیر کل جنبش حزب الله لبنان با حضور در جمع عزاداران حسینی در مجتمع سید الشهداء واقع در منطقه "الرویس در ضاحیه بیروت" به ایراد سخنرانی پرداخت. نصرالله در ابتدای این سخنرانی از همه کسانی که در برگزاری مراسم عزداری امام حسین(ع) مشارکت داشتند تقدیر کرد و آنان را یاوران امام حسین(ع) نامید.

وی همچنین تشکر ویژه‌ای از ارتش و نیروهای امنیتی برای تامین امنیت برگزاری این مراسم کرد و ابراز داشت که امشب قصد دارد به برخی از اصول مواضع و ارتباط آن با مسائل منطقه بپردازد. دبیر کل حزب الله با اشاره به اینکه آمریکا از قدرت به شکل هوشمندانه استفاده می‌کند، اظهار داشت که در آمریکا برای پی‌گیری اهدافش فرقی میان دولت‌ها ندارد بلکه روش‌هایشان با یکدیگر متفاوت است. دبیرکل حزب الله با بیان اینکه واشنگتن و کشورهای غربی استعمارگر از جمله فرانسه و انگلیس به دنبال هژمونی اقتصادی، سیاسی و نظامی بر منطقه‌اند اظهار داشت که آنها برای عملی کردن این هدف راهبردی دارند و برای آن نقشه بلند مدتی در نظر دارند.

سید حسن نصرالله افزود: هدف آمریکا این است که همه ملت های منطقه تابع و تسلیم شده در برابر آمریکا باشند و اسرائیل را بپذیرند و اگر چنین نباشند جنگ علیه‌شان آغاز خواهد شد. وی با بیان اینکه آمریکا از ما می‌خواهد تا اسرائیل را بپذیریم و در غیر این صورت جنگ را به اشکال مختلف آغاز می‌کند، افزود: آنها (آمریکا و غرب) نفت و گاز و دیگر ثروت‌های منطقه را می‌خواهند، در ظاهر این ثروت در اختیار دولت های عربی و اسلامی است اما در واقع این دولت‌ها خودشان از تعیین قیمت نفت عاجز هستند.

دبیرکل حزب الله اظهار داشت: آنها می‌خواهند کشورهایمان بازاری برای محصولاتشان باشد و طی این سال‌ها کشورهای مختلف عربی میلیاردها دلار از آنها سلاح خریدند چرا که آمریکا توسط صاحبان شرکت های نفتی و تسلیحاتی اداره می‌شود. وی با اشاره به اینکه آمریکا می‌خواهد کشورهای منطقه سیاست خارجی، امنیتی، اقتصادی و نفتی هماهنگ با واشنگتن داشته باشند، افزود: اسرائیل به تنهایی دلیلی برای هژمونی آمریکا نیست بلکه خودش ابزار این هژمونی است به همین دلیل در همه جا از حمایت واشنگتن برخوردار است و از آن در برابر هر حمله‌ای حمایت می‌شود.

سید حسن نصرالله در ادامه تصریح کرد که اگر آمریکا تضعیف شود اسرائیل نمی‌تواند در این منطقه زندگی کند و ملت فلسطین هستند که دارند بار هژمونی آمریکا بر منطقه را می‌پردازند. وی با اشاره به اینکه آمریکایی هم در جنایات ارتش اسرائیل و بنیامین نتانیاهو هم دست هستند، گفت: در چارچوب طرح آمریکا در منطقه دولت اسلامی و عربی حق ندارد قوی باشد و هر دولت مستقلی  که به دنبال منافع ملتش باشد و تلاش کند به پیشرفت اقتصادی برسد، هدف جنگ آمریکا قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به اینکه تمام حرف‌های آمریکا درباره حقوق بشر و دموکراسی دروغ است چراکه سرشناس‌ترین دیکتاتورهای منطقه مورد حمایت ایالات متحده هستند، اظهار داشت که امریکا از فاسدترین نظام‌های سیاسی منطقه که نه قانون دارند، نه انتخابات، نه گردش نخبگان و نه آزادی، این بدان معناست که هرچه آمریکا از دموکراسی و انتخابات و حقوق بشر و مبارزه با فساد می‌زند دروغ و فریبکاری است و متاسفانه برخی ملت‌ها فریب این دروغ‌ها را خورده‌اند.

وی در ادامه با اشاره به جنجال آمریکا در منطقه علیه برنامه هسته‌ای ایران گفت: ببینید آمریکا با این برنامه چگونه برخورد کرد و زمانی که آمریکا بخواهد ملتی را هدف قرار دهد چگونه دروغ پردازی می‌کند تا ملت و رهبرانش را تسلیم کند. سید حسن نصرالله افزود: آمریکا می‌گفت که ایران دنبال سلاح اتمی است و پس از آن گفت که ایران این سلاح را ساخته و مخفی کرده است و براین اساس بر ایران فشار آورد تا ایران تسلیم شود و برای این هدف 13 سال دروغ گفتند.





زمانبندی انتشار: 2 آبان 1394 - 10:16





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن