واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ مهر ۱۳۹۴ (۱۴:۴۰ب.ظ)
در سال گذشته؛ ارائه 8 هزار و 628 واحد از دروس گروه معارف در دانشگاههاي علوم پزشکي موج - معاون آموزشي پژوهشي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها گفت: 8 هزار و 628 واحد از دروس معارف در سال تحصيلي گذشته در دانشگاههاي علوم پزشکي ارائه شده است.
به گزارش خبرگزاري موج؛ حجت الاسلام و المسلمين دکتر داوود رنجبران در همايش هم انديشي مديران و اعضاي هيات علمي گروههاي معارف اسلامي دانشگاههاي علوم پزشکي سراسر کشور که در ستاد وزارت بهداشت در حال برگزاري است، افزود: کسب دانش و دانش افزايي را به عنوان توصيهها و تأکيدات پيامبر اکرم (ص) ياد کرد و گفت: ايشان براي عالمي که تدريس ميکند صفاتي ذکر ميکنند.
وي تصريح کرد: يک عالم بايد بتواند شک و ترديد را به يقين تبديل کند و اعتقادات و رفتار افراد را از شک بيرون ميآورد.
معاون آموزشي پژوهشي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها افزود: در مباحث نظري، عقايد و نظرات دانشجويان دست ماست که ميتوانيم باعث ايجاد شک شويم و يا آنها را به راه حقيقت راهنمايي کنيم همچنين عالم بايد بتواند مخاطب را از کبر و غرور به سمت تواضع و فروتني سوق دهد تا موجب انسجام در جامعه شود.
رنجبران با بيان اينکه در فضاي موجود جامعه نوعي بحران سرمايههاي اجتماعي را شاهد هستيم، خاطرنشان کرد: متاسفانه در جامعه ارتباطات دچار اختلال شده و شاهد عدم اعتماد افراد به يکديگر، پرخاشگري و دشمنيهاي سياسي هستيم که گاهي گريبان دانشجويان را ميگيرد، بنابراين وظيفه اساتيد معارف اين است که بتواند جوانان را از اين فضاي دشمني و کينه دور کند.
معاون آموزشي پژوهشي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها همچنين روايتي از حضرت عيسي را اينگونه تشريح کرد: حواريون از حضرت عيسي پرسيدند که براي کسب دانش پيش کدام عالم برويم که ايشان فرمودند پيش عالمي برويد که رؤيت او شما را به ياد خدا بيندازد، سخن و منطق اول شما آر به عمل ترغيب کند و در فضاي عمومي شما را به آخرت هدايت کند.
وي اهداف برگزاري همايش هم انديشي را ايجاد هماهنگي بين اهداف وزارت بهداشت، معاونين آموزشي و مديران گروههاي معارف دانشگاهها، معرفي و آشنايي با روشهاي جديد براي ارائه دروس معارف، آموزش و طراحي دروس متناسب با انتظارات حرفه اي رشتههاي علوم پزشکي و همچنين آشنايي با سلامت معنوي در دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشکي عنوان کرد.
رنجبران به استقبال دانشجويان از مباحث اخلاق و آيين زندگي اشاره کرد و گفت: در اين دروس، روشهاي رفتاري در زندگي با بهره بردن از آيات و روايات براي دانشجويان آورده شده که بر اساس آن سبک زندگي اسلامي آنان را در حوزههاي سخن گفتن و رفتارهاي اجتماعي تقويت کند.
وي بر ضرورت استفاده از اساتيد مجاز در دانشگاههاي علوم پزشکي براي ارائه درس عرفان اسلامي و انديشه اسلامي و نيز ضرورت تعادل در ارائه دروس تاکيد کرد.
وي از تفاوت بسيار اندک بين گروههاي معارف و ديگر گروههاي تحصيلي ياد کرد و گفت: ارزشيابي گروههاي معارف نه تنها از طريق دانشجويان، بلکه از طريق مديرگروه ها و بازرسان ارزشيابي ميشود و در نهايت ميانگين امتيازها گرفته ميشود.
معاون آموزشي پژوهشي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها در پايان با اشاره به تأکيد مقام معظم رهبري بر کيفيت دروس گروه معارف گفت: بايد با ارائه دروس ديني و مذهبي در دانشجويان تحول جدي ايجاد شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]