واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ مهر ۱۳۹۴ (۱۲:۷ب.ظ)
با حضور ابتکار؛ برگزاري دوازدهمين جلسه شوراي محيط زيست برنامه ششم توسعه موج - رئيس سازمان حفاظت محيط زيست با اشاره به همزماني تصويب برنامه ششم با تهيه برنامه جهاني محيط زيست که برنامه 15 ساله محيط زيست جهان را تعيين مي کند، گفت : برنامه ششم بايد به گونه اي باشد که محيط زيست ايران بتواند با شاخص هاي بين المللي تطبيق يابد.
به گزارش خبرگزاري موج، دوازدهمين جلسه شوراي محيط زيست برنامه ششم توسعه با حضور معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان حفاظت محيط زيست، معاون توسعه مديريت، حقوقي و امور مجلس سازمان حفاظت محيط زيست، مشاور عالي رئيس سازمان حفاظت محيط زيست و کليه مديران و نمايندگان وزارتخانهها و دستگاههاي مدعو و عضو شورا و نمايندگان سازمانهاي مردم نهاد محيط زيستي در سالن سرو سازمان حفاظت محيط زيست برگزار شد.
معصومه ابتکار، رئيس سازمان حفاظت محيط زيست، در اين جلسه گزارشي از روند تصويب قوانين دايمي در هيات دولت ارائه و تاکيد داشت: با توجه به ضعف در عملکرد برنامههاي چهارم و پنجم توسعه همکاريهاي بين بخشي در تدوين و تصويب برنامه ششم توسعه ضرورت دارد.
وي با اشاره به همزماني تصويب برنامه ششم با تهيه برنامه جهاني محيط زيست و شاخصهاي SDG که برنامه 15 ساله محيط زيست جهان را تعيين ميکند، اظهار داشت: سياستگذاري ها در برنامه ششم بايد به گونه اي باشد که محيط زيست ايران بتواند با شاخصهاي بين المللي تطبيق يافته و براي تحقق اين امر بايد رويکرد برنامه ريزي غلتان داشت.
ابتکار در ادامه با توجه به سفر اخير خود به استان کرمان، وضعيت منابع آب آنجا را بحراني توصيف و به فعاليتهاي خوبي که از طرف استان براي کنترل و مديريت مصرف آب انجام گرفته است اشاره کرد.
اين گزارش ميافزايد، سيد محمد مجابي، معاون توسعه مديريت حقوقي و امور مجلس سازمان حفاظت محيط زيست، با اشاره به گزارش شوراي آب درخصوص ميزان استحصال آب در کشور و ارقام هشدار دهنده در اين خصوص، گزارشي از روند بررسي احکام آب در کارگروه آب و محيط زيست ذيل شوراي محيط زيست در هفته گذشته بيان کرد.
وي افزود: اين کارگروه هفته آينده نيز جلسه اي برگزار ه و بررسي احکام آب را در آن نهايي کرده و در جلسه آتي شورا اين احکام مورد بررسي قرار خواهد گرفت.
در ادامه پوراصغر، نماينده سازمان مديريت و برنامه ريزي، گزارشي از تهيه آخرين ويرايش وضعيت موجود محيط زيست کشور و آمار و ارقام به کار رفته در آن و منابع و شاخصهاي آن را ارائه و طبق نظر اعضاي شورا مقرر شد دستگاههاي عضو شورا نظرات اصلاحي و تکميلي خود را حداکثر تا دوشنبه، 27 مهر، ارسال کنند.
وي سپس گزارشي از روند تهيه و تصويب ضوابط ملي آمايش سرزمين در کارگروه ذيل شوراي برنامه ريزي آمايش ارائه کرد و گفت: اين ضوابط براي بررسي به هيات دولت فرستاده ميشود.
سپس اعضاي شورا با ارائه نظرات خود در اين خصوص تاکيد کردند که در تهيه ضوابط ملي، برشهاي اکولوژيک بايد تعريف و مبنا قرار گيرد و رويکرد آن بايد سرزميني و کلان باشد.
در ادامه احکام پيشنهادي سازمان در حوزه هوا مطرح و مورد بحث و بررسي اعضا قرار گرفت و با توجه به نياز به بررسي بيشتر مقرر شد احکام ابتدا در کارگروه هوا و محيط زيست ذيل شوراي محيط زيست برنامه ششم متشکل از نمايندگان وزارتخانههاي نفت، صنعت و معدن، نيرو، بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و سازمانهاي مديريت و برنامه ريزي و حفاظت محيط زيست کشور و نماينده سازمانهاي مردم نهاد محيط زيستي مورد بررسي قرار گرفته و مصوبات کارگروه در شورا طرح شود.
سپس پيشنهاد سازمان مديريت و برنامه ريزي استان گيلان در خصوص مديريت پسماند و زبالههاي شهرهاي ساحلي شمال کشور طرح و مورد بررسي قرار گرفته و با اصلاحات و نکات تکميلي تصويب شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]