تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):ربا خوار از دنيا نرود، تا آن كه شيطان ديوانه اش كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816447611




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رفتار عربستان نشان می‌دهد رقابت در بازار نفت تمامی ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: رفتار عربستان نشان می‌دهد رقابت در بازار نفت تمامی ندارد
تصمیم عربستان برای پایین ‌آوردن قیمت نفت خود در ماه نوامبر نشان می‌دهد که رقابت برای سهم بازار در بازار نفت اشباع شده آسیا تمامی ندارد.


به گزارش نامه نیوز به نقل از رویترز، شرکت نفت آرامکوی عربستان قیمت رسمی فروش خود برای بازار آسیا را نسبت به قیمت فروش نفت عمان/ دوبی در ماه نوامبر یک دلار و 60 سنت کاهش داد، در حالی که در ماه اکتبر 10 سنت بالاتر بود.


در شرایطی که قبل از اعلام این کاهش قیمت کمتر کارشناسی آن را پیش بینی می‌کرد، این امر نشان می‌دهد که عربستان مایل به پذیرش قیمت پایین نفت برای رقابتی نگه‌ داشتن نفت خود در بازار است.


همچنین این امر نشان می‌دهد که هنوز تا پایان روند کنونی قیمت ضعیف نفت فاصله زیادی وجود دارد به ویژه اگر این نظریه را بپذیریم که استراتژی‌ قیمت‌گذاری عربستان بیانگر تمایل آنها به حفظ سهم بازار در مقابل توان قیمتگذاری است.


رکود بیشتر در ساختار بازار دوبی در هفته‌های اخیر همیشه به یک کاهش در قیمت نفت عربستان منجر می‌شود.


قیمت رسمی فروش نفت عربستان البته به آن میزانی که رکود بازار نشان می‌داد نبود زیرا در سه ماهه سوم امسال(زمانیکه رکود بازار به دلیل تقاضای بالا از بین رفت) چندان افزایش نیافته بود.


قیمت رسمی فروش نفت عربستان یک روند قیمت‌گذاری برای نفت‌های رقیب در خاورمیانه همچون نفت ایران، عراق و کویت ایجاد می‌کند و یک معیار برای روزانه 12 میلیون بشکه نفت عازم پالایشگاه‌های آسیایی است.


قیمت فروش نفت عربستان همچنین بیانگر پویایی متغیر بازار نفت خاورمیانه است جایی که حرکت قیمت‌ها به شکل قابل توجهی تحت تاثیر مشارکت متناوب اما گسترده بازوی تجاری شرکت‌های نفتی دولتی چین بوده است.


در 12 ماه گذشته خرید سنگین شرکت چاینا‌ اویل شاخه تجاری شرکت پتروچاینا در سه مقطع باعث شده قیمت نفت عمان/دوبی به شکل قابل توجهی بالا برود و در نتیجه فاصله خود را با نفت برنت کم کند.


این امر بی‌شک باعث پیچیده شدن قیمت‌گذاری برای عربستان شده چرا که روش معمول محاسبه قیمت رسمی فروش نفت عربستان به وسیله بازار دوبی رابطه بین نفت دوبی و نفت برنت را مدنظر قرار نمی‌دهد.


اگر نفت دوبی متناسب با نفت برنت بالا برود آنگاه نفت حوضه اقیانوس اطلس به ویژه آنگولا و نیجریه برای پالایشگاه‌های آسیایی رقابتی‌تر می‌شود. این امر همچنین به رقابتی تر شدن دیگر نفت‌های بیرون خاورمیانه نظیر روسیه که به وسیله خط لوله به آسیا می‌رسد می‌گردد.


این امر در آمار واردات دو خریدار اصلی نفت آسیا یعنی چین و هند قابل مشاهده است.


اما چین واردات خود از عربستان را در هشت ماه نخست 2015 نسبت به دوره مشابه سال قبل 8.3 درصد افزایش داده است. این کشور واردات نفت خود را از روسیه 28.3 درصد، از ونزوئلا 14.6 درصد و از برزیل 99.4 درصد افزایش داده است.


هند نیز خرید نفت خود از عربستان را در هشت ماه نخست امسال 11.2 درصد و خرید نفت از آنگولا را 43.6 درصد، از نیجریه 29.9 درصد و از مکزیک 44.6 درصد افزایش داده است.


عربستان در دو کشور چین و هند اصلی‌ترین تامین‌کننده نفت است اما دیگر کشورها در حال پرکردن این شکاف هستند و تعجبی ندارد که برخی از آنها تولید‌کنندگانی هستند که نفت‌ شان براساس برنت و نه نفت عمان/دوبی قیمت‌گذاری می‌شود.


چالش اصلی برای عربستان تلاش برای تعیین قیمت نفتی است که هم برای دیگر تامین‌کنندگان خاورمیانه و همچنین دیگر نفت‌هایی که به وسیله نفت برنت قیمت‌گذاری می‌شوند، رقابتی باشد.




منبع: ایسنا


۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن