پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1848288638
/آخرين نشست مطبوعاتي رييس مجلس هفتم/ حدادعادل /كامل/: براي كانديداتوري درانتخابات رياست جمهوري فكري نكردهام آقاي لاريجاني ميدانند چگونه با دولت تعامل كنند
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /آخرين نشست مطبوعاتي رييس مجلس هفتم/ حدادعادل /كامل/: براي كانديداتوري درانتخابات رياست جمهوري فكري نكردهام آقاي لاريجاني ميدانند چگونه با دولت تعامل كنند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: مجلس
رييس مجلس هفتم در آخرين نشست مطبوعاتي خود با خبرنگاران به عنوان رييس اين مجلس در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا در خصوص نتيجه جلسه اصولگرايان و انتخاب لاريجاني به عنوان رييس مجلس هشتم گفت: همانطور كه قبلا در جمع شما گفته بودم تلاش شد كه در جمع اصولگرايان نزاعي بر سر قدرت انجام نشود.
به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكتر غلامعلي حدادعادل در ابتداي اين نشست مطبوعاتي اظهارداشت: از اين گونه مصاحبه با خبرنگاران خاطرات خوبي دارم و اين بخش از فعاليت مجلس را يكي از جنبه هاي مثبت مجلس مي دانم كه ارتباط ما با خبرنگاران منظم و مرتب بود.
وي با اشاره به برگزاري اين جلسه به عنوان سي و دومين نشست با خبرنگاران از خبرنگاران تشكر كرد و اظهارداشت: معتقدم سياست از رسانه جدا نيست و اطلاع رساني و فعاليت مطبوعاتي جزء مكمل عالم سياست هستند، همانطور كه در گذشته عنوان مي شد مطبوعات ركن چهارم در كنار سه قوه هستند، بر اين اساس حضور رسانه جزء ضروري فعاليت سياسي و مديريت كشور است.
وي با بيان اينكه همواره بر آزادي بيان و آزادي اطلاع رساني تاكيد داشت، افزود: در عين حال توجه به حق و حقيقت را هم ضرورت مي دانستم و به يك اخلاق رسانهاي معتقم. اميد است شما خبرنگاران در اطلاع رساني و هم بيان حقيقت موفق باشيد.
حداد عادل همچنين در پاسخ به سوالي در خصوص تكليف و وضعيت حقوقي نمايندگاني كه در مجلس هشتم نماينده نيستند، گفت: نمايندگان مجلس دو دسته اند يك دسته كساني كه كارمند دستگاهي هستند و بعد نماينده مي شوند و در پايان دوره مجلس به همان دستگاه متبوع خود بازمي گردند. عده ديگر شغل آزاد دارند و به دنبال شغل آزاد خود مي روند، در واقع در مجلس براي كسي حقوق مادام العمر برقرار نمي شود .
وي افزود: خوب است ملت بداند برخلاف ساير مسووليت ها و كارها كه وقتي كسي چند سال در دستگاهي كار كند در پايان مدت چه قراردادي و چه رسمي، پاداشي به خدمتش مي دهند ودرواقع خريد خدمت مي شود، در مجلس چنين قانوني وجود ندارد.
وي دربارهي شعري كه ديروزدر پايان مجلس قرائت كرد نيز با توجه به اشتباهي كه در خواندن شعر ايجاد شده بود شعر را از نو خواند و گفت: اداره جلسه علني پيچيده است و به همين دليل مشكلي در خواندن شعر به وجود آمده بود.
رييس مجلس هفتم همچنين در پاسخ به سوالي در خصوص برنامه خود براي مجلس هشتم و همچنين براي رياست جمهوري گفت: بنده در مجلس هفتم دو مسووليت داشتم يكي نمايندگي مردم و ديگري اداره مجلس در مجلس هشتم همان وظيفه نمايندگي ام را بر عهده دارم و مانند نمايندگان ديگر به انجام وظيفه مي پردازم و نمايند هاي در كنار ديگر نمايندگان خواهم بود.
وي در ادامه اين نشست در پيش بيني از تعامل مجلس هشتم و دولت نهم تاكيد كرد: درباره وضع مجلس هشتم از جمله تعاملش بادولت نبايد در اظهارنظر تعجيل كرد، آنچه مسلم است مجلس هشتم در مقايسه با مجلس هفتم متكثرتر است و حضور جناح ها در مجلس هشتم بيشتر خواهد بود.
وي ادامه داد: تبعا يكي از مسائلي كه اين مجلس پيش رو دارد تعامل با دولت است اميد است مجلس هشتم بتواند با دولت همكاري كند و دولت نيز با مجلس هشتم، اما اينكه اين تعامل چگونه خواهد بود بايد زمان بگذرد تا به اين سوال پاسخ دهيم.
وي در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اينكه شنيده شده شما به مركز پژوهش ها در مجلس هشتم مي رويد گفت: رفتن به مركز پژوهش ها شايعه است و چنين قصدي ندارم و در خصوص رياست فراكسيون ها نيز تبعا نمايندگان در باره مسووليت هايي مانند مركز پژوهش ها و مسووليت كميسيون ها مشورت مي كنند و تصميم مي گيرند. ممكن است بحث هاي مقدماتي هم شده باشد، اما هنوز نهايي نشده است.
حدادعادل دربارهي اينكه امروز يكي از روزنامه ها نوشته بود عصر رياست حداد به پايان رسيد در ارزيابي از به پايان رسيدن عصر رياست لاريجاني در مجلس هشتم نيز گفت: بنده به اين اندازه قدرت پيش بيني ندارم كه قبل از شروع كار يك مدير درباره پايان كار او صحبت كنم و فكر مي كنم اين سوال سوال زودرسي است و بهتر است درباره شروع كار ايشان سوال كنيم تا در باره نتيجه پاياني آن.
وي اظهار اميدواري كرد: شروع كار لاريجاني خوب باشد .
حدادعادل همچنين در خصوص نتيجه جلسه اصولگرايان و انتخاب لاريجاني به عنوان رييس مجلس هشتم گفت: همانطور كه قبلا در جمع شما گفته بودم تلاش شد كه در جمع اصولگرايان نزاعي بر سر قدرت انجام نشود.
رييس مجلس هفتم افزود: البته رقابت وجود داشت؛ زيرا هم دكتر لاريجاني خود را براي رياست مجلس مناسب ميدانست و هم بنده، احساس وظيفه كردم كه خود را از صحنه كنار نكشم.
حدادعادل در ادامه با بيان اين كه پيشنهادات مختلفي نيز براي تصميمگيري صورت گرفت، اظهار كرد: برخي پيشنهادات مربوط به اين بود كه تصميمگيري در جمعهاي كوچكتر انجام شود، ولي بنده معتقد بودم موضوع را به فراكسيون اصولگرايان واگذار كنيم.
وي با بيان اين مطلب كه جلسه ديروز فراكسيون اصولگرايان با حضور بيش از 220 نفر برگزار شد، ادامه كرد: هر دو نفر - لاريجاني و حدادعادل - صحبت كردند و بعد رايگيري صورت گرفت و توافق كرده بوديم هر كس راي بيشتري بياورد نفر بعدي خود را در صحن مجلس نامزد رياست مجلس نكند، و بنده بر همين اساس توافق ميكنم.
رييس مجلس هفتمدر ادامه با بيان اينكه كار من كار دشواري بود ،گفت: اصرار داشتم كه مشي مستقلي داشته باشم، و در واقع ميخواستم هم از حقوق مجلس دفاع كنم و هم حتيالامكان با دولت همكاري داشته باشم.
وي تصريح كرد: در خيلي از موارد هم دولت انتظار بيشتري داشت و هم نمايندگان انتظار داشتند. به هر حال دوران سختي بود و ميتوان حدس زد كه اين مشي مستقل رضايت همه را تامين نكند و اين برآورد من است از آنچه اتفاق افتاد.
حدادعادل همچنين به مشي سياسي خود اشاره كرد و گفت: به عنوان يك اصل معتقد به كاهش التهاب در فضاي سياسي و تاكيد بر فكر، انديشيدن و كار كردن هستم.
وي خاطرنشان كرد: هرجا باشم در عرصه سياست تلاش ميكنم به اتحاد سياسي دامن بزنم و فضا را براي كار و انديشه بازتر كنم.
وي با بيان اينكه ميتوانيد رفتار چهارساله بنده را در صحن علني و تعامل با قواي ديگر بر پايه اين اصل تفسير كنيد، گفت: بنده در آينده نيز بر اين مشي تاكيد خواهم كرد و تصور ميكنم اين مشي و روش براي انقلاب اسلامي و ايران ضرورت دارد.
حدادعادل با تاكيد بر اينكه بايد تلاش كنيم فضا، فضاي تفاهم و كار باشد، اظهارداشت: اگر دوستان اين روش را نپسنديدند و يا معتقد بودند فردديگري بهتر ميتواند، اين وظيفه را انجام دهد، به دوستان مربوط است، اما آنچه به من مربوط بود اينكه براي ماندن احساس وظيفه كنم و اصولا ميتوانستم در انتخابات مجلس هشتم شركت نكنم.
رييس مجلس هفتم افزود: با راي بالايي هم كه مردم تهران به من دادند، ميتوانستم نامزد رياست مجلس نشوم، ولي احساس تكليف و وظيفه كردم چون معتقد بودم كشور به اين شيوه نياز دارد.
نماينده مردم تهران ابراز اميدواري كرد: كساني كه راي دادند به وظيفه خود عمل كرده باشند.
حدادعادل در خصوص روش تفاهم اصولگرايان در انتخاب رييس مجلس و تاثيرات آن درانتخاب رييس جمهور بعدي گفت: هرچه تفاهم بيشتر و نزاع كمتر باشد، به سود كشور است، چه در انتخابات مجلس هشتم وچه در انتخابات رياست جمهوري و چه در امر ديگري.
حدادعادل در ادامهي سيودومين و آخرين نشست مطبوعاتي خود به عنوان رييس مجلس هفتم، عملكرد زنان مجلس هفتم را مثبت دانست و درخصوص حضور آنان در هيات رييسهي مجلس هشتم گفت: اين امر تابع راي نمايندگان است و بايد ديد آيا نمايندگان به يكي از خانمهاي نماينده براي عضويت در هيات رييسه راي ميدهند يا خير. ولي مجموعا عملكرد نمايندگان زن در مجلس هفتم را موفق ميدانم و معتقدم كه آنها ميتوانستند موفقتر از اين نيز باشند.
رييس مجلس هفتم درارزيابي تحليلي مبني بر اينكه رياست مجلس هشتم به دست طيف حاميان دولت افتاده، با بيان اينكه اين تحليلها را قبول ندارم، افزود: تصور نميكنم كه در دورهي چهار سالهي مديريت مجلس، طوري عمل كرده باشم كه ديگران بتوانند مرا متعلق به يكي از جناحهاي دروني اصولگرايان بدانند. من عضوي از اصولگرايان بودم و با همهي جناحهاي دروني اصولگرايان كار ميكردم و حتي سعي ميكردم حقوق غيراصولگرايان و اقليت را نيز رعايت كنم.
وي همچنين دربارهي بازداشت يكي از نمايندگان و احتمال ارتباط اين دستگيري با گزارش تحقيق و تفحص از قوهي قضاييه نيز تاكيد كرد: ارتباطي ميان دستگيري يكي از نمايندگان مجلس هفتم و قرائت گزارش تحقيق و تفحص از قوهي قضاييه وجود ندارد.
حدادعادل افزود: معمولا وقتي قوهي قضاييه بخواهد يكي از نمايندگان را احضار كند، موضوع را به هيات رييسه اطلاع ميدهد. هيات رييسه اگر ببيند اين احضار نسبت به ايفاي وظايف نمايندگي است، وارد بررسي ميشود، ولي اگر معلوم شود كه علت احضار، غير از ايفاي وظايف نمايندگي است، چون ديگر فرقي بين نمايندگان و شهروندان نيست، هيات رييسه وارد آن نميشود.
رييس مجلس هفتم دربارهي آخرين وضعيت اين نمايندهي دستگير شده گفت: تا جايي كه اطلاع داريم، علت احضار، ايفاي وظايف نمايندگي نيست. با اين وصف، از بعضي همكاران در مجلس خواستهام با مراجعه به قوهي قضاييه تلاش كنند كه مبادا حقي از نمايندگان مجلس ضايع شود و در عين حال تلاش كنند كه نسبت به جرم احتمالي اطلاعات بيشتري كسب كنند.
وي دربارهي اينكه تا چه حد شعار ژاپن اسلامي كه داده بوديد تحقق يافته است، تاكيد كرد: من قبلا نيز گفته بودم كه هيچ وقت شعار ژاپن اسلامي را در سخنرانيهاي انتخاباتي مجلس هفتم مطرح نكرده بودم. اين مطلبي بود كه همان زمانها بر زبانها جاري شد و هيچكس به من مراجعه نكرد كه آيا تو چنين صحبتي كردهاي يا نه؟ و هيچكس سند آن را ارايه نكرد.
رييس مجلس هفتم در عين حال با بيان اينكه در اينكه مشكلات اقتصادي داريم شكي نيست، اظهار اميدواري كرد كه دولت با تحركات تازهاي كه آغاز كرده و مجلس هشتم با نمايندگان جديد بتوانند در سايهي همكاري مشترك، از فشار مشكلات اقتصادي بر دوش مردم كم كنند.
حدادعادل با بيان اينكه مجلس هفتم توفيقات زيادي داشت، لايحهي اجراي سياستهاي كلي اصل 44 قانون اساسي را يكي از لوايح سنگين، مفصل و موثري دانست كه در اين مجلس به تصويب رسيده است و افزود: كاري كه در مجلس هفتم براي تصحيح، تكميل و تصويب اين قانون صورت گرفت، يكي از افتخارات اين مجلس است، اما مسلما هر مديري برنامههايي در نظر دارد كه در پايان مسووليت خود وقتي به عقب برميگردد ممكن است احساس كند اي كاش ميتوانست آنها را هم به انجام برساند.
وي اظهارداشت: اصلاح آييننامهي مجلس، يكي از اموري بود كه بنده علاقهمند بودم قبل از پايان مجلس هفتم صورت بگيرد؛ چون در چهار سال در مقام مجري اين آييننامه احساس كردم كه اين آييننامه احتياج به اصلاح دارد و برخي مشكلات مجلس ناشي از مشكلات آييننامه است و بعد ديگري كه مايل بودم در مجلس هفتم در آن پيشرفت بيشتري بكنيم ،سامان دادن به جنبهي نظارتي وظايف نمايندگان بود.
رييس قوهي مقننه درادامه با بيان اينكه در مجلس ششم احساس كرده بودم كه ساز و كارهاي قانوني و تشكيلات اداري براي اعمال جنبهي نظارتي مجلس بسيار ضعيف است، آن را اصلا قابل مقايسه با بعد قانونگذاري ندانست و افزود: بايد براي نمايندگان مجلس دو كفهي قانونگذاري و نظارت، همسنگ باشد؛ در حالي كه نظارت بسيار ضعيف است. من در مجلس هفتم شخصا قدمهايي در اين راه برداشتم كه يكي از آنها تشكيل هيات عالي نظارت و پيشنهاد تغييرات نمودار سازماني مجلس بود كه تا حدودي انجام شده ولي ناقص است.
حدادعادل در ادامه با بيان اينكه هر مسووليتي بالاخره يك نهايتي دارد، گفت: فرض كنيد مديريت من در مجلس چهار سال ديگر هم ادامه مييافت، به هر حال بايد به انتها ميرسيد و هر اتفاقي كه آن روز ميخواست بيافتد، امروز ميافتد. اين تحولات در عالم سياست طبيعي است. مهم اين است كه به وظيفهي خود عمل كنيم. بقيه هرچه پيش آيد قابل تحمل است.
وي خاطرنشان كرد: اگر يك نگراني داشته باشم اين است كه آيا توانستهام در وظيفهي خودم به عهدي كه با خدا بسته بودم عمل كنم. در عين حال بايد بدانيم كه نه ماندن خيلي باعث خوشحالي بايد باشد و نه رفتن بايد باعث تاسف باشد.
رييس مجلس هفتم درخصوص طرح تثبيت قيمتها به عنوان يكي از طرحهاي اساسي مجلس هفتم اظهار داشت: اين طرح، تصميمي بود كه نمايندگان مجلس هفتم در برابر اقدامات پيشبيني شده در قانون برنامه چهارم گرفتند. مطابق قانون برنامه، بنزين ميبايست در سال اول اجراي آن يعني سال 84 حداقل به ليتري 250 تومان برسد. نمايندگان معتقد بودند چنين اقدامي تورمزا است و فشار بر مردم كمدرآمد وارد ميكند. بر اين اساس براي مدت كمتر از يك سال قيمت 9 قلم كالا را در انتقال از يك بودجه به بودجهي ديگر ثابت نگه داشتند.
وي با بيان اينكه اين طرح موقت بود، به تلاشهاي مجلس هفتم جهت وارد نشدن فشار بر مردم در اثر افزايش ناگهاني و سريع قيمتها اشار كرد و افزود: در مجموع در مجلس هفتم از نظر برنامههاي اقتصادي با اين مشكل روبهرو بوديم كه دولت در ابتداي امر يك سياست انبساطي در بودجه داشت و مجلس خلاف جهت دولت به سياست انقباظي معتقد بود. يكي از مشكلات مجلس هفتم در تعامل با دولت، در عرصهي اقتصادي، تفاوت دو ديدگاه بود كه نمونهي آن را در بودجهي سال 85 شاهد بوديد.
حدادعادل افزود: دولت مايل به افزايش بودجهي عمراني بود و مجلس راي به محدود كردن آن داشت. دولت ميگفت ميخواهم خدمت بيشتري بكنم و مجلس ميگفت اين امر به افزايش نقدينگي منجر ميشود. دولت اين را نميپذيرفت. البته بعدها دولت هم به اين واقعيت اعتراف كرد و حالا همه دنبال چاره هستند.
وي در پاسخ به سوالي كه به سخنان خطيب جمعهي هفتهي گذشتهي تهران درخصوص مجلس اشاره داشت، گفت: خطيب جمعه، جهات مثبت مجلس هفتم را نيز ذكر كردند و نگفتند كه مجلس هفتم مجلس خوبي نيست، گفتند اين يك اشكال را هم دارد و البته درست هم گفتند.
رييس مجلس هفتم ادامه داد: بارها گفتهام يكي دو بار كه مجلس به دليل عدم حضور نمايندگان تشكيل نشد، من با تاسف برخورد كردم. البته اين اتفاق در مجالس گذشته نيز افتاده ولي خوب نيست.
به گفتهي وي، براي جلوگيري از اين اتفاق، علاوه بر توصيهها به نمايندگان تمهيداتي پيشبيني شده است از جمله نصب دستگاههاي راهگشا در ورودي صحن علني كه با به كار افتادن اين دستگاهها در آغاز مجلس هشتم اميدواريم اين مشكل از حدنصاب افتادن مجلس كمتر شود.
وي درخصوص پاسخ قوهي قضاييه دربارهي گزارش تحقيق و تفحص از اين قوه نيز اظهارداشت: اي كاش قوهي قضاييه اين وقتي را كه صرف كرده براي تهيهي اين پاسخ، در طول سه سالي كه اين تحقيق و تفحص در جريان بود اين وقت را صرف ميكرد. اگر قوهي قضاييه عنايت بيشتري به اين درخواست مجلس ميكرد اين تحقيق و تفحص بهتر انجام ميشد و نتيجهي آن براي كشور، مجلس و قوهي قضاييه مفيدتر بود و اين گلهها نيز پيش نميآمد.
