تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820096771




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۲۷ ميليون تن کالاهاي نفتي و غيرنفتي از مرزهاي کشور صادر شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۹ مهر ۱۳۹۴ (۱۲:۱۹ب.ظ)
۲۷ ميليون تن کالاهاي نفتي و غيرنفتي از مرزهاي کشور صادر شد موج - مدير کل دفتر فن‌آوري اطلاعات و ارتباطات سازمان راهداري، گفت: ۱۸ ميليون و ۹۷۹ هزار تن کالاهاي نفتي و غيرنفتي در ۶ ماهه سال ۹۴ از مرزهاي زميني و آبي وارد و ۲۷ ميليون تن کالا از مرزهاي کشور صادر شده است، که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ميزان واردات ۸ درصد کاهش داشته است.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي سازمان راهداري و حمل‌ونقل جاده‌اي، فرامرز مداح، مدير کل دفتر فن‌آوري اطلاعات و ارتباطات اين سازمان، با اعلام اين خبر افزود: در پي اقدامات مؤثر وزارت راه و شهرسازي و سازمان راهداري و حمل‌ونقل جاده‌اي در زمينه بهبود زيرساخت‌هاي حمل‌ونقل و تسهيل در امر صادرات و ترانزيت کالا از مرزهاي جاده‌اي کشور با همکاري و توانمندي بخش‌هاي خصوصي و حمايت‌هاي لازم از سوي دولت روند صادرات در سطح خوبي رو به رشد بوده و از مجموع کالاهاي صادر شده، ميزان ۳ ميليون و ۳۰۲ هزار تن کالا از طريق مرزهاي جاده‌اي از کشور خارج و ميزان ۷۴۶ هزار تن کالا از طريق مرزهاي جاده‌اي به کشور وارد شده است که ميزان صادرات ۲ .۴ درصد و ميزان واردات ۸. ۳ درصد افزايش داشته است.
فرامرز مداح با اشاره به اين‌که از مجموع واردات و صادرات سهم جاده ۹ درصد، و سهم دريا ۹۱ درصد است، اظهار داشت: از ميان مرزهاي جاده‌اي کشور، مرز بازرگان با سهم ۵۹ درصدي فعال‌ترين مرز در زمينه واردات کالا به کشور به شمار مي‌رود. پس از آن مرزهاي آستارا و ميرجاوه با ۱۶ و ۱۱ درصد در رده‌هاي بعدي قرار دارند.
وي افزود: عملکرد مرزهاي جاده‌اي در زمينه صادرات کالا از کشور نشان مي‌دهد طي ۶ ماهه نخست سال ۹۴، مرز بازرگان با ۲۰ درصد در رده نخست و پس از آن مرزهاي دوغارون با ۱۲ درصد و آستارا با ۷ درصد قرار دارند.
مديرکل دفتر فن‌آوري اطلاعات و ارتباطات با بيان اين‌که سهم کاميون‌هاي ايراني در صادرات کالا ۱۶ درصد و در جابه‌جايي واردات کالا ۴۰ درصد بوده است، افزود: از مجموع کالاهاي صادر شده بيشترين ميزان به کشورهاي افغانستان و ترکيه و از مجموع کالاهاي وارد شده بيشترين ميزان از کشورهاي ترکيه و آذربايجان بوده است.
وي با اشاره به اين‌که طي مدت مذکور، ۱۵۷ هزار نفر مسافر توسط ۱۹ هزار دستگاه وسيله نقليه مسافري وارد کشور شدند، افزود: در جابه‌جايي اين مسافران سهم اتوبوس ۴۰ درصد، ميني‌بوس ۱۰درصد و سواري ۵۰ درصد است. همچنين تعداد ۱۹۸ هزار نفر توسط ۲۴ هزار دستگاه وسيله نقليه مسافري از کشور خارج شدند که سهم اتوبوس ۴۱ درصد، ميني‌بوس ۶ درصد و سواري ۵۳ درصد بوده است.
مداح در خصوص آمار تردد وسايل نقليه مسافري در مرزهاي کشور گفت: در مدت مذکور، بيشترين تردد وسايل نقليه مسافري در مرزهاي دوغارون با ۳۲ درصد و بيله‌سوار با ۱۶ درصد بوده است.
وي خاطرنشان کرد: از مجموع مسافران وارد شده به کشور ۷۴ هزار نفر مسافر خارجي و ۸۳ هزار نفر مسافر ايراني بوده و از مجموع مسافران خارج شده از کشور ۸۷ هزار نفر مسافر خارجي و ۱۱۱ هزار نفر مسافر ايراني از مرزهاي جاده‌اي کشور خارج شدند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن