واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ مهر ۱۳۹۴ (۱۳:۵۷ب.ظ)
حجت الاسلام والمسلمين رفيعي: شعارهاي کربلا در زندگي شهداي دفاع مقدس متجلي بود موج - قم - عضو هيأت علمي جامعة المصطفي، گفت: شعارهاي کربلا در زندگي شهداي دفاع مقدس متجلي بود و موجب تغيير و تحولات زيادي در بسياري از افراد شد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، عضو هيأت علمي جامعة المصطفي در مراسم سوگواري هيأت رزمندگان اسلام قم که در مجتمع امام خميني (ره) برگزار شد، در بخش نخست سخنان خود امينت و استقلال کشور را مرهون شهداي دفاع مقدس دانست و گفت: شعارهاي کربلا در زندگي شهداي دفاع مقدس متجلي بود و موجب تغيير و تحولات زيادي در بسياري از افراد شد.
وي با اشاره به انعکاس زندگينامه شهداي مطرح قم در کتاب «چلچراغ»، گفت: مقام معظم رهبري در وصف شهيد جعفر حيدريان مي فرمايند: «اين شهيد در سال 59 در غربت ايران به کردستان رفت و يک تنه مقابل دشمن ايستاد.»
حجت الاسلام والمسلمين ناصر رفيعي با بيان اينکه شهيد حيدريان با يک سخنراني در روستاي فردو، 150 رزمنده را راهي جبهه هاي حق عليه باطل کرد، گفت: اين شهيد و يارانش در عمليات والفجر8 مقاومت جانانه اي کردند.
وي همچنين با گراميداشت ياد و خاطره شهداي روحانيت در دفاع مقدس، گفت: از استاد شهيد حجت الاسلام سيد محسن روحاني نقل شده است که روزي به اين شهيد مي گويد «حافظه خوبي داري و در قم حضور داشته باش و درس بخوان» که شهيد روحاني در پاسخ مي گويد «استاد اگر امثال من جبهه نرويم، در قم درسي تشکيل نمي شود».
استاد حوزه علميه با اشاره به جمع آوري بيانات مقام معظم رهبري در خصوص علل و ابعاد عاشورا در کتاب «آفتاب در مصاف»، گفت: جوانان اين کتاب را مورد مطالعه قرار دهند و با قيام اهداف عاشورا آشنا شوند؛ رهبري در اين کتاب تاکيد مي کنند «اگر جوانان امروز ما بودند، اباعبدالله(ع) تنها نمي ماندند.»
حجت الاسلام والمسلمين رفيعي با تبيين مفهوم هجرت در منابع ديني گفت: کلمه هجرت 15 مرتبه در قرآن آمده است، هجرت به چهارگونه جغرافيايي، اعتقادي، اخلاقي و سياسي است.
وي افزود: انتقال انسان از نقطه اي به نقطه ديگري تا در معرض معصيت نباشد، هجرت جغرافيايي است.
استاد حوزه علميه با اشاره به هجرت عقيدتي گفت: امروز در دنيا افراد بسياري هستند که مي دانند عقيده باطلي دارند اما خود را اصلاح نمي کنند.
حجت الاسلام والمسلمين رفيعي افزود: امروز در دنيا با اين مسئله مشکل داريم چرا که گروهي مي دانند بر حق نيستند اما جرات بازگشت از عقيده باطل خود را ندارند.
وي با اشاره به مناظره هاي ائمه معصومين(ع) با عالمان اديان، ابراز داشت: علماي اديان بعد از محکوميت در مناظره هاي علمي با اهلبيت(ع)، با وجود اينکه مي دانستند بر حق نيستند اما تغييري در عقيده خود ايجاد نمي کردند.
عضو هيأت علمي جامعه المصطفي با اشاره به سم پاشي هاي دشمنان در شبکه هاي ماهواره اي، گفت: اين افراد در جلسات خاص حضور پيدا کنند تا در خصوص توحيد و امامت و نبوت بحث کنيم.
حجت الاسلام والمسلمين رفيعي با اشاره به توجيه برخي جوانان براي نماز نخواندن با آيه « لا إِکْراهَ فِي الدِّينِ»، ابراز داشت: اين آيه براي انجام ندادن فروع دين نيست چرا که دين نيازي به اکراه ندارد؛ براي مثال حضور يا عدم حضور در دانشگاه اجباري نيست اما هنگام حضور در دانشگاه بايد در کلاس شرکت کرد.
استاد حوزه علميه، امام شناسي را يکي ديگر از مهم ترين هجرت ها دانست و گفت: انسان نبايد امثال ملک سلمان و حاکمان ستمگر و عياش را حاکم ديني بداند.
حجت الاسلام والمسلمين رفيعي در تشريح هجرت اخلاقي، گفت: اگر کسي اخلاق زشتي دارد بايد کنار بگذارد؛ ائمه معصومين(ع) خيلي تلاش کردند و تذکر دادند که افراد ويژگي هاي اخلاقي نامناسب خود را کنار بگذارند.
وي افزود: مهاجر واقعي از گناه هجرت مي کند و معصيت و خطا را کنار مي گذارد.
عضو هيئت علمي جامعة المصطفي با اشاره به رجز «يزيد بن زياد مهاجر» مبني بر اينکه « خدايا من حسين را ياري مي کنم، از ابن سعد دوري مي جويم و او را رها مي کنم»، اظهار داشت: انسان عاقل و مومن، موضع سياسي دارد و خاکستري نمي ماند.
حجت الاسلام والمسلمين رفيعي در تشريح لزوم مواضع سياسي شفاف به شخصيت هاي برجسته تاريخي و ديني اشاره کرد که از نزديک ترين بستگان و خانواده خود به دليل مسائل سياسي ابراز برائت کرده اند.
وي با اشاره به سرنوشت «سعد بن الحارث» و «ابوالحتوف بن الحارث»، ابراز داشت: اين دو نفر از از شهداي نيک فرجام کربلا هستند چرا که بر مذهب خوارج بودند و با لشکريان عمرسعد، از کوفه به کربلا آمدند اما بعد از ظهر عاشورا، با شنيدن نداي استغاثه امام حسين(ع) هدايت الهي نصيب آنان گرديد و از گمراهي نجات يافتند.
استاد حوزه علميه با اشاره به هجرت سياسي و ابراز برائت اين دو شهيد کربلا از ظالمان، افزود: واقعه کربلا نشان مي دهد اسلام بن بست ندارد و هيچ فردي نبايد نسبت به بار سنگين گناهان خود مايوس شود و خود را ببازد.
حجت الاسلام والمسلمين رفيعي در بخش پاياني سخنان خود با اشاره به اينکه دشمن شناسي هنر است، گفت: دشمنان براساس آيات قرآن کريم چهار آرزو دارند؛ آنها در گام نخست به دنبال اين هستند که شما را همچون خود، کافر کنند و دين و انقلاب و نظام را کنار بگذاريد؛ همان گونه که اوباما گفت اگر مي توانستم پيچ و مهره هاي صنعت هسته اي ايران را باز مي کردم.
وي دومين آرزوي دشمن را غفلت از قدرت نظامي و سرگرم شدن به مسائل شخصي دانست و ابراز داشت: در طول انقلاب اسلامي از عقيده و توليد سلاح و موشک غافل نشديم.
استاد حوزه علميه، سومين آرزوي دشمنان را عقب نشيني از مواضع عنوان کرد و گفت: آنها دوست دارند شما از مواضع عقب نشيني کنيد اما در صورتي که رهبري و مردم و شهدا چنين اجازه اي ندهند آنها به دنبال تحقق چهارمين آرزوي خود؛ يعني مانع تراشي و تحريم کردن مي روند.
حجت الاسلام والمسلمين رفيعي با بيان اينکه براساس روايات نبايد هيچگاه دشمنان را کوچک شمرد، ابراز داشت: قرآن کريم تصريح کرده است «شيطان و يهود خطرناک ترين دشمنان هستند.»
وي خاطرنشان کرد: امروز صهيونيست ها تمام قاره ها و شرکت هاي دنيا را تصرف کرده اند و در فلسطين جوانان را به خاک و خون مي کشند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]