واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
دردسرهای برگزاری نمایشگاه هنری در ایلام
یکی از مشکلاتی که از چند سال پیش در سرراه حوزه فرهنگ و هنر استان ایلام بوده است کمبود فضاهای مختلف فرهنگی بوده که این کمبودها از نبود سالنهای سینما ،نمایش فیلم تا فضاهای نمایشی و نمایشگاهی هنری را در بر می گیرد.
روز نو : برگزاری نمایشگاه عکس فیاپ در استان ایلام بهانه ای شد برای گفتگو با سجاد ذوالفقاری مسئول کارگاه عکس و برگزار کننده این نمایشگاه که با محوریت محرومیت استان در برخورداری از یک نگار خانه ی خوب برای برپایی نمایشگاه های عکس صورت گرفت.
وی در این زمینه گفت:جشنواره عکس خیام جزء جشنواره های برگزارشده توسط فیاپ یا همان فدارسیون جهانی هنر عکاسی است که سال 2015 در ایران برگزار شد و این دوره ی دوم برگزاری آن در ایران است.
برگزاری نمایشگاه در ایلام دردسرهای خودش را دارد
ذوالفقاری افزود: فیاپ جشنواره های زیادی در سراسر دنیا برگزار می کند با توجه به شرایط و استاندارهای بالای داوری و برگزاری که ایران تنها در دو سال اخیر توانسته شرایط میزبانی این جشنواره ها را به دست بیاورد و البته برگزاری این نمایشگاه در استان ایلام دردسرهای خودش را دارد.
ذوالفقاری از مشکلات برگزاری این نمایشگاه خبر داد و تصریح کرد:بعد از رایزنی های فراوان توانستم جشنواره عکس فیاپ را به مدت چهار روز در ایلام برگزار بکنم و واقعاً برپایی نمایشگاه با شرایط و امکانات ایلام یک کار ناممکن به نظر می رسید.
ذوالفقاری در این باره افزود: برپایی این نمایشگاه، استاندارد های برگزاری خاص و همچنین نگارخانه خوبی میخواهد که ایلام از داشتن آنها محروم است ولی خب با رایزنی و مذاکراتی که با بنیاد فوکوس که نماینده فدارسیون جهانی عکاسی در ایران است داشتم توانستم متقاعدشان بکنیم که این نمایشگاه در ایلام نیز برگزار شود و به مدت چهار روز علاقمندان به عکاسی این عکسها را ببینند و هم از لحاظ دانش عکاسی تأمین و هم اینکه ترغیب به برگزار نمایشگاه عکاسی بشوند.
عکاسی در ایلام در یک مسیر تخصصی و رو به جلو قرار گرفته است
وی همچنین به فعالیت های اخیر انجمن نیز اشاره کرد و گفت: انجمن عکس ایلام در یک مسیر تخصصی تر و رو به جلو قرار گرفته است.بعد از بازگشایی مجدد کارگاه عکس تصمیم گرفتیم رویکرد جدیدی رو بر پایه آموزش و ارتقا سطح دانش عکاسها بگذاریم. بر پایه ی همین هدف در مرحله ی اول کارگاه های نقد و تحلیل عکس را راه اندازی کردیم و آن را از حالت روتین جلسات هفتگی نقد عکس تغییر و به کارگاه آموزشی ماهیانه تبدیل کرده ایم.
ذوالفقاری در ادامه افزود: در این کارگاههای ماهیانه هر ماه یک موضوع در نظر میگیریم که طی چهار جلسه با راهنمایی یک مدرس متخصص در آن موضوع عکسهای اون حیطه رو بررسی می کنیم حتی ممکن است از دوستان عکاس عکسی موجود باشد در آن قالب عکس که آن را نیز تحلیل کنیم و نهایتاً مدرس کارگاه توصیه های نهایی را طبق آن موضوع اظهار میکند و طبق همین رویه ما الان در حال برگزاری دومین جلسات موضوعی هستیم.
ذوالفقاری با تاکید بر پیگیری طرح های پیشنهادی توسط خود اعضای انجمن در ابتدای شکل گیری کارگاه عکاسی گفت:جلسات اول کارگاه، عکاسی اجتماعی بود که طی یک ماه هم عکس های اجتماعی عکاس ها بررسی شد و هم با همین موضوع یک اردوی آموزشی به استان کردستان به مدت چهار روز برگزار شد.
ذوالفقاری در پایان از برنامه های آتی کارگاه عکس خبر داد و گفت: برنامه هایی که برای کارگاه در نظر گرفته شده است برنامه آموزش عکاسی پایه و صدور کارت مجوز عکاسی برای این عکاسان است که در حال حاضر در حال جذب هنرجوهایی هستیم که می خواهند ثبت نام بکنند و همچنین یک نگاه تشویقی هم وجود دارد به عکاسان که عکاسانی که توانایی برگزاری نمایشگاه را داشته باشند از طرف کارگاه عکس حمایت می شوند.
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]