تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر بنده‏اى بخواهد چيزى بخواند يا كارى انجام دهد و بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم بگويد، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867335666




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در دیدار پوتین و اسد چه گذشت؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: در دیدار پوتین و اسد چه گذشت؟
رسانه های جهان اعلام کردند: «بشار اسد» رئیس جمهوری سوریه با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه دیدار کرد و طرفین درباره ادامه عملیات نظامی مسکو در سوریه و مبارزه با تروریست های گفت و گو کردند.
به گزارش نامه نیوز، این نخستین سفر خارجی «بشار اسد» از زمان شروع بحران سوریه در سال 2011 میلادی است.
 
 شبکه تلویزیونی فرانس 24 اعلام کرد: کاخ کرملین اعلام کرده است که این دیدار سه شنبه شب در مسکو انجام شد.
خبرگزاری رویترز نیز گزارش داد: «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین گفته است اسد و پوتین در این دیدار درباره ادامه عملیات نظامی روسیه در سوریه با یکدیگر گفت و گو کردند.
 
به گزارش این خبرگزاری انگلیسی، اسد در این دیدار، پوتین را از وضعیت سوریه مطلع کرد.
رویترز نوشت: اسد و پوتین همچنین درباره نبرد علیه گروه های تروریستی (در سوریه) و ادامه حملات هوایی روسیه درسوریه گفت و گو کردند.
 
به گزارش ایرنا، شبکه تلویزیونی بی.بی.سی نیز اعلام کرد: سخنگوی کاخ کرملین گفت که اسد برای یک ملاقات کاری به مسکو آمد و با پوتین سه شنبه شب دیدار و گفت و گو کرد.
بی.بی.سی افزود: دیمیتری پسکوف افزود که رهبران دو کشور درباره جنگ علیه گروههای تروریستی، ادامه حملات روسیه و طرح ها و برنامه های سوریه برای ارتش این کشور گفت و گفت گو کردند.
 
بی.بی.سی اعلام کرد: مشخص نیست اسد هنوز در مسکو به سر می برد یا به دمشق بازگشته است.
شبکه تلویزیونی اسکای نیوز انگلیس نیز گزارش داد: اسد در دیدار با پوتین درباره ادامه حملات هوایی گفت و گو کرد.
این رسانه انگلیسی افزود: «اسد از کمک کرملین بسیار قدردانی کرد و گفت که کمک روسیه از یک «سناریوی فاجعه بار» در سوریه جلوگیری کرد.»
اسکای نیوز اضافه کرد: پوتین نیز در این دیدار گفت که از نزدیک با رهبران جهانی کار خواهد کرد تا به یک راه حل صلح آمیز برای بحران سوریه دست یابند.
خبرگزاری فرانسه از دمشق نیز به نقل از دفتر ریاست جمهوری سوریه گزارش داد: سفر اسد به روسیه دیروز (سه شنبه) انجام شد و وی اکنون در دمشق به سر می برد.
 
 اسد و پوتین ادامه عملیات نظامی ضد تروریسم در سوریه را بررسی کردند
 
به گزارش ایرنا از دمشق، خبرگزاری ملی سوریه (سانا) با تائید دیدار بشار اسد و ولادیمیر پوتین رئیسان جمهوری سوریه و روسیه در مسکو اعلام کرد که دو طرف در این دیدار ادامه عملیات نظامی ضد تروریسم در سوریه را بررسی کردند.
سانا افزود که سفر اسد به روسیه با دعوت رسمی کاخ کرملین صورت گرفت و بشار اسد در این دیدار تاکید کرد که تروریسم مانعی در مسیر حل سیاسی بحران سوریه است.
رئیس جمهوری سوریه همچنین همتای روس خو را در جریان تحولات در سوریه و برنامه های آینده نیروهای مسلح سوریه قرار داد.
 
تاکید پوتین و اسد بر ادامه مبارزه با تروریست ها
 
خبرنگار ایرنا از مسکو نیز گزارش داد: کاخ کرملین مقر ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد که اسد و پوتین در مذاکرات طولانی خود، مبارزه با تروریسم در سوریه را اصلی ترین محور همکاری کنونی دو کشور اعلام کردند.
بنا به این گزارش، پوتین در این مذاکرات گفت: پاسخ مثبت به درخواست ما برای سفر شما به مسکو با توجه به شرایط خاص سوریه بسیار ارزشمند است.
رئیس جمهوری روسیه افزود: ملت سوریه چند سال است که با تروریسم بین المللی به تنهایی مبارزه می کند و نتایج خوب اخیر نشان می دهد که با وجود تحمل سختی ها، موفق یوده است.
بشار اسد رئیس جمهوری سوریه نیز در این دیدار با ابراز قدردانی خود از دولت و ملت روسیه برای کمک به سوریه در مبارزه با تروریست ها گفت: دفاع مسکو از وحدت و یکپارچگی کشور ما بسیار ارزشمند است و تمامی این اقدامات بر اساس مقررات و قوانین بین المللی انجام می شود.
اسد افزود: پیش از هر چیز اقدامات سیاسی توسط سوریه از آغاز بحران، اجازه نداد سناریوی سوریه از وضعیت کنونی بدتر شد.
روسیه در پاسخ به درخواست دولت سوریه در طول 24 روز گذشته بیش از 600 مقر و مواضع تروریست ها را بمباران کرده که سبب تضعیف توان عملیاتی آن ها شده است.



منبع: ایرنا


۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن