واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ مهر ۱۳۹۴ (۱۳:۱۱ب.ظ)
آيت الله العظمي مکارم شيرازي: با وجود تلاش منفيبافان عظمت مسجد جمکران در حال افزايش است موج - قم - آيت الله العظمي مکارم شيرازي گفت: عليرغم خواست منفي بافاني که سعي دارند از عظمت اين مقام کاسته شود، خداوند رونق اين مسجد را وسيع تر کرده است و سال به سال زائران آن افزايش پيدا مي کند و اين از الطاف خفيه الهي است.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، آيت الله العظمي مکارم شيرازي در ديدار توليت، معاونان و خادمان فرهنگي مسجد جمکران با اشاره به آيه « وَلَقَدْ کَتَبْنَا فِي الزَّبُورِ مِن بَعْدِ الذِّکْرِ أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُهَا عِبَادِيَ الصَّالِحُونَ» گفت: اين آيه و آيات ديگر قرآن کريم به قيام حضرت مهدي (عج) اشاره دارد که معني آن اين است که زمين عاقبت بخير خواهد شد و بندگان صالح خدا آن را به ارث مي برند.
وي تصريح کرد: دعا براي نزديک شدن ظهور بايد توام با پرورش عبادي الصالحون باشد چون تا عبادي الصالحون نباشند، يرثها تحقق نخواهد يافت و پرورش عبادي الصالحون همين کارهاي فرهنگي است که شما براي افراد مختلف انجام مي دهيد و اينها کمک به تعجيل ظهور حضرت ولي عصر(عج) مي کند.
اين مرجع تقليد با بيان اينکه خداوند گاهي سرمايه هايي در اختيار جمعيت و ملتي مي گذارد بدون آنکه زحمتي براي آن کشيده شده باشد، گفت: مسجد جمکران يکي از اين نعمتها و يک قطب خودجوش است در حقيقت نعمت غيرمترقبه و بدون زحمت است و ميليونها نفر سالانه به اين مکان مشرف ميشوند.
وي با تاکيد بر استفاده مناسب از فرصت به دست آمده براي تبليغ دين و ايجاد آمادگي در مردم براي ظهور امام عصر(عج) افزود: از توليت و خادمان مسجد جمکران تشکر مي کنم چون عبادي الصالحون را پرورش داده و تربيت مي کنند که کمک به تعجيل آن حضرت مي شود البته نبايد به موج فرهنگي کنوني مسجد قناعت کرد.
آيت الله العظمي مکارم شيرازي بر جذب جوانان با استفاده از زبان و ادبيات روز تاکيد کرد و گفت: بيشتر زائران مسجد جمکران جوانان هستند، لذا بايد از حضور آنها بهره برد و برنامه هاي مناسبي را براي آنها در نظر گرفت. به همين منظور بايد کارگروهي تشکيل شده و برنامه هاي جديد فرهنگي براي آنها پايه ريزي کرد.
وي تصريح کرد: ما به نوبه خود دوکار انجام داديم که يکي همان درمانگاه دارالشفا است که در صورت کسالت زائران به آنجا رفته و درمان مي شوند و با خاطره خوب به وطن خود باز مي گردند و کار دوم که جنبه روحي دارد و آن تکميل مرکز شيعه شناسي است.
اين مرجع تقليد با اشاره به ظرفيت اين مرکز و وسعت آن خاطرنشان کرد: تصميم است براي سال آينده حوزه علميه قوي در کنار مرکز شيعه شناسي تاسيس کنيم، چون آنجا استعداد 400 نفر طلبه را دارد. وجود حوزه علميه قوي در کنار مسجد جمکران مي تواند به آقايان هم سرويس دهد و از مهدويت حمايت کرده و پاسخگوي مسائل و شبهات پيرامون مهدويت باشد.
آيت الله العظمي مکارم شيرازي با اشاره به روايتي از امام صادق (ع) با اين مضمون که زماني مي رسد علم و دانش از قم به ساير مناطق جهان صادر مي شود، گفت: گمان مي کنم برنامه هاي حرم حضرت معصومه(س) و مسجد جمکران و حوزه علميه مصداق اين روايت باشند.
اين مرجع تقليد بر تجهيز و تقويت طلاب به فراگيري زبان هاي خارجي تاکيد کرد و گفت: اين کلام امام صادق (ع) مسووليت آموزش زبان هاي خارجي را بردوش ما مي اندازد چون به زبان فارسي که نمي توان به همه دنيا سرويس داد، بلکه بايد مجهز به زبان هاي دنيا بود.
وي با اشاره به سخنان برخي در مورد مسجد جمکران گفت: عليرغم خواست منفي بافاني که سعي دارند از عظمت اين مقام کاسته شود خداوند رونق اين مسجد را وسيع تر کرده است و سال به سال زائران آن افزايش پيدا مي کند و اين از الطاف خفيه الهي است.
آيت الله العظمي مکارم شيرازي در پايان با اشاره به نقش اول خبررساني عنوان کرد: کارهايي که انجام مي دهيد اطلاع رساني و با زبان هاي مختلف همه جا منتشر کنيد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]