تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله شوخى مى‏كردند ولى جز حقّ چيزى نمى‏گفتند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826930418




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۵۷ درصد از مردم جهان آنلاین نیستند |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ۵۷ درصد از مردم جهان آنلاین نیستند
کمیسیون پهنای باند سازمان ملل متحد در گزارش جدید خود اعلام کرد بیش از نیمی از جمعیت جهان هنوز آفلاین بوده و به صورت دائم به اینترنت دسترسی ندارند.
کد خبر: ۵۳۹۴۹۹
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۳ - 15 October 2015


کمیسیون پهنای باند سازمان ملل متحد در گزارش جدید خود اعلام کرد بیش از نیمی از جمعیت جهان هنوز آفلاین بوده و به صورت دائم به اینترنت دسترسی ندارند.

به گزارش تسنیم به نقل از سی.ان.ان، گزارش کمیسیون پهنای باند سازمان ملل متحد نشان می‌دهد درحال حاضر 4.2 میلیارد نفر، برابر 57 درصد از جمعیت جهان به صورت مداوم اینترنت دسترسی نداشته و آفلاین هستند. به طور کلی میزان دسترسی به اینترنت در سال 2014 با رکودی 8.6 درصدی و در سال 2015 با رکودی 8.1 درصدی مواجه شده‌است.

کاهش میزان دسترسی به اینترنت در دورانی که همه از طریق گوشی‌های موبایل خود آنلاین هستند و در شرایطی که این ابزار ارتباطاتی به طور کلی سبک زندگی انسان‌ها به ویژه جوانان را متحول ساخته‌است، کمی دور از ذهن به نظر می‌آید.

نزدیک به 70 درصد از مشترکان موبایلی و ثابت اینترنت در قاره‌های آمریکا و آسیا پاسیفیک متراکم شده‌اند. اگرچه این گزارش پیش‌بینی کرده‌است که تا سال 2021 نزدیک به 60 درصد از جمعیت جهان آنلاین خواهد‌بود، شکاف میان کشورهای فقیرتر و ثروتمند‌تر برجا خواهد ماند مگراینکه راهکاری برای پرکردن این شکاف ایجاد شود.

کشورهای درحال توسعه به اندازه کشورهای توسعه‌یافته در پذیرش اینترنت از خود اشتیاق نشان نمی‌دهند. رشد مخاطبان در مناطق مختلف با تنوع زبانی از قبیل آفریقا، هندوستان و جنوب شرق آسیا همچنان برای فراگیری اینترنت چالش ایجاد می‌کنند زیرا بیشتر زبان‌های جهان در فضای آنلاین جایگاهی ندارند.

موانع زبانی

اینترنت بیشتر برای آنهایی کارایی دارد که زبان انگلیسی را می‌شناسند. بیش از نیمی از وب‌سایت‌های موجود در جهان به زبان انگلیسی هستند. زبان‌های اروپایی مانند اسپانیایی، فرانسه،‌المانی و همچنین زبان ژاپنی در کمتر از پنج درصد از وب‌سایت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند و زبان برخی از اقوام مانند زبان سواحیلی و هندی در کمتر از یک دهم درصد از وب‌سایت‌ها به کار گرفته می‌شوند.

فیس‌بوک به تازگی از 100 هزار صفحه ویکی‌پدیا برای یک مطالعه استفاده کرده و دریافته‌است تنها 53 درصد از جهان به زبان محلی خود به اطلاعات ویکی‌پدیا دسترسی دارند. این شبکه اجتماعی نتیجه می‌گیرد درصورتی که 40 زبان دیگر به این دانشنامه آنلاین افزوده شود،‌ 80 درصد از جهان قادر خواهند بود به اطلاعات آن دسترسی پیدا کنند.

یک شبکه چند زبانه تنها راهکاری است که امکان دسترسی،‌درک و استفاده از محتوای موجود در اینترنت را برای همگان فراهم خواهد‌آورد.

متعادل‌سازی سود

در ظاهر به نظر می‌آید ایجاد زیرساختار‌های اینترنتی در بیشتر مناطق حومه شهری و کم‌جمعیت دشوار است، اما شرکت‌های اینترنتی از متصل ساختن انسان‌ها به یکدیگر سود کلانی به دست می‌آورند. اینترنت یکی از خدماتی است که هدف آن درآمد‌زایی است. گزارش کمیسیون پهنای باند سازمان ملل پیشنهاد می‌دهد کشورها باید برنامه ملی پهنای باندی را تعریف کنند و برای گنجاندن تعداد بیشتری از مردم در فضای آنلاین،‌اینترنت مقرون‌به‌صرفه‌تری را عرضه کنند.

حتی اگر جنبه تجاری اینترنت چندان قانع‌کننده نباشد، رقابت برای افزایش دسترسی به وب تنها برسر تماشای ویدیوهای جذاب از گربه‌ها و یا حضور در مجادله‌های توئیتری نیست، اینترنت ابزاری برای بهبود فرصت‌هاست. در جوامع برون‌شهری،‌جایی که شاید تجارت برای تامین‌کنندگان خدمات با رشد آنی مواجه نشود، سرمایه‌گذاری یا مداخله‌های عمومی می‌تواند به شرکت‌های خصوصی در ادامه تجارتشان بدون تقبل خسارت مالی کمک کند.

فرصت‌های برابر

در کشورهای فقیرتر، میزان اتصال زنان به اینترنت نسبت به مردان 25 درصد کمتر است و این شکاف جنسیتی در برخی مناطق از آفریقا به بالای 50 درصد می‌رسد. همچنین میزان مالکیت موبایل در میان زنان در این مناطق از مردان کمتر است. برای زنانی از بخش‌های کم‌درآمد و متوسط جوامع قابل دسترس بودن اینترنت می‌تواند روزنه‌ای به زندگی بهتر باشد. با دسترسی به اینترنت زنان می‌توانند آگاه‌تر شده و به مشاغل دسترسی پیدا کنند و حقوق خود در فضای اجتماعی و شخصی را فرابگیرند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن