تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نابودى جوانانتان را آرزو نكنيد ، گرچه بدى‏هاى بسيار در آنان باشد، زيرا آنان با ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871517566




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دانشگاه جامع علمي كاربردي و سازمان فني و حرفه‌اي تفاهمنامه همكاري امضا كردند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: دانشگاه جامع علمي كاربردي و سازمان فني و حرفه‌اي تفاهمنامه همكاري امضا كردند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: آموزشي

دانشگاه جامع علمي كاربردي و سازمان فني و حرفه‌اي كشور تفاهمنامه همكاري امضا كردند.

به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين تفاهمنامه با هدف تقويت و توسعه امر آموزشهاي علمي كاربردي بين دانشگاه جامع علمي كاربردي و سازمان فني و حرفه اي كشور منعقد شد.

اين تفاهمنامه در زمينه‌هاي علمي، آموزشي و پژوهشي و تحقيقاتي در ابعاد كاربردي و در چارچوب مقررات و ضوابط جاري و نظارتي دانشگاه جامع علمي كاربردي انجام مي شود .

فراهم آوردن زمينه برگزاري تك پودمان‌هاي تخصصي در مقطع كارداني در مراكز آموزشي سازمان فني و حرفه اي كشور كه داراي استانداردهاي موردنظر دانشگاه باشند ، فراهم آوردن زمينه برگزاري بخش عملي از آزمون‌هاي جامع و ارزيابي حرفه‌اي توسط مدرسان داراي كد مدرسي در مراكز آموزشي سازمان داراي استانداردها و ضوابط مورد تأييد دانشگاه ، تهيه، ارائه و تبادل اطلاعات علمي، تحقيقاتي و مشاوره اي مورد نياز سازمان فني و حرفه اي كشور ، فراهم ساختن زمينه برگزاري همايش‌ها و گردهمايي‌هاي استاني، ملي و منطقه‌اي و بين‌المللي ، فراهم آوردن زمينه ارتقاء علمي مربيان سازمان در زمينه رشته‌هاي موردنياز از قبيل مكانيك، برق، الكترونيك، فناوري اطلاعات و ارتباطات، عمران، ساخت و توليد، كارآفريني، مكاترونيك، اپتيك، رباتيك و مواد چند رسانه‌اي و فراهم آوري زمينه استفاده از آزمايشگاه‌ها و كارگاه‌هاي سازمان كه داراي استانداردهاي موردنظر دانشگاه ‌توسط مراكز آموزش علمي كاربردي در كليه استان‌ها از مفاد اين تفاهم نامه مي باشد.

به منظور تحقق همكاري در موارد مورد اشاره كميته مشترك علمي با معرفي سه نفر نماينده توسط هر يك از طرفين تشكيل مي‌شود . اين كميته وظايفي چون بررسي و پيشنهاد مراكز آموزشي واجدالشرايط سازمان فني و حرفه اي كشور به منظور اجراي دوره‌هاي آموزشي تك پودمان تخصصي و آزمون‌هاي عملي جامع براساس ضوابط و مقررات دانشگاه ، تهيه و تدوين عناوين و نيازهاي آموزشي و مشاوره اي و پژوهشي مورد نياز سازمان در قالب طرح و ارائه موارد به دانشگاه ، اعلام و ارسال هرگونه اطلاعات ضروري و مورد نياز در خصوص توانمندي‌هاي مربوط به طرفين و ايجاد هماهنگي لازم ، پيشنهاد ضوابط همكاري مراكز مجري دوره‌هاي علمي كاربردي تحت نظارت دانشگاه با مراكز آموزشي سازمان در استان‌هاي مختلف بر عهده دارد.

بر اساس بند هاي ديگر اين تفاهم نامه تهيه امكانات و منابع مالي مورد نياز برگزاري دوره هاي آموزشي مورد نياز سازمان از قبيل فضاي استاندارد، امكانات و ... مطابق استاندارد‌هاي مصوب دانشگاه، بر عهده سازمان مي‌باشد . همچنين صدور مجوز پذيرش دانشجو جهت برگزاري دوره هاي تك پودماني علمي كاربردي بر حسب تقاضاي سازمان و پس از بررسي نياز بومي و شغلي كشور، بنا به تشخيص دانشگاه ، پس از طي مراحل اخذ مجوز دوره هاي علمي كاربردي مطابق با آئين‌نامه‌ها و دستورالعمل‌هاي مصوب وزارت علوم و دانشگاه جامع و ساير شرايط مقرر در تفاهم نامه صورت گرفته ، علاوه بر آن صدور مجوزهاي فوق رأساً از طريق بررسي شرايط و تائيد در كميته‌ تخصصي علمي كاربردي و سپس پيشنهاد دانشگاه به شوراي گسترش وزارت علوم، تحقيقات و فناوري صورت مي‌پذيرد. تأمين مدرسان و معرفي آنها به دانشگاه جهت بررسي صلاحيت علمي و تائيد نهايي، قبل از شروع تك پودمان با سازمان فني و حرفه اي كشور بوده در صورت نياز، دانشگاه در بررسي تأييد صلاحيت مدرسان سازمان از ضوابط و شرايط تعيين خبرگان استفاده خواهد نمود.

اين تفاهم نامه به امضاي دكتر حسين بلندي رئيس دانشگاه جامع علمي كاربردي و مهندس سيد مرتضي شريف النسبي معاون وزير كار و امور اجتماعي و رييس سازمان فني و حرفه اي كشور رسيد.

انتهاي پيام
 دوشنبه 6 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 329]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن