واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ مهر ۱۳۹۴ (۱۷:۱۱ب.ظ)
مدير کل تبليغات اسلامي استان قم: فرهنگسازي اقامه نماز بايد از محيط خانواده شروع شود موج - قم - مدير کل تبليغات اسلامي استان قم با ذکر برخي شيوههاي کاربردي براي اقامه نماز در خانه و جامعه تاکيد کرد: فرهنگ سازي اقامه نماز را بايد از درون خانه شروع کنيم و در جامعه گسترش دهيم.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، مدير کل تبليغات اسلامي استان قم در نشست دبيران اقامه نماز ادارات استان قم که در اداره کل تبليغات اسلامي استان قم برگزار شد، پيرامون اهميت نماز گفت: نماز هويت مسلمانان است و اگر اين واجب الهي از جامعه اسلامي برداشته شود، هيچ علامت ظاهري مبني بر مسلماني مردم آن جامعه پيدا نميشود.
وي، نماز را رکن رکين دين و جامعه اسلامي دانست و گفت: نماز علاوه بر اينکه جنبه سازندگي براي روح و فکر و باطن انسانها دارد، نشانه و پرچم مسلماني است. بنابراين بايد اين فرهنگ غني و ارزشي که جزو شعائر ديني به حساب ميآيد را فراگير کنيم و عمق ببخشيم.
حجتالاسلام والمسلمين عباس اسکندري ارائه راهکارهاي نشر فرهنگ نماز و تشويق و ترغيب آحاد جامعه به اين واجب الهي را يکي از مهمترين فلسفه تشکيل ستاد اقامه نماز برشمرد و تاکيد کرد: دست اندرکاران امر نماز بايد راهکارهاي عملي نشر فرهنگ نماز در خانواده، جامعه و دستگاههاي دولتي و غيردولتي ارائه دهند تا همگان به اقامه نماز اهتمام داشته باشند.
وي با اشاره به تاکيد قرآن کريم بر اقامه نماز، گفت: اقامه و برپايي نماز مهمتر از نمازخواندن است و امام حسين(ع) براي اقامه نماز دست به قيام زدند، بنابراين بايد در رابطه با فرهنگ نماز، کار حسيني کنيم.
حجتالاسلام اسکندري يکي از شاخصههاي مهم اقامه نماز را رابطه نماز با اعمال و رفتار و کردار عنوان کرد و افزود: اگر معنويت نماز بر همه ارکان زندگي سايه بيفکند، بسياري از آسيبهاي اجتماعي و فرهنگي برطرف ميشود.
مديرکل تبليغات اسلامي استان قم، تاثير نماز در حوزه تربيتي و ديني و اخلاقي جامعه را مورد تاکيد قرار داد و با اشاره به برخي شيوههاي غلط که براي نمازخوان کردن فرزندان به کار برده ميشود، افزود: اگر فرهنگ اقامه نماز در قالب بيان فوايد نماز و ارائه الگوهاي مناسب، به درستي تبيين شود و براي ترغيب فرزندان به خواندن نماز، زمينههاي تشويقي فراهم شود خود فرزندان نسبت به اين واجب الهي علاقهمند ميشوند.
حجتالاسلام اسکندري با ذکر برخي شيوههاي کاربردي براي اقامه نماز در خانه و جامعه، تاکيد کرد: فرهنگ سازي اقامه نماز را بايد از درون خانه شروع کنيم و در جامعه گسترش دهيم.
وي با بيان اينکه اجبار نوجوانان و جوانان به خواندن نماز، کارآيي نخواهد داشت، بر لزوم بهره مندي از ابزارهاي تشويقي براي افزايش رغبت به نماز تاکيد کرد و گفت: انسانها با تشويق، راحتتر به سمت خوبيها گرايش پيدا ميکنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]