تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870173161




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر دادگستری:پس از تحریم مشکلات اقتصادی برطرف نمی‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:الف: وزیر دادگستری:پس از تحریم مشکلات اقتصادی برطرف نمی‌شود

تاریخ انتشار : جمعه ۱۷ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۵۸
وزیر دادگستری با تاکید بر لزوم تغییر برخورد با سرمایه‌گذاران خارجی در کشور، گفت: پس از تحریم مشکلات اقتصادی برطرف نمی‌شود.به گزارش ایسنا، منطقه مازندران، حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی در جلسه شورای اداری محمودآباد با بیان اینکه در شرایطی هستیم که خود را آماده اجرایی شدن توافق هسته‌ای پس از اظهار نظر مجلس می‌کنیم، اظهار کرد: باید توجه کنیم که حتی پس از اجرای توافق هسته‌ای موانع برطرف نمی‌شود و رونق اقتصادی خاصی اتفاق نمی‌افتد و پس از پشت سر گذاشتن این مرحله رونق مناسبی به دست نمی‌آوریم.وی تصریح کرد: وضعیت اقتصادی دنیا خوب نیست و یکی از مهم‌ترین دلایل حضور سرمایه‌گذاران و هیات‌های اقتصادی خارجی علاوه بر توافق هسته‌ای وضع خراب اقتصادی آن کشورها است.وزیر دادگستری با اشاره به اینکه در شرایطی به سر می‌بریم که ژاپن از بدهکارترین کشورهای دنیا است و وضع اقتصادی افتضاحی دارد، افزود: آمارها در اروپا نشان از نابسامانی دارد و ارزش پول روسیه به کمتر از نصف رسیده است.پورمحمدی افزود: اینطور نیست که پس از توافق و برداشته شدن تحریم به سرعت رونق به سراغ‌مان بیاید، مهم‌آن بود که با برداشته شدن تحریم موانع را برطرف و فشار سیاسی روانی را کنار بگذاریم و سیاه‌نمایی‌ها را برطرف کنیم.وزیر دادگستری همچنین با اشاره به دستاوردهای مذاکرات در دو سال گذشته، گفت: این مذاکرات دستاوردهای خوبی داشته است، مذاکره با ۶ کشور جهان کم‌هزینه نیست، آمریکایی‌ها دشمن سرسختی هستند و نمی‌شود دوست شد.پورمحمدی خاطرنشان کرد: این توهم است که با آمریکا دوست شویم و چنین نگاهی وجود نخواهد داشت، عده‌ای شعار می‌دهند و در جایی دو کلمه می‌نویسند اما باید هوشیار باشیم.وی با بیان اینکه امروز جامعه جهانی قبول دارد که ایران با قدرت در عرصه جهانی حاضر است، اظهار کرد: برخی از سیاسیون غربی به خود وعده تغییرات می‌دهند و اعتراف به تسلیم در برابر ایران نمی‌کنند اما مواضع رهبری جایگاه ایران را به وضوح مشخص می‌کند.وزیر دادگستری خواستار تغییر لحن مدیران و مسئولان استانی و شهرستانی در برخورد با سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی شد و گفت: باید نگاه‌مان را نسبت به سرمایه‌گذاران تغیر دهیم، این استان صنعتی نیست اما در این زمینه اوضاع خرابی دارد، چه کسی باید آنها را حل کند.پورمحمدی با بیان اینکه ظرفیت این استان برای رونق اقتصادی بسیار بالا است، تصریح کرد: بیش از استان‌های گیلان و گلستان که حدود ۶۸۰ میلیارد تومان به آنها بودجه تزریق کردیم به مازندران در سفر روزهای آینده رئیس جمهور بیش از این کمک می‌کنیم.وی با تاکید بر اینکه اتکا مدیران و مسئولان نباید به این سقف بودجه باشد، خاطرنشان کرد: باید با تغییر رویکرد به سمت توسعه حرکت و مشکلات را برطرف کنیم.وزیر دادگستری با اشاره به اینکه باید با توجه به فرموده رهبری با اتکا بر تولید، اشتغال و صادرات، به خود متکی شویم، اظهار کرد: دولت از تمام توان خود استفاده و تورم را کنترل کرد اما هنوز رکود باقی‌مانده است.پورمحمدی گفت: بودجه دولت پس از برجام و گشایش محدود است و باید به بخش خصوصی توجه بیشتری شود، مازندران جاذبه‌های زیادی دارد که به آن توجه نمی‌کنیم.وی با اشاره به سفر هیات دولت به مازندران، اظهار کرد: دولت در این سفر به دنبال بررسی امور زیرساختی همانند وضعیت راه‌ها، بهداشت و درمان، کشاورزی، تولید و پرورش ماهی در قفس، و مکانیزه کردن و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی است و مسئولان خواسته‌های خود را بر اساس آن تنظیم کنند.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن