تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813139515




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اهمیت صبحانه کودک در 2 سال اول زندگی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: اهمیت صبحانه کودک در 2 سال اول زندگی
بطور کلی صبحانه وعده بسیار مهمی است ولی در 2 سال اول زندگی کودک نقش بسیار مهم‌تری دارد چرا که در رشد کودک بسیار موثر است.


دکتر خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: تا زیر یک سالگی وعده خاصی مطرح نیست و بهتر است مادر برنامه شیردهی را به روال عادی برای فرزندانشان داشته باشند و در 6 ماه دوم می‌توانند وعده‌های تکمیلی غذایی را شروع کنند و پس از 9 ماهگی که وعده‌های غذایی بطور کامل معرفی شد 3 وعده و 3 میان وعده برای کودک در نظر گرفته شود. 


وی در ادامه گفت: بهتر است تا پایان 2 سالگی کودک از شیر مادر استفاده کنند و در کنار آن از وعده‌های تکمیلی کمک بگیرد. 


وی افزود: در وعده صبحانه غلات قسمت عمده را برای کودک تشکیل می‌دهد. دراین وعده غذایی حتما باید یک منبع پروتئینی را هم انتخاب کرد تا بطور متنوع در روزهای مختلف کودک استفاده کند این منبع پروتئینی می‌تواند تخم مرغ، عدس، حبوبات پخته شده و ...  باشد و بهتر است حتما یک میوه هم به کودک داده شود. 


وی در ادامه افزود: برای وعده غذایی نهار و شام هم غلات قسمت عمده را تشکیل می‌دهد در این 2 وعده غذایی کودک باید از گروه گوشت و حبوبات هم تغذیه کند که گوشت قرمز می‌تواند مفیدتر باشد. علاوه بر آن از سبزیجات پخته و خام هم به کودک داده شود که سبزیجات پخته شده می‌تواند شامل خورشت‌ها و یا مخلوط با پلو باشد و سبزیجات خام می‌تواند بصورت سالاد مناسب با شرایط کودک باشد. 


وی در ادامه بطور ویژه توصیه کرد: در این 2 وعده غذایی حتما از ماست استفاده شود چرا که برای دستگاه گوارش کودک بسیار مفید است. 


وی خاطر نشان کرد: میان وعده‌ها می‌تواند شامل میوه‌ها، مغزها، خشکبار باشد و برای بچه های ضعیف‌تر می‌تواند شامل غلات و پروتئین بصورت ساندویچی کوچک و یا نان و پنیر و گردو باشد.


وی در پایان خاطر نشان کرد: بطور کلی وعده‌های غذایی در رشد کودک تاثیر به سزایی دارد و لازم است والدین توجه لازم و کافی را نسبت به این مسئله مهم داشته باشند چرا که تغذیه مناسب علاوه بر مسائل رشد کودک تاثیر زیادی بر خلق و خوی وی هم می‌تواند داشته باشد. 


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.



انتهای پیام/ 





اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

شیر مادر سپر نوزاد در مقابل بیماری‌ها
اینگونه میزان مصرف نمک کودک را کاهش دهید
با تفت دادن غذاهایتان ذائقه فرزندتان را تغییر دهید
مصرف نمک کمتر، فشار خون را از شما دور می کند
کودک بد غذا را اینگونه غذا خور کنید
توصیه‌هایی جدی برای جلوگیری از "چاقی کودکان"
ترفندهایی که کودک شما را به غذا خوردن مشتاق می‌کند





۰۲ آبان ۱۳۹۴ - ۰۶:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن