تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 16 مرداد 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن در سرشتش دروغ و خيانت نيست و دو صفت است كه در منافق جمع نگردد: سيرت نيكو و د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1809737334




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزايش 70 درصدي عملکرد وش پنبه


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۳ مهر ۱۳۹۴ (۱۱:۴۷ق.ظ)
با اجراي برنامه 10 ساله؛ افزايش 70 درصدي عملکرد وش پنبه موج - رئيس گروه پنبه معاونت امور زراعت وزارت جهادکشاورزي از افزايش 70 درصدي عملکرد توليد وش پنبه در قالب يک برنامه 10 ساله خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، مسعود حکيمي در گفت گو با خبرنگار ما افزود: در اين برنامه 10 ساله که در معاونت امور زراعت و در راستاي اقتصاد مقاومتي تدوين شده، افزايش عملکرد وش از 2 هزار و 200 کيلوگرم در هکتار به حدود 3 هزار و 800 کيلوگرم هدف گذاري شده است.
وي اظهار داشت: سطح زير کشت پنبه طي اين برنامه، تغييرات قابل توجهي نخواهد داشت در حد 100 تا 110 هزار هکتار باقي مي‌ماند.
حکيمي در عين حال، کاهش هزينه‌هاي توليد و ارتقاي شاخص بهره وري از آب در مزارع پنبه را از ديگر اهداف اين برنامه 10 ساله برشمرد.
وي استفاده از ارقام زودرس پنبه منظور کوتاه کردن طول دوره رشد اين محصول را از راهکارهاي توسعه توليد پنبه کشور عنوان کرد.
رئيس گروه پنبه معاونت امور زراعت وزارت جهادکشاورزي افزود: با کوتاه شدن دوره رشد پنبه، امکان کشت دوم و يا امکان کشت اول به طوري که برداشت آن قبل از کشت محصولات پاييزه انجام گيرد، فراهم مي‌شود.
وي کاهش مصرف آب را يکي ديگر از مزاياي کاهش دوره رشد پنبه دانست و اذعان داشت: پنبه در مقايسه با بسياري از محصولات زراعي به دليل وجود ريشه عميق، جزو محصولات با آب بري متوسط است.
حکيمي ادامه داد: اکنون ارقام پنبه که در سطح قابل توجهي از کشور کشت مي شود، ميان رس هستند و البته در سال‌هاي اخير موسسه تحقيقات پنبه، ارقام گلستان و ارمغان را که زودرس هستند معرفي و اين ارقام در دو استان گلستان و فارس توسعه پيدا کرده است.
وي با اشاره به کارگيري چهار رقم خارجي پنبه براي نخستين بار در مزارع کشور گفت: با مساعدت مهندس کشاورز معاون امور زراعت و رعايت مسائل فني و قرنطينه اي، امسال 20 تن بذر پنبه از ترکيه وارد کشور شد که در استان فارس و شهرستان داراب کشت شده است و تحت کنترل کارشناسان اداره حفظ نباتات قرار دارد.
حکيمي اظهار داشت: خوشبختانه طبق گزارش‌هاي رسمي اداره حفظ نباتات، هيچ آفت و بيماري قرنطينه اي در اين مزارع ديده نشده است.
به گفته وي، اين چهار رقم پنبه در سطح 500 هکتار کشت شده و در آخرين بازديد، کشاورزان عملکرد پنج تن در هکتار را در مزارعشان پيش بيني کردند که حاکي از افزايش يک تني عملکرد نسبت به سال گذشته است.
رئيس گروه پنبه معاونت امور زراعت، توسعه مکانيزاسيون در عرصه مزارع پنبه را از ديگر راهکارهاي توسعه کشت پنبه در اين برنامه 10 ساله عنوان و تصريح کرد: توسعه مکانيزاسيون در مرحله خاک‌ورزي، کاشت، داشت و برداشت مدنظر است، اما چون در مرحله خاک‌ورزي و کاشت، طي سال‌هاي گذشته توفيقاتي داشته‌ايم، تاکيد ما در درجه نخست بر استفاده از ماشين‌هاي برداشت است.
وي با اشاره به اين که هزينه‌هاي برداشت، 25 درصد کل هزينه توليد پنبه را شامل مي شود، افزود: توسعه ماشين‌هاي برداشت پنبه منجر به کاهش هزينه توليد به ميزان قابل توجه و تسهيل عمليات زراعي مي شود.
حکيمي ادامه داد: قيمت بالاي ماشين آلات نوين از چالش‌هاي توسعه مکانيزاسيون در بخش پنبه است که دولت براي حمايت از کشاورزان، 30 تا 50 درصد قيمت دستگاه را يارانه بلاعوض مي‌دهد.
وي خاطرنشان کرد: با توجه به کوچک بودن قطعات اراضي و شرايط مزارع پنبه کشور، در بکارگيري از ماشين‌هاي برداشت، بهتر است تشکل‌ها نقش فعال تري به عهده بگيرند و کار از مزارع بزرگ تر آغاز شود.
رئيس گروه پنبه معاونت امور زراعت، تعداد کل ماشين‌هاي فعال برداشت پنبه در استان‌هاي فارس، خراسان جنوبي، خراسان رضوي، خراسان شمالي، سمنان و اردبيل را 16 دستگاه عنوان و بر افزايش تعداد آن تاکيد کرد.
وي بهبود کشت از طريق توسعه کشت متراکم را از ديگر راهکارهاي توسعه کشت پنبه در برنامه 10 ساله معاونت امور زراعت برشمرد و گفت: در اين روش کشت، ارقام مناسب با تراکم بسيار بالا و فواصل کوچک کشت مي‌شوند و اين روش به کاهش تبخير آب به خصوص در مناطق خشک کمک مي‌کند.
حکيمي اضافه کرد: ارقام مناسب براي کشت متراکم مانند ارقام خورشيد و کاشمر معرفي شده و در آينده اين ارقام توسعه مي‌يابد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن