واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ مهر ۱۳۹۴ (۱۳:۴۳ب.ظ)
تشريح آخرين دستاوردهاي طرح انضباط شهري در منطقه 12 موج - مدير عامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهاي اجتماعي شهرداري تهران در تشريح آخرين دستاوردهاي طرح انضباط شهري در منطقه 12 گفت: در حال حاضر مددکاران اجتماعي در محله هرندي به صورت پلاک به پلاک وضعيت خانهها را ارزيابي ميکنند و تاکنون بيش از 300 پلاک که نياز به مداخله اجتماعي دارند، شناسايي شدند.
به گزارش خبرگزاري موج، فرزاد هوشيار پارسيان با اشاره به پيشينه آسيبهاي اجتماعي در منطقه 12 اظهار داشت: بيش از 60 سال است که محلات جنوبي بازار تهران به دليل اقتصاد منفي، حضور نيروي کار از شهرهاي مختلف و اسکان آنها در خانههاي مجردي با آسيبهاي اجتماعي درگير است.
وي با اشاره به اين که افزايش تابآوري محلي در بخشهاي جنوبي بازار تهران بخشي از برنامههاي بهسازي اجتماعي نگين تاريخي تهران است، افزود: ما در فاز اول سند ويژه محله هرندي را براي شناسايي بهتر مشکلات و افزايش تابآوري اجتماعي تهيه کرديم. در فاز دوم نيز قرار است اين سند به محلاتي چون عودلاجان، پامنار و... تسري پيدا ميکند.
مدير عامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهاي اجتماعي شهرداري تهران تصريح کرد: بر اساس آخرين آمارهاي موجود، پژوهشگران و مددکاران اجتماعي ما که پلاک به پلاک مشکلات خانوادههاي ساکن در محله هرندي را رصد ميکنند، موفق شدند تا بيش از 300 پلاک نيازمند به مداخله اجتماعي را شناسايي کنند.
هوشيار با اشاره به شناسايي کودکان بازمانده از تحصيل پيش از شروع سال تحصيلي گفت: شهرداري در آستانه مهر مدرسهاي را با عنوان صبح رويش ويژه کودکان بازمانده از تحصيل راهاندازي کرد. کودکاني که بخشي از آنها فاقد مدارک هويتي هستند و اغلب ديده نميشوند.
وي با بيان اين که در حال حاضر مجموع دخالتهاي شهرداري تهران در محلات جنوبي شهر به بيش از 200 مورد افزايش پيدا کرده است، خاطرنشان کرد: مطالعات نشان ميدهد يکي از موضوعات اصلي در محلات جنوبي بازار حضور معتادين متجاهر و کارتن خوابها است. بر همين اساس در راستاي بهسازي اجتماعي محله هرندي تلاش کرديم تا 4 بوستان را از حضور معتادين پاکسازي کنيم.
مدير عامل سازمان رفاه در ادامه به رضايت شهروندان از پاکسازي بوستانها و ايمنسازي آنان پرداخت و گفت: ما تلاش کرديم تا 4 بوستان مهم محله هرندي را با نورپردازي مناسب، استقرار کانکسهاي سلامتي، ايمنسازي فضاهاي بيدفاع بوستانها، انتقال معتادان، تقويت مراکز اجتماعي، فرهنگي و... مناسبسازي کنيم.
هوشيار افزود: به طور مثال، سازمان رفاه در بوستان بهاران کارگاه دايمي مهارتآموزي و توانمندسازي را راهاندازي کرده است و زمينه را براي بازگشت معتادان به چرخه طبيعي زندگي فراهم کرده است. بوستان خواجوي کرماني نيز از ديگر بوستانهايي است که به دليل نزديکي به بافت مسکوني پاکسازي شده است و ما امروز شاهد فعاليت زمين چمن و حضور امن شهروندان در آن هستيم.
وي با بيان اين که تمام تلاش ما اين بود که در زمان پاکسازي با رفتاري کاملا انساني، زمينه را براي بازگشت معتادان به زندگي فراهم کنيم، خاطرنشان کرد: متأسفانه، در حال حاضر مشکل وجود معتادان متجاهر هنوز در يکي از بوستانهاي محله هرندي ديده ميشود. سازمان رفاه نيز با تکيه بر شيوههاي مددکاري در تلاش است تا اين افراد را به صورت خود معرف به کمپهاي ترک اعتياد معرفي کند.
مدير عامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهاي اجتماعي شهرداري تهران همچنين از اختصاص ظرفيت هزار نفري تعدادي از کمپهاي ماده 15 به اين افراد خبر داد و گفت: اميدواريم تا به زودي محله هرندي از وجود معتادان متجاهر پاکسازي شود ما هيچ اعتقادي به روشهاي پليسي نداريم و تمام تلاش ما اين است که با شيوه مددکاري اين افراد را به زندگي برگردانيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]