واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ مهر ۱۳۹۴ (۹:۵۰ق.ظ)
کاهش آلودگي محيط زيست از مزيتهاي مديريت مصرف برق است موج - نخستين جلسه همانديشي دبيرخانه متقاضيان برق صنعتي با حضور نمايندگاني از سازمان صنايع و معادن و اداره کل استاندارد فارس برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از پايگاه اطلاعرساني وزارت نيرو (پاون)، در اين جلسه معاون برنامهريزي و مهندسي شرکت توزيع نيروي برق استان فارس گفت: از آنجا که شرکت توزيع نيروي برق استان فارس به عنوان پايلوت کشوري مميزي انرژي متقاضيان صنعتي اخذ برق انتخاب شده است، بنابراين نخستين جلسه با هدف ايجاد کارگروه استاني با هدف بررسي تعاملات، الزامات، محدوديتها و چارچوبها به ميزباني اين شرکت برگزار شد.
احمدرضا خسروي گفت: در شرايط کنوني قبل از واگذاري انشعاب برق ارزيابي لازم در نحوه استفاده از انرژي صورت نميپذيرد که خود باعث رشد نامتعارف مصرف ساليانه ميشود، بنابراين اجراي راهکارهاي بهينهسازي انرژي و اصلاح الگوي مصرف و توسعه انرژيهاي نو براي مقابله با تهديد کاهش منابع، ايجاد امنيت انرژي و کاهش آلودگي محيط زيست ضروري است.
معاون برنامهريزي و مهندسي شرکت توزيع نيروي برق استان فارس، اجراي قانون اصلاح الگوي مصرف را حلقه مفقوده در مسير بهينهسازي مصرف انرژي دانست و گفت: از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي تاکنون، ظرفيت توليد، انتقال و توزيع دو برابر شده که به رشدي معادل 4000 مگاوات به صورت ساليانه نياز است.
خسروي بيان داشت: ضرورت مديريت انرژي ايجاب ميکند تا با اتخاذ سياستها و هماهنگي بين دستگاههاي اجرايي مشمول اين قانون بتوان گامهاي مؤثري در کاهش شدت انرژي مصرفي کشور برداشت.
اين مقام مسوول در ادامه به تشريح مواد قانون اصلاح الگوي مصرف پرداخت و گفت: اين دبيرخانه با دو رويکرد کاهش مصرف ويژه انرژي الکتريکي و کيفيت توان برق مصرفي جهت صنايع متقاضي انشعاب برق اقدام نموده است.
معاون برنامهريزي و مهندسي شرکت توزيع نيروي برق استان فارس تأکيد کرد: با توجه به اين که کيفيت توان مصرفي مشترکين و تأسيسات تأمين نيروي برق بر يکديگر تأثير متقابل دارند، بنابراين الزام مشترکين به رعايت استانداردهاي کيفيت توان، امري مهم و اساسي است.
اين مقام مسوول، کاهش آلودگي محيط زيست، صرفهجويي در منابع و جلب رضايت مشترک را از ديگر مزيتهاي مديريت مصرف برق برشمرد و اظهار داشت: مديريت مصرف برق ميتواند کاهش هزينه توليد و بهبود بهرهبرداري را به دنبال داشته باشد.
خسروي در ادامه بر ضرورت اجراي مديريت بار و مصرف در کشور تأکيد کرد و بيان داشت: تعاليم ديني، محدوديت منابع مالي جهت احداث ظرفيتهاي جديد و کاهش آثار زيانبار سوختهاي فسيلي بر محيط زيست و از همه مهمتر تأمين برق مطمئن و پايدار ما را موظف ميسازد تا مصرف انرژي را مديريت نماييم.
وي در ادامه ابراز اميدواري کرد: با همکاري بين اعضاي اين کارگروه، بتوان يک سند اجرايي و نقشه راه مؤثر در جهت اصلاح الگوي مصرف انرژي و حفظ هر چه بيشتر محيط زيست را تدوين نماييم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]