تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن همواره خانواده خود را از دانش و ادب شايسته بهره مند مى سازد تا همه آنان را وارد ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830029474




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صادرات نفت عربستان صفر می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
صادرات نفت عربستان صفر می‌شود
صادرات نفت عربستان صفر می‌شود بر اساس گزارش سی تی گروپ، صادرات نفت عربستان در ۱۵ سال آینده به دلیل افزایش سرسام‌آور مصرف داخلی و کاهش تولید، صفر می‌شود.


به گزارش فرهنگ نیوز، تحقیقات اخیر نشان می دهد سلطه نفتی عربستان طی یک دهه آینده فرو خواهد پاشید. به گزارش میدل ایست آی، عربستان طی سال گذشته بارها درخواست دیگر کشورها را برای کاهش تولید رد کرد تا به ظن خود با تولید بسیار بالا قیمت نفت را در سطوح بسیار پایین نگه داشته و رقبای خود را که نمی توانند در این حاشیه سود به فعالیت خود در بازار نفت ادامه دهند از دور خارج کند.از دیگر اهداف عربستان در بالا نگهداشتن نرخ تولید و صادرات و در نتیجه پایین ماندن قیمت نفت کمک به غرب در ضربه زدن به اقتصاد روسیه بود اما این هدف نیز با شکست مواجه شد چرا که در حالی که تا پیش از این درخواست روسیه برای عضویت در اوپک توسط سعودی ها رد شده بود، در حال حاضر خود عربستان پیشنهاد عضویت روسیه را در این سازمان مطرح کرده است.

بر اساس تحقیقات صورت گرفته در ژورنال علوم نفتی و مهندسی، عربستان سعودی طی سال های آینده به یک بیشینه نرخ تولید نفت دست خواهد یافت اما طی دهه آینده شاهد کاهش شدید صادرات خود خواهد بود.

بر اساس این تحقیقات، تولید صادرات نفت عربستان در سال ۲۰۲۸ به شدت کاهش خواهد یافت که تنها ۱۳ سال به این موعد زمان باقی مانده است. بنا به مدل صادرات نفتی طراحی شده توسط جفری جی برون، زمین شناس موسسه نفتی تگزاس، و دکتر سم فوچر، مسئله تعیین کننده در افزایش میزان صادرات تنها افزایش نرخ تولید نفت نیست، بلکه توانایی در هدایت میزان تولید به صادرات در سایه میزان مصرف داخلی یکی از مهمترین عوامل تعیین کننده در حجم صادرات یک کشور محسوب می شود.

برون و فوچر بر این موضوع تأکید می کنند که نقطه بحرانی و تعیین کننده رسیدن یک تولید کننده به نقطه ای است که به دلیل افزایش مصرف داخلی و نیاز به تأمین آن، دیگر نتواند میزان صادرات خود را افزایش دهد.

این محققان در سال ۲۰۰۸ دریافتند که صادرات نفت عربستان از سال ۲۰۰۶ روندی کاهشی را در پیش گرفته است و پیش بینی کردند که این روند برای سال های آینده نیز ادامه یابد.

در حقیقت پیش بینی آنها در سال های بعد نیز درست از آب درآمد، به گونه یا که بر اساس آمارهای موجود در بین سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۵ صادرات نفت عربستان سالانه ۱.۴ درصد کاهش را تجربه کرده است.

بر اساس یک گزارش دیگر توسط سی تی گروپ، صادرات نفت عربستان در ۱۵ سال آینده به صفر خواهد رسید.

این بدان معناست که درآمد عربستان سعودی که ۸۰ درصد آن را صادرات نفت تشکیل می دهد روز به روز رو به کاهش است. در حال حاضر عربستان بزرگ ترین مصرف کننده نفت در منطقه است به گونه ای که تقاضای داخلی در این کشور در پنج سال گذشته ۷.۵ درصد صعود کرده است.

در شرایط کنونی جمعیت این کشور عربی ۲۹ میلیون نفر ارزیابی شده است که بر اساس پیش بینی ها این میزان در سال ۲۰۳۰ به ۳۷ میلیون نفر خواهد رسید. با افزایش جمعیت، سهم تقاضای داخلی سایه خود بر تولید نفت این کشور را گسترش خواهد داد و طی ۱۰ سال آینده ظرفیت صادرات نفت این کشور به شدت تحت تأثیر این مسئله افت خواهد کرد.

یکی دیگر از مسائلی که به شدت اقتصاد سعودی ها را به کما خواهد برد، روند کاهشی ذخایر ارزی این پادشاهی است.

تا پیش از این نگاه غالب این بود که حجم ذخایر بالای این کشور می تواند از سعودی ها در روند کاهشی قیت نفت و از میدان به در کردن رقبا حمایت کند اما این مسئله تحقق نیافت و شوک اصلی کاهش حدود ۱۰ درصدی این ذخایر از آگوست سال ۲۰۱۴ تا کنون است.

حجم ذخایر ارزی عربستان از ۷۳۷ میلیارد دلار در آگوست سال ۲۰۱۴ به ۶۷۲ میلیارد دلار در ماه می سال جاری رسید به گونه ای که به طور متوسط ماهانه ۱۲ میلیارد دلار از این ذخایر کاسته شده است. با این روند تا سال ۲۰۱۸ جهان شاهد کاهش ذخایر ارزی عربستان به زیر ۲۰۰ میلیارد دلار خواهد بود، عاقبتی که با تغییر در بازارهای مالی جهانی می تواند زودتر از این موعد نیز اتفاق بیفتد و روند دود شدن سرمایه های این کشور را تشدید کند.

برای مقابله با این مسئله، سعودی ها در حال افزایش استقراض خود هستند که این امر به رشد بدهی های این کشور طی سال های آینده خواهد انجامید، این در حالی خواهد بود که درآمد نفتی این کشور همچنان کاهش خواهد یافت. در انقلاب های اخیر عربی در یمن و مصر، حذف یارانه ها باعث افزایش شدید قیمت حامل های انرژی و غذا شد که به تشدید ناآرامی های داخلی در این کشورها منجر شد.

ثروت سعودی ها و یارانه های اختصاص داده شده به سوخت و کالاهای اساسی خانوارهای این کشور از جمله عواملی هستند که تا کنون از بروز ناآرامی ها شدید در این کشور جلوگیری کرده اند.

در حال حاضر یک پنجم از کل تولید ناخالص داخلی این کشور صرف ارائه یارانه می شود.
 


منبع: فارس


94/7/14 - 11:13 - 2015-10-6 11:13:51





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن