واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ مهر ۱۳۹۴ (۱۰:۴۹ق.ظ)
جهانگيري: آموزش زبان فارسي به اتباع خارجي بخش مهم ديپلماسي عمومي است موج- معاون اول رئيس جمهوري زبان فارسي را از مهمترين مؤلفههاي هويت ملي ايرانيان برشمرد و گفت: آموزش زبان ملي به اتباع خارجي، از بخشهاي مهم ديپلماسي عمومي است و بسياري از کشورها ساليان متمادي است که در اين جهت گام برداشتهاند.
به گزارش خبرگزاري موج،اسحاق جهانگيري در جلسه هيات امناي بنياد سعدي افزود: زبان ملي به عنوان راه ارتباطي و تبادل فرهنگي با کشورهاي ديگر است و بايد با استفاده از تمام ظرفيتهايي که در اختيار داريم در جهت ترويج و گسترش زبان فارسي حرکت کنيم.
وي مديريت آموزش فرامرزي زبان ملي را يکي از وظايف مهم دولتها برشمرد و گفت: تأسيس بنياد سعدي تدبير بسيار خوبي بود که ترويج و مديريت آموزش زبان ملي به اتباع خارجي را بر عهده گرفت و خوشبختانه امروز برنامه ريزي و اجراي برنامهها براي ترويج زبان فارسي متولي مشخص دارد.
رئيس هيات امناي بنياد سعدي با اشاره به نقش فناوريهاي نوين در امر گسترش و آموزش زبان تاکيد کرد: بايد از فناوريهاي جديد و روزآمد جهان در امر گسترش و آموزش زبان فارسي که هم فراگيري و آموزش آن را آسان تر ميکند و هم هزينههاي آموزش و توسعه اين زبان کم نظير را کاهش ميدهد استفاده کرد.
جهانگيري با تاکيد بر لزوم گسترش فعاليتها و برنامههاي بنياد سعدي در معرفي و آموزش زبان فارسي به خارجيان، توجه به اين مقوله در برنامه ششم توسعه را امري ضروري دانست و از سازمان مديريت و برنامه ريزي کشور، وزارت امورخارجه و ساير دستگاههاي مرتبط خواست برنامههاي بنياد سعدي را مورد حمايت قرار دهند.
حداد عادل: بنياد سعدي مرکزي براي تبادل تجربيات آموزش زبان
حداد عادل رئيس بنياد سعدي نيز در اين جلسه گزارشي از تاريخچه، سوابق و فعاليت اين بنياد ارائه کرد و به تشريح اقدامات صورت گرفته از جمله تربيت مدرس زبان فارسي، آزمون سازي و حرکت به سمت امتحانات استاندارد جهت سطح بندي و ارائه گواهينامه به زبان آموزان و برگزاري انواع دورههاي دانش افزايي پرداخت.
وي با اشاره به برگزاري همايش سالانه بنياد سعدي افزود: در همايشهاي سالانه، همه مراکز و موسساتي که در زمينه آموزش زبان فارسي به اتباع خارجي فعاليت دارند، گرد هم ميآيند و دستاوردها و تجربيات خود را ارائه ميکنند و در حقيقت بنياد سعدي مرکزي براي تبادل تجربيات اين گونه مؤسسات است.
معاون امور بين الملل و معاون آموزشي و پژوهشي بنياد سعدي نيز هرکدام گزارشي از برنامهها و اقدامات اين بنياد در حوزهي مسووليت خود ارائه کردند و توليد محتواي اصيل و متناسب با نياز زبان آموزان، آموزش مجازي زبان فارسي، توليد نرم افزار براي زبان آموزان، آزمونهاي معيار و آزمون تعيين سطح را به عنوان اولويتهاي بنياد سعدي معرفي کردند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]