واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ مهر ۱۳۹۴ (۱۶:۴۶ب.ظ)
وزير کار خبر داد: کمکهاي وزارت دادگستري در زمينه کودکان کار/ تشکيل شناسنامه حمايتي براي کودکان کار موج - وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي به کمکهاي وزارت دادگستري در زمينه کودکان کار اشاره کرد و گفت: ايجاد يک پايگاه اطلاعاتي خوب و تأثيرگذار و ارائه يک کد شناسه به منظور تشکيل شناسنامه حمايتي براي اين کودکان بسيار ضروري است.
به گزارش خبرگزاري موج، علي ربيعي، وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي، روز سه شنبه در سومين نشست شوراي ساماندهي کودکان کار و خيابان که در محل اين وزارتخانه برگزار شد، افزود: با همراهي سازمان بيمه سلامت کودکان در معرض آسيب که توسط سازمان بهزيستي و مؤسسات غيردولتي شناسايي شدهاند به طور رايگان بيمه شدهاند.
وي اظهار داشت: در زمينه اين کودکان با آموزش و پرورش تفاهمنامهاي امضا کرديم و ذيل شوراي عالي رفاه بودجهاي براي آنان در نظر گرفته شد که گرچه رقم آن زياد نبود اما براي سال 95 نيز بودجه بيشتري پيشبيني شد.
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي اعلام کرد: با کار مشترک اعضاي شوراي ساماندهي کودکان کار و خيابان و نشستهاي بين دستگاهي تاکنون در 15 استان نشستهاي ساماندهي کودکان کار و خيابان برگزار شده و در حمايت اجتماعي از کودکان کار و خيابان به دنبال نمايش و تبليغات نيستيم.
وي به کمکهاي وزارت دادگستري در زمينه کودکان کار اشاره کرد و گفت: ايجاد يک پايگاه اطلاعاتي خوب و تأثيرگذار و ارائه يک کد شناسه به منظور تشکيل شناسنامه حمايتي براي اين کودکان بسيار ضروري است.
ربيعي تصريح کرد: علت سامان نداشتن کودکان، بازماندن آنان از تحصيل و برخي از آسيبهاي ديگر بايد دستهبندي و براي هريک از آنها چند مدل راهحل تهيه شود.
وي افزود: ارکان يک طرح و برنامه تأمين اجتماعي کودک محور و ايجاد حداقل حمايتهاي اجتماعي در دستور کار اين شورا قرار ميگيرد.
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي اقدامات انجام شده در معاونت رفاه اجتماعي و دفتر امور آسيبهاي اجتماعي وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي را در زمينه کودکان مثبت دانست و گفت: بايد در سال آينده براي حمايت اجتماعي از کودکان کار و خيابان، بهتر است از اين پس شوراي حمايت اجتماعي از کودکان کار و خيابان ناميده شود و بودجهاي براي آن در نظر بگيريم و مجوزها را در اين زمينه متمرکز و نهادهاي مدني را تقويت کنيم.
ربيعي نسبت به آغاز حمايت از کودکان از خانه ابراز اميدواري کرد و گفت: در فاصله بين نشست قبلي و امروز در حوزه سازمانهاي بيمه سلامت، تأمين اجتماعي، بهزيستي، فني و حرفهاي براي حمايت اجتماعي از کودکان نشستهايي برگزار و اين همافزايي فعال منجر به پيش بردن گامهاي مثبتي در اين زمينه شد.
وي تأمين امنيت غذايي و توزيع يک وعده غذاي گرم در مهدکودکهاي مناطق محروم که پروتئين لازم را دريافت نميکنند، توزيع غذاي گرم ميان کودکان داراي سوءتغذيه با هدفگيري خانوادهها و مادران باردار را به منظور جلوگيري از تولد فرزندان معلول از جمله اقدامات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي در حوزه حمايت اجتماعي از کودکان بيان کرد.
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي اظهار داشت: با تلاشهاي وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي اجباري شدن آزمايشهاي ژنتيک پيش از تولد دنبال ميشود و اين امر در چند استان کشور به شکل پايلوت در حال اجرايي شدن است که اين امر به نوبه خود در ارتباط تنگاتنگ با کودکان قرار دارد.
ربيعي زيرپوشش بردن بيمه دندان کودکان زير 14 سال را از ديگر برنامههاي جدي اين وزارتخانه دانست که با امضاي تفاهم ميان وزارت بهداشت، درمان و سازمان بيمه سلامت در حال اجراست.
وي خواستار هماهنگي ميان دستگاههاي مختلف جهت حمايت اجتماعي از کودکان شد و گفت: نبايد براي انجام امور منتظر نشست بعدي باشيم بلکه نکات اين جلسه را در کميتههايي جمعبندي و پيگيري ميکنيم.
ربيعي تشکيل يک پايگاه اطلاعاتي از مجموعه خدمات دستگاهها را ضروري دانست و ضمن تشکر از اقدامات وزارت دادگستري، افزود: بايد نهادهاي مدني در تمام کميتههايي که قرار است در اين زمينه تشکيل شود، مشارکت داشته باشند و فعاليتها را به سمت جامعه محور و در درازمدت بايد به سمت خانه محور سوق دهيم.
محمدتقي حسيني، قائممقام وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي در امور بينالملل، نيز در اين نشست آمارهايي از کودکان بازمانده از تحصيل در سطح جهاني اعلام کرد و گفت: نهادهاي مردمي بايد بيش از همه حمايت اجتماعي از کودکان را بر عهده بگيرند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]