واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ مهر ۱۳۹۴ (۱۲:۵۹ب.ظ)
برگزاري نشست راهنمايان گردشگري استان خراسان شمالي موج - نشست مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان خراسان شمالي و رئيس کانون انجمن صنفي راهنمايان گردشگري با راهنمايان گردشگري استان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، با توجه به سفر رئيس کانون انجمن صنفي راهنمايان گردشگري کشور به استان و بازديد ايشان از مناطق گردشگري و تاريخي استان در جلسه مشترک با مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با راهنمايان گردشگري استان در عمارت مفخم طرفين به بيان نقطه نظرات خود در خصوص راهکارهاي توسعه گردشگري استان پرداختند.
محمد سويدانلويي، مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان، با بر شمردن قابليتهاي بالقوه و پتانسيلهاي گردشگري استان خراسان شمالي را استاني مستعد در زمينه توسعه گردشگري در محورهاي مختلف ياد کرد ايشان همچنين ايجاد زيرساختهاي گردشگري در 24 منطقه نمونه و 8 روستاي هدف گردشگري را از اولويتهاي اساسي ذکر کرد و اعلام نمود برآنيم تا با ايجاد امکانات مورد نياز گردشگران گانهاي توسعه اين مناطق را زودتر برداريم.
آرش نورآقايي، رئيس کانون انجمنهاي صنفي راهنمايان گردشگري، نيز گفت: خراسان شمالي ظرفيتها و پتانسيلهاي ناب فراواني در زمينه گردشگري دارد که تا کنون از آن استفاده نشده اما حال که اين منطقه بهره اي از اين فرصتها نبرده است بايد طرحي نو و اصولي براي آن انداخت.
آرش نور آقايي در نشست هم انديشي راهنمايان ايرانگردي و جهانگردي در عمارت مفخم بجنورد اظهار داشت: به نظر ميرسد تنها راهکار رونق صنعت گردشگري در اين استان، اکوتوريسم است و بايد در اين زمينه توجه بيشتري بايد به اين ظرفيت مبذول شود.
وي افزود: به استانهاي زيادي سفر کردهام اما طبيعت بکر و دست نخورده خراسان شمالي و از همه مهمتر سنتها و آداب رسوم حفظ شده در اين استان سبب شگفتي من شد.
وي تاکيد کرد: زندگي طايفههاي مختلف کرد، ترک، ترکمن و تات، در مساحت کوچکي از کشور و حفظ سنتها، يک چگالي از فرهنگ در خراسان شمالي ايجاد کرده است که بايد به آن توجه شود.
نور آقايي گفت: خوراک، پوشاک، صنايع دستي و نوشيدنيهايي که در اين استان استفاده ميشود، زيباييهايي هستند که مخاطبان و علاقمندان خاص و ويژه خود را دارند ميتوان آن را به علاقمندان به ويژه علاقمندان گردشگري فروخت.
وي تصريح کرد: ميتوان زيباييهاي بکر و دست نخورده منطقه را بدون دخل و تصرف، و با قيمت بالا به اکوتوريست ها عرضه کرد.
رئيس کانون سراسري انجمنهاي صنفي راهنمايان گردشگري اظهار داشت: براي رونق گردشگري بايد بدانيم چه چيزي در هر منطقه، نگاه گردشگر را خيره ميکند و در خراسان شمالي چادرهاي عشاير يکي از ظرفيتهايي است که در کمتر استاني مشاهده ميشود.
دعوت از وبلاگ نويسان به استان، دعوت از دانشجويان گردشگري و برگزاري استارت آپ ويکند گردشگري از جمله راهکارهاي پيشنهادي اين فعال و صاحب نظر براي توسعه و رونق گردشگري خراسان شمالي بود.
وي در بخش ديگر سخنان خود با اشاره به اينکه معرفي کار سختي نيست گفت: سختي کار در شناسايي و تشخيص مخاطبان گردشگر متناسب با توان و پتانسيلهاي موجود است.
رئيس کانون سراسري انجمنهاي صنفي راهنمايان گردشگري، خراسان را مهد علم، دانش و ادبيات ايران عنوان کرد و افزود: اما اين ديار فراموش شده اي است که مسئولان بايد آن را احيا کنند.
نورآقايي با اشاره به موفقيت ايران در کسب ميزباني کنوانسيون فدراسيون جهاني راهنمايان گردشگري در سال 2017 گفت: اين فرصت استثنايي است و خراسان شمالي ميتواند براي معرفي بيشتر خود، سهمي در اين ميزباني داشته باشد.
وي با انتقاد از سکوت مسوولان از اقتصادي شدن جاده ابريشم گفت، سازمان جهاني جهانگردي سال گذشته بيشترين اعتبارات خود را به جاده ابريشم اختصاص داد تا تمام کشورهاي عضو سازمان جهانگردي، جز ايران در اين زمينه فعاليت کردند.
وي افزود: ايران هيچ استفاده و بهره اي از اين امر نبرد. وي اظهار داشت: زوج فرانسوي دارند از سي جاده ابريشم عبور ميکنند اما دولتمردان ما از آن خبر ندارند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]