واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ مهر ۱۳۹۴ (۱۶:۱۱ب.ظ)
11 دفتر اطلاع رساني و مسافرتي در مرز مهران مستقر ميشود موج - معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گفت: در قالب اجراي طرح ساماندهي مرزهاي ورودي گردشگران عراقي، 11 دفتر اطلاع رساني و خدمات مسافرتي در مرز بين المللي مهران مستقر ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج، مرتضي رحماني موحد در نشست ساماندهي گردشگران ورودي مرز مهران افزود: اجراي طرح ساماندهي گردشگران عراقي از حدود دو سال پيش آغاز شده و پس از توافقهاي انجام شده در سطح ملي و همچنين جمع بندي چارچوب همکاري با طرف عراقي از حدود سه ماه پيش، مرحله نهايي کار در حال انجام است.
وي با بيان اينکه در اين مرحله در حال رايزني و بررسي در زمينه استقرار دفاتر اطلاع رساني و خدمات مسافرتي در سه مرز مهران، شلمچه و چذابه هستيم، ادامه داد: با توجه به رويکرد استان ايلام و بحث زوار اربعين، مرز مهران به عنوان پايلوت و نمونه انتخاب شده و اين دفاتر از حدود دو ماه ديگر و بعد از ايام اربعين مستقر خواهند شد.
مرتضي رحماني موحد عصر با بيان اينکه سالانه يک ميليون و 600 هزار گردشگر عراقي از مبادي زميني و فرودگاهها وارد کشور ميشوند، افزود: بيش از 500 هزار نفر از اين گردشگران متعلق به مرز مهران است که نشان از اهميت اين مرز در تبادلات سفر و گردشگر بين دو کشور ايران و عراق دارد.
وي ادامه داد: به همين ميزان نيز گردشگران ايراني از طريق اين مرز وارد کشور عراق ميشوند اما اين سفر به منظور تحقق اهداف مورد نظر در زمينه ورود گردشگران عراقي انجام شده است.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گفت: بر اساس يک مطالعه دقيق از وضعيت گردشگران عراقي مشخص شد که سفر بخش عمده اي از اين افراد با موفقيت و رضايت در مناطق مختلف کشور همراه نيست.
رحماني موحد افزود: بيشترين آسيب و آفت در اين زمينه سفر مستقل و انفرادي گردشگران است و اين ضرورت ساماندهي مرزهاي ورود گردشگران عراقي در مناطق مختلف کشور را ايجاب ميکند.
وي ادامه داد: دليل اصلي استقرار سيستم يکپارچه ساماندهي گردشگران در مرز مهران اين است که اين افراد بتوانند در قالب گروههاي گردشگري به ايران سفر کرده و از خدمات مختلف راهنما، اقامت، کمکهاي پزشکي به موقع و ديگر خدمات بهره مند شوند.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گفت: لازمه اين کار اين است که گردشگران در مبدأ و در کشور عراق ساماندهي شوند به همين منظور بايد دفاتر اطلاع رساني و خدمات مسافرتي دو کشور با يکديگر همکاري و هماهنگي لازم را داشته باشند تا هدف اصلي طرح که سوق دادن عراقيها به سفر دسته جمعي است، محقق شود.
رحماني موحد افزود: ارائه خدمات مناسب و پذيرايي شايسته از گردشگران عراقي باعث تحريک و تشويق سرمايه گذاري در بخش هاي مختلف زيرساختي شده و زنجيره خدمات گردشگري در استان تکميل خواهد شد.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي به منظور ساماندهي زيرساختهاي ورودي گردشگر در مرز بين المللي مهران و بازديد از ظرفيتهاي گردشگري به استان ايلام سفر کرده است.
بازديد از پايانه مرزي مهران و ديدار با استاندار ايلام از ديگر برنامههاي سفر دو روزه رحماني موحد است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]