تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شكم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815568992




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیت الله مهدوی کنی سیاستمداری صادق بود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: آیت الله امامی کاشانی:
آیت الله مهدوی کنی سیاستمداری صادق بود

مراسم نخستین سالگرد ارتحال آیت الله مهدوی کنی در قم


شناسهٔ خبر: 2934081 - چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۹
استانها > قم

قم - عضو مجلس خبرگان رهبری با تجلیل از شخصیت مرحوم آیت الله مهدوی کنی، اظهار داشت: ایشان عالمی بزرگ، فقیه، حکیم، معلم، متکلم، سیاستمداری صادق و شخصیتی خدمتگزار بود. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز خبر حوزه، مراسم بزرگداشت سالگرد آیت الله محمدرضا مهدوی کنی شامگاه سه‌شنبه با حضور آیت الله العظمی نوری همدانی، حضرات آیات هاشمی شاهرودی، گرامی، امینی، خاتمی، علوی بروجردی، خرازی، ممدوحی، فقیه یزدی، استاد هادوی تهرانی، کعبی، حجج اسلام والمسلمین طاهری خرم آبادی، عبداللهی، سید علی خمینی، اعضای خبرگان رهبری و جامعه مدرسین، اساتید، طلاب و اقشار مختلف جامعه در مسجد اعظم برگزار شد. آیت الله امامی کاشانی در این مراسم با تسلیت حادثه غمبار منا، اظهار داشت: مقصر اصلی این فاجعه بی‌لیاقتی حکام سعودی بود. وی با بیان اینکه آل سعود ایمانی به مکه، منا، حرم الهی و حاجی ندارد، گفت: این حادثه چهره کریه آن‌ها را به جهان و دنیای امروز به خوبی نشان داد. عضو خبرگان رهبری افزود: از پیشگاه خداوند متعال برای حکام نالایق و بی‌ایمان آل سعود، ذلت بیشتر و زوال را بخواهیم. آیت الله امامی کاشانی در ادامه با بیان اینکه در قرآن کریم از خوبان یاد شده است، گفت: همچنین در آیات تأکید شده است که از خوبان یاد کنید و آن‌ها را به ذهن و فکرتان بیاورید چرا که ترسیم زندگی آنان برای انسان‌ها سازنده است. وی با اشاره به آیه ۱۲۸ سوره بقره «إِنَّ الصَّفَا وَالْمَرْوَةَ مِن شَعَآئِرِ اللّهِ»، ابراز داشت: صفا و مروه از شعائر خداست؛ صفا کوهی است که حجاج روی آن می‌ایستند و سعی را از آنجا شروع می‌کنند. صفا چیست؟ امام جمعه موقت تهران افزود: انسان‌ها و حجاج زمانی که بر روی این کوه و سنگ قرار می‌گیرند، نشانگر این است که گام اول موفقیت «صفا» می‌باشد. آیت الله امامی کاشانی با بیان اینکه «صفا» به انسان ارزش می‌دهد، گفت: از دعاهای پیامبر اکرم(ص) این بود که «خدایا ببخش گناهانی که صفای انسان را مکدر کرده و دل پاک را آلوده می‌کند.» وی با اشاره به نامه حضرت علی(ع) به امام حسن مجتبی(ع) که در قالب نامه ۳۱ نهج البلاغه شهرت دارد، ابراز داشت: امیرالمومنین(ع) در بخشی از این نامه می‌فرماید «چون یقین کردى که دلت صفا یافت و خاشع شد و اندیشه‌ات متمرکز شد و همه سعى تو منحصر در آن گردید، آنگاه به آنچه در این وصیت براى تو، به وضوح بیان داشته‌ام، بنگر و اگر نتوانستى به آنچه دوست دارى، دست یابى و براى تو آسودگى نظر و اندیشه حاصل نیامد، بدان که مانند شترى هستى که پیش پاى خود را نمى بیند و در تاریکى گام برمى دارد». امام جمعه موقت تهران افزود: صفای قلب یعنی انسان به دنبال تامین هواهای نفسانی دل نباشد و فقط قلب خود را متوجه خدا کند. آیت الله امامی کاشانی با بیان اینکه «صفا» پایه و اساس عبادت است، اظهار داشت: انبیاء و اولیاء و علما از «صفا» به موفقیت‌های معنوی دست یافتند.

سیاستمداری صادق وی در ادامه با تجلیل از شخصیت آیت الله مهدوی کنی یار صدیق امام و رهبری، اظهار داشت: ایشان عالمی بزرگ، فقیه، حکیم، معلم، متکلم، سیاستمداری صادق و شخصیتی خدمتگزار بود. امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه ۱۹ ساله بودم که برای درس طلبگی به قم آمدم، گفت: در آن زمان فیضیه حجره خالی نداشت؛ هنگامی که آیت الله مهدوی کنی بنده را مشاهده کرد به درخواست متولی حوزه، بنده را پذیرفت. آیت الله امامی کاشانی با اشاره به رفاقت بیش از شصت سال با آیت الله مهدوی کنی، اظهار داشت: ما روز‌ها و شب‌های زیادی باهم گذراندیم و مسائل مختلف سیاسی در طی این سال‌ها مطرح می‌شد اما ایشان هرگز خارج از ادب، صفا و حقیقت رفتار نمی‌کرد. وی افزود: آیت الله مهدوی کنی هیچگاه اتهامی به کسی وارد نکرد و حاضر نبود حتی غیبت دیگران را نیز بشنود. عضو خبرگان رهبری با اشاره به پیام تسلیت مقام معظم رهبری در پی ارتحال آیت الله مهدوی کنی، گفت: رهبر معظم انقلاب در این پیام به بخشی از موفقیت‌های خالصانه آیت الله مهدوی کنی اشاره کردند. توفیقات آیت الله مهدوی کنی آیت الله امامی کاشانی افزود: آیت الله مهدوی کنی در عرصه‌های مختلف علمی، اجتماعی، دانشگاهی، حوزوی، سیاسی و اخلاقی موفق بود و از‌‌ همان ابتدا حرکت صدر داشت. وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه شرط دستیابی به سعادت، اتصال به کسانی است که مصطفی می‌باشند، ابراز داشت: مصطفی برگرفته از صفا است و انبیاء و اولیاء این گونه بوده‌اند و اگر انسان در این مسیر حرکت کند خود را به ولایت متصل کرده است. امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه انسان اگر به نقطه ولایت متصل نشود ارزش خود را از دست می‌دهد، گفت: جوانی که تازه طلبه شده است اگر با نیت تحصیل علم و خدمتگزاری درس بخواند، مورد عنایت قرار خواهد گرفت. آیت الله کاشانی با بیان اینکه امروز در دنیا شخص امام زمان(عج) مصطفی است، افزود: اگر انسان ملا شود اما «صفا» نداشته باشد، ممکن است در دنیا عزت داشته باشد اما در آخرت اینگونه نخواهد بود چرا که در آنجا باطن اعمال سنجیده می‌شود. وی در پایان با اشاره به اینکه شهادت امام حسین(ع) عالم را تحت تأثیر قرار داد، ابراز داشت: این شهادت برخاسته از روح صدق و صفا و اخلاص بود که تمام عالم را بسیج و دنیا را مضطرب می‌کند. خاطرنشان می‌شود ریاست خبرگان رهبری، ریاست دانشگاه امام صادق، دبیرکلی جامعه روحانیت مبارز تهران، عضویت در شورای بازنگری قانون اساسی و ریاست مرکز رسیدگی به امور مساجد بخشی از کارنامه کاری آیت الله مهدوی کنی است. آیت الله مهدوی کنی از ۱۴ خرداد ۱۳۹۳ در پی حمله قلبی به کما رفت و در تاریخ ۲۹ مهر ۱۳۹۳ دعوت حق را لبیک گفت.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 5]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن