واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ مهر ۱۳۹۴ (۹:۱۰ق.ظ)
ساماندهي ناوگان مسافري از مزيت اجراي طرح تخصيص سوخت به ازاي پيمايش موج - ساماندهي ناوگان حمل بار و مسافر (درونشهري و برونشهري) در مديريت مصرف گازوئيل و هدايت آن به صادرات اين فرآورده، از مزيتهاي مهم اجراي طرح تخصيص سوخت به ازاي پيمايش است.
به گزارش خبرگزاري موج، عباس کاظمي، معاون وزير نفت و مديرعامل شرکت ملي پالايش و پخش فرآوردههاي نفتي ايران، با بيان اينکه مصوبه دولت مبني بر الزام اجراي طرح تخصيص سوخت به ازاي پيمايش مربوط به ۱۴ بهمن پارسال است، گفت: بر اساس اين مصوبه، همکاريهاي گستردهاي ميان شرکت ملي پخش به نمايندگي از وزارت نفت، سازمان حملونقل و پايانهها به نمايندگي از وزارت راه و شهرسازي و شهرداريها به نمايندگي از وزارت کشور شکل گرفت.
عباس کاظمي جلوگيري از عرضه خارج از شبکه گازوييل را به دليل اختلاف قيمت آن در کشور با کشورهاي همجوار ايران که بخشي از آن در حوزه حملونقل اتفاق ميافتد، از جمله ويژگيهاي مهم طرح تخصيص سوخت به ازاي پيمايش خواند.
وي تصريح کرد: بنا بر آمارهاي غير رسمي، اجراي طرح تخصيص سوخت به ازاي پيمايش در ۱۰ روز نخست (يکم تا ۱۰ مهر) مصرف گازوئيل را ۱۵ درصد کاهش داده و بيانگر کاهش مصرف اين بخش است.
کاظمي تأکيد کرد: با تخصيص واقعي سوخت (گازوئيل) به ناوگان ديزلي کشور در بخشهاي حمل بار و مسافر، ميتوان مابهالتفاوت مصرف واقعي و غير واقعي را به حوزه صادرات اين فرآورده اختصاص داد.
مدير عامل شرکت ملي پالايش و پخش فرآوردههاي نفتي ايران با تأکيد بر اينکه طرح تخصيص سوخت به ازاي پيمايش از مهرماه سال آينده بر اساس جي.پي.اس انجام خواهد شد، تصريح کرد: سهميهاي که هماکنون به خودروهاي ديزلي اختصاص مييابد، براساس اطلاعات بارنامه است، اما؛ با نصب اين دستگاه، سهميه گازوئيل تخصيصي به خودروها، واقعي خواهد شد.
وي درباره زيرساختهاي ايجاد شده براي اجراي طرح پيمايش نيز گفت: در زيرساختهاي اين طرح، عوامل متعدد و پيچيدهاي پيشبيني شده که اجراي اين طرح مهم ملي را قابل اجرا کرده است.
کاظمي اظهار کرد: طراحي انجام شده اين سامانه هوشمند برخط (آنلاين) به وسيله متخصصان داخلي کشور در شرکت ملي پخش انجام شده است.
به گفته مدير شرکت ملي پالايش و پخش فرآوردههاي نفتي ايران، تجربه اوليه در خصوص کارت هوشمند بنزين، کمک کرده است تا اين سامانه پيشرفته به نحوي مطلوب اجرايي شود.
کاظمي در بخشي ديگر با بيان اينکه در زمينه صادرات گازوئيل به خارج از کشور، تجارت رسمي اين فرآورده نفتي با کشورهاي همسايه مثل افغانستان شکل گرفته است، اظهار کرد: انتظار ميرود با توسعه گازرساني به نيروگاهها و صنايع کشور و به تبع آن کاهش مصرف گازوئيل در اين بخشها، واقعي شدن مصرف گازوئيل در بخش حملونقل به واسطه نصب جي.پي.اس در طرح پيمايش، تجارت رسمي اين فرآورده (گازوئيل) نيز با کشورهاي همسايه گسترش يابد.
وي تصريح کرد: گسترش فعاليتهاي صادراتي و افزايش صادرات گازوئيل در نتيجه فعاليتهاي اخير از جمله طرح پيمايش، آثار اقتصادي مثبتي را براي کشور خواهد داشت.
سيد ناصر سجادي، مدير عامل شرکت ملي پخش فرآوردههاي نفتي ايران، در جريان بازديد اعضاي هيأتمديره اين شرکت از سامانه هوشمند کارت سوخت، کلياتي از روند اجراي طرح تخصيص سوخت به ازاي پيمايش را که از يکم مهر امسال در سراسر کشور اجرايي شده است، بيان کرد.
سيد محسن روحاني، مدير سامانه هوشمند سوخت نيز مطالبي در زمينه فرايند شکلگيري و مراحل اجرايي طرح عنوان کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]