تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):هر كس در مسجد سهله دو ركعت نماز بخواند، خداوند، دو سال بر عمر او مى‏افزايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832870634




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جان کري: به گفتگو با ايران برای آزادی زندانیان آمريکايی‌ ادامه می‌دهیم |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: جان کري: به گفتگو با ايران برای آزادی زندانیان آمريکايی‌ ادامه می‌دهیم
ما همچنان به گفتگو ادامه می‌دهیم و از دولت ایران می‌خواهیم اعم از اینکه محکومیت، با صدور حکم مجازات یا بدون صدور حکم مجازات، داشته‌اند و وضع حقوقی هرچه باشد، ما از دولت ایران می‌خواهیم که این افراد را آزاد کند و تمام اتهاماتش را نیز پس بگیرد و مطمئن شود که آنان به آغوش خانواده‌هایشان اینجا در آمریکا بازگردند.
کد خبر: ۵۳۹۴۶۷
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۴ - ۰۶:۵۵ - 15 October 2015


وزیر امورخارجه آمریکا تصریح کرد دولت آمریکا به گفتگوهایش با مقامات ایرانی برای آزادی آمریکایی‌های زندانی در ایران و بازگردانشان به آمریکا، ادامه خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، جان کری روز گذشته (سه شنبه) در کنفرانس خبری مشترک با جولی بیشاپ، وزیر امورخارجه استرالیا، که به آمریکا سفر کرده است، و همچنین با حضور وزیران دفاع آمریکا و استرالیا در شهر بوستن در ایالت ماساچوست، شرکت کرد.

در بخش سؤال و جوابِ این کنفرانس خبری، اولین سؤال را جاشوا میلر، خبرنگار روزنامه بوستن گلوب پرسید و خطاب به جان کری گفت: من می‌خواهم واکنش شما را به این خبر که جیسون رضاییان، خبرنگار واشنگتن پست، در ایران محکوم شده است، جویا شوم. لطفاً توضیح دهید که آمریکا برای کمک به آزادیِ وی چه اقدامی خواهد کرد و آیا شما پشیمان نیستید که فشاری مشترک و هماهنگ برای آزادی وی و سایرین (سایر شهروندان آمریکایی) به عنوان بخشی از توافق هسته‌ای (برجام) نیاوردید؟ در رابطه با یک موضوعِ دیگر، سؤال من این است که به عقیده‌ی شما، بیشترین مسئولیت در رابطه با بروز و گسترش خشونت‌های اخیر در اسرائیل و سرزمین‌های فلسطینیان، متوجه کیست؟

جان کری: در رابطه با جیسون رضاییان باید بگویم که حقیقتاً در تمام ملاقات‌ها، بدون هیچ استثنایی، ما مسئله‌ی شهروندان خود را که در ایران بازداشت شده‌اند، مطرح کرده‌ایم و روشن است که ما اخبار مربوط به محاکمه و محکومیت (جیسون رضاییان)‌ را که از ایران می‌شنویم، با دقتِ بسیار زیاد، دنبال می‌کنیم.

کری افزود: ما هنوز نمی‌دانیم و هیچ تأییدیه‌ی رسمی را در رابطه با حکم صادره (درباره رضاییان) ندیده‌ایم و ما به گفتگوهای خود با ایرانیان (مقامات ایرانی) در خصوص شهروندان‌مان ادامه می‌دهیم و همچنان به این گفتگوها ادامه خواهیم داد تا آنان (آمریکایی‌های بازداشت شده در ایران) به وطنِ خود بازگردند.

از این رو، من در این خصوص به عقب برنمی‌گردم، به‌جز این‌که بگویم: خانواده‌های این گروگان‌ها خودشان دقیقاً می‌دانستند که راهبرد ما چه بوده است و چرا این مهم بود که توافق هسته‌ای (برجام)‌ را در گروِ گروگان‌ها قرار ندهیم. به قضاوتِ ما، این کار صحیحی بود که ما انجام دادیم، زیرا اگر مسئله‌ی گروگان‌ها را به برنامه هسته‌ای گره می‌زدیم، هر دو کار را به میزان قابل توجهی پیچیده‌تر می‌کردیم و شاید نتیجه‌ی آن، این می‌شد که هیچ اتفاقی (پیشرفتی) در هیچیک از این دو مورد رخ نمی‌داد. از اینرو به نظر من، آن راهبردِ صحیحی بود که ما پیش گرفتیم.

چنان‌که گفتم، ما همچنان به گفتگو ادامه می‌دهیم و از دولت ایران می‌خواهیم اعم از اینکه محکومیت، با صدور حکم مجازات یا بدون صدور حکم مجازات، داشته‌اند و وضع حقوقی هرچه باشد، ما از دولت ایران می‌خواهیم که این افراد را آزاد کند و تمام اتهاماتش را نیز پس بگیرد و مطمئن شود که آنان به آغوش خانواده‌هایشان اینجا در آمریکا بازگردند.

من می‌توانم به شما اطمینان دهم که هرگاه آنان (آمریکایی‌های محبوس در ایران) بازگردند و مردم از تلاش‌هایی که (برای آزادی‌ِ آنان) انجام شده بود اطلاعات کامل به دست آورند، هیچکس هیچ‌چیزی به غیر از تلاش‌های فوق‌العاده، مدام، متمرکز و فشرده (توسط دولت آمریکا) برای به‌دست آوردنِ آزادیِ آنان، نخواهد دید (همهِ مردم به زحمات ما پی‌خواهند برد).

در رابطه با پاسخ به سؤال شما در خصوص اسرائیل باید بگویم که من اطلاعات مربوط به آن را دریافت می‌کنم و ارزیابی‌های جامعه اطلاعاتی (آمریکا) را در رابطه با این که چه اتفاقاتی در آنجا در حال رخ دادن است نیز می‌خوانم.

ما همچنین روزنامه‌ها را می‌خوانیم و می‌بینم چه خبر است و چه اتفاقاتی می‌افتد. من از هزاران مایل آنطرف‌تر وارد این بحث در مورد زمان وقوع رخدادها نمی‌شوم که مثلاً چه واقعه‌ای در چه زمانی رخ داد یا چگونه اتفاق افتاد. متأسفانه این چرخه‌ای گَردان و تکرار شدنی است و به نظر من، به آینده‌ی همه در منطقه صدمه خواهد زد.

از این رو به عقیده من، این کاملاً حیاتی است که شاهد توقف خشونت و تحریک‌ها در هرجایی که رخ می‌دهد، باشیم. من از این فاصله‌ی دور و دراز، انگشت اتهام و تقصیر را به سوی کسی نشانه نخواهم رفت. با این حال،‌ وقتی من از خشونتی که رخ داده است با خبر می‌شوم و می‌فهمم که سه اسرائیلیِ بیگناه توسط کسانی که جز تروریست، چیزِ دیگری نبودند،‌ با ضربات چاقو مورد حمله قرار گرفته‌اند، ما (آمریکا) آن را محکوم خواهیم کرد. دقیقاً به همین منوال، ما خشونت علیه هر کس در منطقه باشد (را محکوم می‌کنیم). مثلاً در یک موردِ اخیر، در رابطه با حمله شهرک‌نشینان که علیه یک خانواده فلسطینی خشونت به‌خرج دادند (و خانهِ آنان را آتش زدند)، ما به صورت برابر (و عادلانه) آن کار را نیز محکوم کردیم.

ما به رهبریتی نیاز داریم که این اقداماتِ مقابله‌به‌مثل را محکوم کند و مصمم باشد دست خود را ورای خطوطِ دشوار دراز کند، مردم را پای میز (مذاکره)‌ بیاورد و شیوه‌ای را پیش گیرد که به شکایاتی که طی سالیان متمادی، رویِ هم انباشته شده است، سرانجام رسیدگی شود.

آخرین سؤال را مایکل وینسنت، از شبکه تلویزیونی استرالیا، پرسید: پنتاگون، مداخلات فزاینده روسیه در سوریه را بی‌ملاحظه، غیرمسئولانه و بی‌تمیز توصیف کرده است. شما چه تضمینی به متحدان آمریکا، مانند استرالیا و سایر کشورها که در عملیات ائتلاف دخیل هستند، داده‌اید که خلبانان آنان در برابر سرنگونیِ بالقوه هواپیماهای‌شان مورد محافظت خواهند بود؟ به علاوه، شما انتظار دارید که این عملیات (در سوریه) تا چه زمانی ادامه پیدا کند؛ آیا انتظار دارید که به دوران ریاست جمهوریِ رییس جمهور بعدی (آمریکا) نیز بکشد؟

جان کری: بخش اول سؤال شما را اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا پاسخ داد و من به پاسخگویی به بخش دوم سؤال شما می‌پردازم. جان کری گفت: من فکر می‌کنم رئیس جمهور اوباما روشن ساخت که این جنگ (با داعش) زمان می‌بَرد، زیرا فقط در عراق یا سوریه نیست بلکه در چند جای دیگر نیز در جریان است و نیاز به روندی بزرگتر برای هماهنگ‌سازی (برای مقابله با آن) دارد. بنابراین، پیش‌بینی در این زمینه دشوار است، اما من می‌توانم این را با درجه‌ای از اطمینان به شما بگویم که باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا؛ اشتون کارتر، وزیردفاع ما؛ رئیس ستاد مشترک آمریکا؛ وزارت امور خارجه آمریکا؛ و همه‌ی ما، به همراه تمام کشورهای عضو ائتلاف که بیش از شصت کشور هستند، بسیار بر این مسئله تمرکز داریم و تمام آن کشورها درک می‌کنند که ما نیاز به تلاش‌های بیشتری داریم و باید فشارهای بیشتری به داعش وارد کنیم.

وی افزود: ما مصمم هستیم که این کار را انجام دهیم. رئیس جمهور (اوباما) تاکنون نیز تصمیم‌های خاصی گرفته است که اعلام شده است و قرار است این فشارها را افزایش دهد. در ضمن، طرح‌ها و گزینه‌های دیگری در دست بررسی است که روی میز قرار دارد یا در مرحله‌ی طراحی است. با توجه به این مسائل، من محققاً متقاعد شده‌ام که اینجا فرصتی برای افزایش فشارها بر داعش وجود دارد.

ثانیاً اگر روسیه بخواهد انتخابی صحیح داشته باشد - و ما از روسیه می‌خواهیم که گزینه‌های صحیح را در زمینه روند سیاسی انتخاب کند - آنگاه کاملا ممکن است در سطح بسیار بزرگتری تلاش‌ها در سراسر منطقه علیه داعش در آن منطقه صورت گیرد و من مطمئنم که در مدتی به مراتب کوتاه‌تر، تاثیری بسیار محسوس بر داعش در عراق یا سوریه خواهد گذاشت.

از اینرو، اگر روسیه واقعاً بر موضوع افراطی‌گری و احتمال بازگشتِ بالقوه‌ی تروریست‌ها به روسیه تمرکز داشته باشد، راهی برای رسیدگیِ سریع به این مسئله وجود دارد، که شامل انتخاب گزینه‌های بهتر توسط روسیه در رابطه با مسیر سیاسی خواهد بود. اگر از طرفِ دیگر، روسیه در آنجا (سوریه) است که بیش از آنکه بخواهد با داعش بجنگد، به تقویت و مستحکم‌تر کردن (بشار) اسد (رییس جمهور سوریه) بپردازد، آنان (روس‌ها) درخواهند یافت که موجبات جذب جهادگرهای بیشتر را به جنگ فراهم آورده‌ و امکان دستیابی به راه حلی سریع را نیز پیچیده‌تر کرده‌اند.

کری افزود: بنابراین، در خلال هفته‌های آتی، مسائل زیادی به گزینه‌هایی که روسیه واقعاً آماده است انتخاب کند و انتخاب خواهد کرد، بستگی خواهد داشت. و ما به طور همزمان، به مسیر دوگانه‌ای که در نیویورک با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، برسرِ آن به توافق رسیدیم، ادامه خواهیم داد: یکی از این مسیرها به راه حل سیاسی توجه دارد و مسیرِ دیگر، به طور همزمان، به مقابله با داعش بازمی‌گردد. امیدِ ما این است که هر چه زودتر به تفاهمی که اکنون در تلاش برای رسیدن به آن - برای ترسیم خطوطِ اصلیِ فعالیت‌هایی که انجام خواهیم داد - هستیم، دست پیدا کنیم، زودتر خواهیم توانست به سمت مسیر صحیح حرکت کنیم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن