واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ مهر ۱۳۹۴ (۱۴:۵۶ب.ظ)
مديرکل کميته امداد امام خميني استان فارس خبر داد: کميته امداد ميزبان نخستين گردهمايي اشتغال با رويکرد مهارت موج-شيراز- مديرکل کميته امداد امام خميني استان فارس از برگزاري نخستين گردهمايي اشتغال با رويکرد مهارت با حضور مسوولان کميته امداد،سازمان جهاد کشاورزي و سازمان فني و حرفه اي از سراسر استان فارس در شيراز خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، علي الهياري هدف از برگزاري اين نشست را هم افزايي و استفاده از توان و ظرفيت هاي 3 مجموعه و آسيب شناسي عملکرد ها عنوان کرد و افزود: تاکنون اين 3 مجموعه در بعد آموزش، اشتغال و کاهش بيکاري تعامل هاي خوبي را به صورت جداگانه با هم داشته اند.
وي آموزش و توسعه اشتغال در جامعه را مهم و اساسي دانست و افزود: در مقوله فقر دو راه تسکين و درمان پيش روي ماست که اشتغال و توانمندي بهترين نسخه و راه درمان برون رفت خانواده ها از فقر است.
وي افزود: فقر مشکل يک فرد نيست بلکه مشکل همه جامعه است و اگر در اجتماع گسترش يابد همه ارکان جامعه را درگير خواهد کردو امنيت و نشاط جامعه را به خطر مي اندازد.
مديرکل کميته امداد استان فارس با بيان اين که اين نهاد با 3 دهه تجربه تا امروز توانسته بيش از 60 هزار فرصت شغلي براي مددجويان ايجاد کند افزود:از سال 90 تاکنون 400 ميليارد تومان براي اشتغال خانوار هاي تحت حمايت جذب شده است.
وي گفت:امروزه بسياري از مددجوياني که نيازمند بوده اند براي گذران امور خود به نهادهاي حمايتي وابسته بوده اند به مدد تسهيلات و آموزش هاي اشتغال کميته امداد خودکفا شده و از زير چتر حمايتي کميته امداد خارج شده اند.
وي با اشاره به اين که حدود 40 درصد از طرح هاي کميته امداد در زمينه دامداري و کشاورزي است اظهار داشت:بيش از 600 هزار راس دام در منازل مددجويان کميته امداد پرورش داده مي شود و در سال 93 ارزش توليد گوشت قرمز توسط مددجويان اين نهاد 140 ميليارد تومان بوده است.
الهياري افزود:در زمينه توليد فرش و دستبافته هاي داري نيز مددجويان فارس 20 ميليارد تومان فروش داشته اند.
مدير کل سازمان جهاد کشاورزي استان فارس نيز در اين گردهمايي با اشاره به بحران آب و وضعيت قرمز آب در استان فارس گفت:در سال هاي اخير به بهره برداري از آب هاي زيرزميني ،استفاده از ابزارها و مهارت کشت دقت کافي نشده و سرمايه هاي عظيم آب استان به هدر رفته است.
قاسمي آموزش و توانمندسازي منابع انساني با رويکرد علمي و نگاه عالمانه را از راهکارهاي مهم برون رفت از اين بحران دانست و افزود:علي رغم تجارب ارزشمند کشاورزان هنوز با شيوه هاي نوين کشاورزي در دنيا فاصله زيادي داريم.
وي افزود: آنچه که کشاورزي ما را ميتواند پايدار کند توسعه دانش انساني و آموزش است و تمامي نهاده ها بايد در جهت اقتصادي کردن توليد به کار گرفته شود.
مديرکل سازمان فني و حرفه اي استان فارس نيز در اين نشست، بيکاري را از مهم ترين معضل هاي استان فارس دانست و افزود:استان فارس در معضل بيکاري بالاتريت آمار را در کشور داراست.
کوشکي اين جلسات همگرايي را تلنگري براي اتصال حلقه هاي مفقودي و ايجاد تعامل دانست و افزود: در جامعه امروزي دانشگاه و صنعت دو جزيره جدا از هم عمل مي کنند و همين امر موجب افزايش بيکاري شده است.
وي گفت: دانشگاه بايد با توجه به نياز صنعت نيرو تربيت کند و توانمندسازي نيروي انساني ميتواند بحران هاي جامعه را از بين ببرد.
در پايان اين نشست تفاهم نامه هاي مشترکي براي آموزش و اشتغال ميان 3 مجموعه به امضا رسيد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 6]