تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 17 مرداد 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1809982129




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سلفی برای دختران خطرناک است


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: سلفی برای دختران خطرناک است
اخبار و گزارش های زیادی در مورد خطرات پدیده نسبتا نوظهور «سلفی» منتشر شده اما تا کنون کمتر کسی به تاثیرات روحی روانی در ساعات و روزهای پس از انتشار این عکس ها بر روی کاربران پرداخته است.
جام جم آنلاین: اخبار و گزارش های زیادی در مورد خطرات پدیده نسبتا نوظهور «سلفی» منتشر شده اما تا کنون کمتر کسی به تاثیرات روحی روانی در ساعات و روزهای پس از انتشار این عکس ها بر روی کاربران پرداخته است. تب سلفی گرفتن چنان در جهان بالا گرفته که هر روز خبرهای متعددی درباره این پدیده نوظهور منتشر می شود. یک روز از هند خبر می رسد که جوانی برای ثبت رکورد در گرفتن عکس سلفی و ثبت نامش در کتاب گینس، شغل خود را رها کرده و روز دیگر رسانه ها لیست افرادی را که در هنگام گرفتن عکس های سلفی جان خود را از دست داده اند منتشر می کنند. یکی از مواردی که افراد پس از انتشار عکس های سلفی خود بشدت آن را دنبال می کنند گرفتن تعداد «لایک» یا میزان استقبال از این عکس ها از سوی افراد دیگر است. در همین رابطه روزنامه دیلی میل گزارشی را در این خصوص منتشر کرده که در اصل ماحصل تحقیقی بوده که در مورد اثرات روحی روانی «نگرفتن» لایک در میان دختران نوجوان انگلیسی انجام شده است. دیلی میل در ابتدای گزارش خود می نویسد: برای دختران انتشار عکس سلفی در شبکه های اجتماعی آنلاین برای آنکه دیگران آن را لایک کنند امروزه بسیار بیشتر از رفتن به دانشگاه و یا قایق سواری به همراه خانواده ارزش دارد. این وضعیت در حالی است که رسانه ها کمتر به موضوعاتی همچون مشکلات روانی و یا نارسائی ها و بیماری هایی که در نتیجه پرداختن بیش از حد به پدیده سلفی برای دختران بوجود می آید پرداخته اند. استفاده از شبکه های اجتماعی همچون فیسبوک، اینستاگرام، توئیتر و ... به طرزی باور نکردنی افزایش یافته بطوریکه تحقیقات جدید نشان می دهد 50 درصد از دختران 13 تا 23 سال انگلیسی اغلب وقت خود را در این شبکه ها می گذرانند و بطور میانگین این 50 درصد هر روز اقدام به قرار دادن عکس های سلفی خود در شبکه های اجتماعی می کنند. اما اگر این عکس ها از لایک کافی برخوردار نشوند چه اتفاقی می افتد؟ 60 درصد از دختران انگلیسی در پاسخ به این پرسش گفته اند که اگر عکس سلفی آنها با استقبال دیگران مواجه نشود غمگین شده و دچار افسردگی می شوند. بر اساس نتایج تحقیق جدیدی که توسط موسسه «دوو» انجام گرفته بیش از یک میلیون دختر جوان در انگلیس از مشکلاتی همچون نداشتن اعتماد به نفس رنج می برند و دو سوم آنها گفته اند که احساس می کنند در شبکه های اجتماعی به مراتب زیباتر از زندگی واقعی به نظر می رسند. به نوشته دیلی میل، هر چند در این تحقیق تاثیرات منفی روحی روانی پدیده سلفی بر دختران مشخص شده اما بطور دقیق نمی توان آثار زیان بار آن را مشخص کرد و این در حالی است که با بالاتر رفتن سن تاثیرات منفی این پدیده بیشتر می شود. در بخشی از این گزارش آمده است: دختران جوان در ابتدا در خصوص گفتگوهای رد و بدل شده در شبکه های اجتماعی بسیار مثبت فکر می کنند و 70 درصد از دختران 13 تا 17 ساله احساس می کنند که می توانند حقایق موجود در مورد خود را بصورت آنلاین بیان کنند اما وقتی سن آنها بالاتر می رود این احساس تغییر می کند و آنها در مورد وضعیتی که در شبکه های اجتماعی به نظر می رسند محتاط تر می شوند. به نوشته دیلی میل، نتایج تکان دهنده این تحقیق که یک هزار دختر 13 تا 23 ساله از نقاط مختلف انگلیس در آن شرکت کرده بودند موجب شکل گیری کمپینی به نام «نیازی به لایک نیست» شده تا بدین وسیله دختران و زنان جوان بیش از گذشته به ارزش های واقعی خود واقف شده و از زندگی در فضای مجازی فاصله بگیرند.  




تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن