واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ مهر ۱۳۹۴ (۱۰:۴۴ق.ظ)
نايب رئيس کميسيون صادرات اتاق ايران عنوان کرد: ارائه پيشنهاد ۵ ساله شدن کارت بازرگاني موج - نايب رئيس کميسيون توسعه صادرات اتاق بازرگاني گفت: بايد با صادرات تخصصي برخورد شود و پيشنهاد ۵ ساله شدن کارت بازرگاني و تأسيس مدرسه عالي صادرات ارائه ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج، عدنان موسيپور با بياني مطلب گفت: صادرات ما بايد از حالت سنتي به فرايندي حرفهاي تبديل شود که در اين زمينه تأسيس مدرسه عالي صادرات ميتواند بسيار مؤثر باشد. به طوري که در اين مدرسه يا آکادمي، صادرات به شکل يک فرهنگ عمومي تقويت شده و سعي ميشود، تا همزمان با پيشرفت تکنولوژي، صادرکنندگان ما با ابزارهاي جديد بازاريابي آشنا شوند و اين مدرسه يا آکادمي ميتواند صادرات ما را از حالت سنتي به يک فرآيند حرفهاي تبديل کند.
وي نگاه سنتي به صادرات را از مشکلات اين بخش عنوان کرد و افزود: قوانين دست و پاگير، عدم حمايت شبکه بانکي از صادرکنندگان، عدم اجراي صحيح يا کامل معافيت صادراتي و قطع شدن مشوقهاي صادراتي از جمله مهمترين مشکلات صادرکنندگان است.
نايب رئيس کميسيون توسعه صادرات اتاق ايران نبود مديريت واحد و قوي در مرزهاي مهمي مانند چزابه و ديگر مرزها و همچنين مشکلات کندي و هزينهبر بودن تمديد کارت بازرگاني را براي صادرکنندگان ديگر مشکلاتي عنوان کرد که تبديل به سرعت گيري براي صادرات شدهاند.
وي با اشاره به اينکه بخش صادرات کشور يک متولي دلسوز و متخصص ندارد، تصريح کرد: در همين راستا بعضي از فعالان اقتصادي پيشنهاد تشکيل معاونت صادرات را در دولت دادهاند.
به گفته موسيپور که خود تاکنون چند بار عنوان صادرکنندگان نمونه را کسب کرده است، دولت بايد بستر مناسب و ساز و کار لازم را به شکل سازمان يافته و حرفهاي فراهم و مشکلات پيش پاي صادرکنندگان را بر طرف کند.
وي 5 ساله شدن مدت زمان اعتبار کارت بازرگاني براي صادرکنندگان، حل مشکل مالياتي صادرکنندگان، کمک به صادرکنندگان براي حضور در بازارهاي بين المللي براي رقابت با ديگر کشورها، جبران آثار کاهش قيمت نفت از راه بها دادن بيشتر به صادرات و هماهنگي عملکرد بخش سياسي دولت با بخش اقتصادي آن براي تقويت حضور تجار در بازارهاي هدف را از جمله پيشنهاداتي دانست که اجرايي شدن آنها ميتواند به توسعه صادرات غيرنفتي در کشور کمک کند.
موسيپور با اشاره به فرصت رفع تحريمها در بخش صادرات نيز گفت: به طور حتم با رفع تحريمها، شرايط بهتر براي صادرات غيرنفتي و دسترسي به بازارهاي جديد مهيا ميشود.
نايب رئيس کميسيون توسعه صادرات اتاق بازرگاني ايران افزود: با بازگشت روابط بانکي به حالت اول خود، ما نيز بايد در اين بخش طوري عمل کنيم، تا کالاهاي ما مطلوب ديگر بازارها شود و منتظر اجازه آنها نباشيم و به شکلي در بازارهاي هدف، نفوذ کنيم که رقابت کردن با ما سخت باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]