حدادعادل همچنين در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه چرا به جاي طرح تثبيت قيمتها، افزايش پلكاني قيمتها را بهويژه در مورد بنزين انجام نداديد؟ گفت: قانون برنامه، نرخ بينالمللي را براي بنزين پيشبيني كرده بود و اينكه طبق روال گذشته سالي 10 درصد به قيمت بنزين اضافه شود عمل به قانون برنامه نبود. در عين حال تجربه هم ثابت كرده بود كه وقتي اين 10 درصد را به بنزين اضافه ميكنيم، به اين بهانه قيمتهاي ديگر نيز افزايش پيدا ميكند و در عين حال اين امر درآمدي را به دولت اضافه نكرده و از حجم ترافيك نميكاهد و فقط منجر به گراني ميشود.
رييس مجلس هفتم در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه چه نمرهاي به قوايي كه با آنها كار كردهايد ميدهيد؟ گفت: بهتر است من به دولت يا قوهي قضاييه نمره ندهم. الان وقتي است كه ديگران به من نمره بدهند و من انتظار دارم كه بدانم ملت چه نمرهاي به دورهي چهار سالهي مسووليت من ميدهند. البته معتقدم كه مردم تهران با راي بالايي كه به من دادند نمرهي قبولي به من دادهاند. اميدوارم باز هم بتوانم در خدمتگزاري به مردم موفق باشم.
حدادعادل در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينكه آقاي الهام گفته است مجلس هفتم بيشترين سنگاندازي را در راه دولت داشته، در اين راستا شما چه توصيهاي به آقاي لاريجاني در نحوهي تعامل با دولت ميكنيد؟ گفت: آقاي لاريجاني ميدانند چگونه با دولت تعامل كنند.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه معاون وزير نفت گفته است بودجهاي كه مجلس براي بنزين داده حداكثر تا مرداد تمام ميشود، اظهار داشت: راه اين است كه اصلاحيهي بودجه بياورند و استدلال كنند و در صورتي كه مجلس را قانع كردند از مجلس مصوبه بگيرند. راه، بنبست نيست و توصيه ميكنم كه براي حل اين مشكلات از راههاي پيشبيني شده در قانون پيروي كنند.
رييس مجلس هفتم در پاسخ به سوالي دربارهي اختلاف نظرات ميان اصولگرايان گفت: اختلاف در عالم سياست امري طبيعي است. خوشبختانه اين اختلافات به اندازهاي نبود كه از وحدت اصولگرايان در انتخابات جلوگيري كند.
حدادعادل اظهار اميدواري كرد كه اصولگرايان همانطور كه در انتخابات وحدت داشتند، در طول مجلس هشتم وحدت بيشتري داشته باشند و اين به سود مردم و كشور باشد.
رييس مجلس هفتم همچنين اظهار اميدواري كرد كه رسانهها همانگونه كه با مجلس هفتم مهربان بودند، با مجلس هشتم نيز مهربان باشند و در انتقال مطالب، فقط نقطه ضعفها را نبينند و ضعفها و قوتها را بزرگنمايي نكنند.
وي گفت: يكي از موفقيتهاي خود را ايجاد بزرگراه همواري ميدانم كه در مجلس هفتم بين مجلس و رسانهها ايجاد شد.
حدادعادل در حاشيهي اين كنفرانس مطبوعاتي در پاسخ به سوال خبرنگار شبكهي الكوثر مبني بر اينكه آيا تغييرات در مجلس در روابط كشور با مجالس كشورهاي عربي تاثيرگذار است يا خير؟ اظهارداشت: تغييرات مديريت در مجلس در اين رابطه تاثيري ندارد. در عين حال آقاي لاريجاني تجربهي خوبي به جهت حضور در شوراي امنيت ملي دارند و در ادارهي مجلس نيز طبعا از اين تجربه استفاده ميكنند.
انتهاي پيام
دوشنبه 6 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
/آخرين نشست مطبوعاتي رييس مجلس هفتم/ حدادعادل /كامل/: براي كانديداتوري درانتخابات رياست جمهوري فكري نكردهام آقاي لاريجاني ميدانند چگونه با دولت تعامل كنند ...
-