تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):سخن نیک را از هر کسی ، هر چند به آن عمل نکند ، فرا گیرید .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804461162




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزايش صادرات گاز طي دو سال آينده/ برآورد درآمد سالانه 5 ميليارد دلاري فازهاي 17 و 18


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۸ مهر ۱۳۹۴ (۱۰:۳ق.ظ)
افزايش صادرات گاز طي دو سال آينده/ برآورد درآمد سالانه 5 ميليارد دلاري فازهاي 17 و 18 موج - توسعه‌ فازهاي 17 و 18 به‌ منظور توليد روزانه‌ ٥٠ ميليون‌ متر مکعب‌ گاز طبيعي‌، ٨٠ هزار بشکه‌ ميعانات‌ گازي‌ و ٤٠٠ تن‌ گوگرد و توليد سالانه‌ يک ميليون‌ تن‌ اتان‌ و ١,٠٥ ميليون‌ تن‌ گاز مايع‌ انجام مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج، اخيرا بحث صادرات گاز به برخي کشورهاي همسايه همچون عراق، عمان و پاکستان وارد مرحله جدي شده است. البته توجه به اين نکته ضروري است که ايران طي دو سال گذشته با نمايندگان بيش از 170 شرکت داخلي و خارجي در مورد صادرات گاز به مذاکره و گفتگو پرداخته است اما، در اين ميان مشتريان گاز ايران خوب مي دانند که طي دو سال آينده توليد گاز در ايران با بهره برداري از فازهاي در حال توسعه پارس جنوبي به شدت افزايش پيدا مي کند.
بنابر اعلام شرکت ملي نفت ايران تا پايان امسال فازهاي 15 تا 21 پارس جنوبي به طور کامل و بخشي از پالايشگاه هاي آنها راه اندازي مي شود.
طي يک سال گذشته بيش از 100 ميليون متر مکعب به توليد ميدان گازي پارس جنوبي افزوده شده است و پيش بيني مي شود امسال نيز حداقل 100 ميليون متر مکعب ديگر به اين توليد اضافه شود، سهم فاز 17 و 18 پارس جنوبي با توليد 30 ميليون متر مکعب گاز از دريا و نيز در مجموع با احتساب گاز فازهاي 6 تا 8 پارس جنوبي در زمستان امسال حدود 50 ميليون متر مکعب گاز خواهد بود.
بنا به گفته بيژن زنگنه، وزير نفت قرار است اين فازها در اواخر نيمه دوم امسال به صورت رسمي با حضور رئيس جمهوري افتتاح شود. طبق برآوردهاي صورت گرفته درآمد سالانه اين دو فاز بيش از 5 ميليارد دلار خواهد بود.

وضعيت فازهاي 17 و 18
طرح توسعه فازهاي 17 و 18 پارس جنوبي يکي از فازهاي قديمي اين ميدان مشترک گازي است. توسعه‌ اين فاز به‌ منظور توليد روزانه‌ ٥٠ ميليون‌ متر مکعب‌ گاز طبيعي‌، ٨٠ هزار بشکه‌ ميعانات‌ گازي‌ و ٤٠٠ تن‌ گوگرد و توليد سالانه‌ يک ميليون‌ تن‌ اتان‌ و ١,٠٥ ميليون‌ تن‌ گاز مايع‌ انجام مي شود.
مراحل توسعه دو بخش خشکي و دريايي اين پروژه از جانب کنسرسيومي از شرکتهاي ايراني در حال اجراست. پيمانکاران طرح توسعه فازهاي ١٧ و ١٨ پارس جنوبي، سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران، شرکت مهندسي و ساخت تاسيسات دريايي و شرکت مهندسي و ساخت صنايع نفت و صدرا هستند.
هم اکنون دو ترين پالايشگاه اين فاز با گاز ترش و خشک فازهاي 6 تا 8 ميدان گازي پارس جنوبي در مدار توليد قرار دارد، همچنين دو سکوي اصلي اين فاز در دريا راه اندازي کامل شده و آماده ارسال گاز به خشکي هستند.
بنا به ويژگي‌هاي خاص اين دو فاز، نيازمند انبوهي از تخصص ها بوده و ساختار ويژه آن ايجاب مي‌کند تا مجموعه‌اي از عمليات فني و تخصصي در زمينه‌هاي مطالعات مهندسي، تامين مالي در مقياس کلان، تبيين مدل همکاري با انبوهي از شرکت‌هاي سازنده و پيمانکار داخلي و خارجي، شناسايي حرفه‌اي مبادي توليد، ثبت سفارش و تامين کالا و تجهيزات، مديريت يکپارچه پروژه در حوزه‌هاي خشکي و دريا و نظارت بر روند‌ اجرا و نظاير آن است که در اين باره الزامات راهبري توسعه اين ميدان مشترک، تجاربي ماندگار براي صنعت نفت به جا گذاشت.
ساخت و اجراي زنجيره وسيعي از فعاليت‌هاي بالادستي در بخش‌هاي خشکي و دريايي (با گستره‌اي از عمليات پيچيده مهندسي و ساخت سازه‌هايي با تکنولوژي بالا) و نيز مديريت يکپارچه روند‌هاي اجرايي (از طراحي تجهيزات تا نصب و بهره برداري از آن ها) از جمله اقدامات محوري در زمينه توسعه اين فازهاست.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن