تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين شما كسى است كه براى زنان خود بهتر باشد و من بهترين شما براى زن خود هستم....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871853930




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آرفی: هواداران پرسپولیس از من ناراحت نیستند/ خلیلی: فکر کردم برای هادی شایعه ساخته اند


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: آرفی: هواداران پرسپولیس از من ناراحت نیستند/ خلیلی: فکر کردم برای هادی شایعه ساخته اند ورزش > لیگ برتر - اشپیتیم آرفی شنبه شب برای حضور در بازی یادبود هادی نوروزی به تهران آمد.
عکس ها: محمد محب زندی
اشپیتیم آرفی


محسن خلیلی


محسن خلیلی و اشپیتیم آرفی


محسن خلیلی و اشپیتیم آرفی


محسن خلیلی و اشپیتیم آرفی


محسن خلیلی و اشپیتیم آرفی




کاوه علی اسماعیلی - خبرگزاری خبرآنلاین؛ بازيكن آلماني- كوزوويي پرسپوليس در فصل‌هاي نهم و دهم كه مهمان محسن خليلي است، روز گذشته و پس از صرف ناهار، آن هم آبگوشت با همه مخلفاتش، به موسسه خبر آمد. اين مصاحبه را بخوانيد با اين توضيح كه آرفي از من و شما زبان فارسي را بهتر صحبت مي‌كند! آرفي! فوتبال را كنار گذاشته‌اي؟
بله. بعد از اينكه از ايران رفتم، به كمك يك دوست خوب كه حالا در دسته 4 آلمان مربيگري مي‌كند، يك نيم‌فصل ديگر بازي كردم اما بعد از آن، از فوتبال رفتم و حالا يك شركت بيمه دارم. دخترم هم 12 ساله شده و در كنار هم زندگي مي‌كنيم. چند سال به ايران نيامده بودي؟
دو سال قبل. اتفاقاً آن زمان هم يك دوست جوان و 33 ساله‌ام در مشهد به خاطر سكته قلبي فوت كرده بود. اصلاً برايم باور كردني نيست كه بايد طي دو سال، دو دوست عزيزم را از دست بدهم. ماجراي هادي نوروزي را چطور فهميدي؟
بگذاريد اول به خانواده نوروزي تسليت بگويم. واقعاً ناراحت اين اتفاق هستم. صبح آن روز وقتي از خواب بيدار شدم و فيس‌بوك را چك كردم، متوجه شدم همه در ايران براي هادي آرزوي آمرزش دارند. فكر كردم شايد او به استقلال رفته و باعث عصبانيت پرسپوليسي‌ها شده اما اين‌طور نبود. با مهدي شيري تماس گرفتم كه او گفت هادي را از دست داده‌ايم. واقعاً اتفاق بدي است. او پسر خيلي خوبي بود و هيچ مشكلي با هم نداشتيم. البته هم‌پست تو بود، رقابتي با او حس نمي‌كردي؟
شايد آن زمان رقابتي داشتيم اما همه چيز بايد به نفع تيم‌مان تمام مي‌شد. در كنار هم، شرايط خوبي داشتيم. تا به حال شنيده بودي كه بازيكني در اين سطح، سكته كند و...؟
يادم مي‌‌آيد كه بازيكني سكته كرده باشد اما در اين سطح كه كاپيتان يك تيم بزرگ باشد، اصلاً به خاطرم نمي‌‌آيد. پيامي كه سپ بلاتر به خاطر مرگ نوروزي منتشر كرد، نشان داد او چه بازيكن بزرگي بوده است. محسن! تو كي فهميدي كه هادي از بين‌مان رفته است؟
خليلي: طبق روال، صبح كه از خواب بيدار شدم به سراغ گوشي تلفنم رفتم و ديدم ده‌ها تماس از دست رفته و پيامك دارم. باور كردني نبود. كساني با من تماس گرفتند كه فكر مي‌كردم كلاً مرا فراموش كرده‌اند. اول تصور كردم شايد يك جوك است يا شايعاتي كه براي چهره‌ها مي‌سازند اما بعد فهميدم كاملاً واقعيت دارد. واقعاً اتفاق ناگواري بود. محسن! مي‌گويند فشار مسئوليت كاپيتاني باعث فوت هادي شد، قبول داري؟
خليلي: كاپيتاني در هر تيمي فشارهاي زيادي را روي هر بازيكني وارد مي‌آورد اما در پرسپوليس، مدل مشكلات و فشارها به خصوص طي سال‌هاي قبل كه اين تيم نتيجه نمي‌گيرد، زياد و وحشتناك است. بحث گشاد بودن پيراهن و بازوبند بر دست برخي بازيكنان كه قديمي است اما انتقادات ديگر بود كه هادي را تحت فشار قرار داد. مرگ هادي، يك تلنگر بزرگ به همه بود كه قدر يكديگر را بدانيم. خوشبختانه هواداران مي‌گويند ديگر قرار نيست به بازيكني لقب بي‌غيرت بدهند و اين خيلي خوب است. رابطه تو (خليلي) با هادي چطور بود؟
هادي شخصيت كم حرف و آرامي داشت. با شخصيت و مظلوم بود و در امور حاشيه‌ساز دخالت نمي‌كرد. با هم شوخي داشتيم اما حد و حدود را رعايت مي‌كرديم. گاهي در زمان تنيس‌فوتبال يا ضربه به چارچوب كري مي‌خوانديم. يك فيلم در صفحه خبرورزشي ديدم كه بنگر مشغول مصاحبه است، هادي مي‌‌آيد و مي‌گويد آقاي بنگر! شما با غيرت و ما بي‌تعصب! اين اصلاً تكيه كلام هادي بود. آن زمان كه كري مي‌خوانديم، مي‌گفت: «آقا محسن، شما رفت و برگشت، ما هيچي» حيف شد، حالا ما رفت و برگشت مانديم اما هادي رفت و ديگر برنگشت. آرفي! تو از پرسپوليس شكايت كرده بودي. ماجرا به كجا كشيد؟ توضيح مي‌دهي؟
اين يك توضيح كوچك دارد. 2 سال در پرسپوليس بودم و قرارداد داشتم. براي تيم گل زدم و امتياز گرفتم و حالا چيزي به غير از حقم نمي‌خواهم. ما آخرين بار قهرمان جام‌ حذفي شديم و از آن به بعد، پرسپوليس هرگز قهرماني به‌ دست نياورد. سه سال از طرف باشگاه هيچ‌كس با من حتي يك تماس كوچك هم نداشت. اما نزديك بود با شكايت تو، پرسپوليس به ليگ دسته پايين‌تر برود!
من به دنبال اين مسائل نبودم كه پرسپوليس را اذيت كنم. فقط حقم را مي‌خواهم، حتي يك يورو هم باشد، بايد پولم را بگيرم. من 2 سال در پرسپوليس بودم و دخترم در آلمان بزرگ مي‌شد كه كنارش نبودم، حالا بايد حق دخترم را بگيرم. مطمئنم هواداران پرسپوليس اصلاً از دست من ناراحت نيستند چون مي‌دانند اين پول، حق من است. محسن! در مورد بازي يادبود نوروزي چه نظري داري؟
يك بازي قشنگ است كه همبازيان قبلي نوروزي تصميم به برگزاري آن گرفته‌اند. شايد به نظر برخي، زمان انجام بازي اصلاً مناسب نباشد اما اميدواريم يك اتفاق خوب رخ بدهد. به ياد هادي، با شماره هادي و به كاپيتاني هاني فرزندش مي‌خواهيم اين بازي را انجام دهيم. آرفي تو چه نظري داري؟
من به خاطر اين بازي آمده‌ام و فكر مي‌كنم كار خيلي خوبي انجام مي‌شود. نبايد هيچ انتقادي باشد چون يك بازي نمادين است. بايد بگويم در اين بازي، يك هديه ويژه براي فرزند هادي، يعني هاني دارم.
43 43      

کلید واژه ها: هادی نوروزی - باشگاه پرسپولیس -




دوشنبه 20 مهر 1394 - 19:35:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن