واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: اسدالله كيانارثي درگفتوگوباايسنا: هيچ گروه سياسي نميتواند امام(ره) را در انحصار خود قرار دهد امام اقدام به خواست مردم را به عنوان سنت پيامبر انجام ميداد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
حجتالاسلام والمسلمين «اسدالله كيانارثي» با تاكيد بر اينكه ديدگاه امام خميني (ره) در هيچ طيفي خلاصه نميشود، گفت: هيچ گروه سياسياي نميتواند امام را در انحصار خود قرار دهد، گرچه شايد برخي قرابت بيشتري با انديشهي سياسي امام داشته باشند و از اين حيث خود را نزديكتر به خط امام بدانند.
اين عضو شوراي مركزي مجمع روحانيون مبارز در آستانه نوزدهمين سالگرد ارتحال حضرت امام در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: امام خميني را ميتوان به عنوان احياگر اسلام در عصر كنوني توصيف كرد، امام(ره) به اندازهي ابعاد اسلام بعد داشت و سعياش بر اين بود كه اسلام را به اندازهي يك ديدگاه كوچك نكند، بلكه جامعه را به اندازهي ابعاد اسلام توسعه دهد و تقويت كند. رهبري در اسلام هم به همين معني است كه بتوان جامعهي اسلامي را به معناي واقعي راهبري كرد.
وي افزود: اين ظلم به امام و رهبري است كه گروهي بخواهند وزانتي را كه به رهبري اسلام داده شده، در گروه خودش خلاصه كنند. اگر گروهي ميخواهد خود را خط امامي بداند بايد حداقل با ديدگاههاي امام خميني (ره) آشنايي جدي داشته و عملا ثابت كرده باشد كه به خط امام وفادار است؛ زيرا خط امامي يا طرفدار امام شدن يك شبه اتفاق نميافتد و به رعايت كمالات امام، صداقت و متانت ايشان نياز دارد.
كيانارثي تاكيد كرد: حضرت امام هيچگاه جامعه و اسلام را نردبان رشد و موفقيت خود به هر قيمتي قرار نداد. امام سعي ميكرد كارهايش را براي خدا، در خدمت به جامعه و با صداقت انجام دهد؛ به طوري كه اقشار مختلف نميتوانند منكر برتريهاي ايشان شوند. امام اول خودش را ساخت، نيرو تربيت كرد و سپس به سراغ جامعه رفت و به همين خاطر مورد پذيرش جامعه قرار گرفت.
اين فعال سياسي با بيان اينكه امام خميني هيچگاه براي مطامع و مصالح تغيير موضع نميداد، يادآور شد: در طول تاريخ در فراز و نشيبها عدهاي همواره همراه امام و در خدمت افكار امام بودهاند. برخي هم كه تا ديروز مقابل امام ايستاده بودند امروز مدعي خط امام ميشوند، اما حافظهي جامعه خيلي ضعيف نيست و اين افراد را به خاطر خواهد سپرد.
عضو شوراي مركزي مجمع روحانيون مبارز تاكيد كرد: اسلام براي خاطر انسانها آمده است. اگر انسانها نباشند اسلام چه را ميخواهد اداره كند؟ اسلام با ضوابطي كه دارد بايد در خدمت اين جامعه باشد و اين جامعه مسلمان اسلامخواه هستند كه مجموعشان هيچگاه اشتباه نميكند. امام خميني (ره) هم نخواست اسلام را در دايرهي بستهاي تعريف و به جامعه تحميل كند.
وي ادامه داد: حضرت امام معتقد بود ملت مسلمان موحد معتقد عموما اشتباه نميكند، پس اين جامعه بايد در ارتباط با پياده شدن دستورها و برنامههاي اسلام نظر داشته باشد؛ چرا كه نميشود خير جمعيتي را خواست و منهاي نظر جامعه برايش تعيين تكليف كرد. امام نميخواست جامعه را جدا از آن چيزي كه بر جامعه بشري ميگذرد، تعريف كند.
كيانارثي تصريح كرد: احترام به مردم، افكار آنها و خواستشان، سنت رسولالله و سيرهي ائمه بوده است و به همين دليل بود كه امام حتي پيش از پيروزي انقلاب هم بر جمهوري اسلامي بودن آن تاكيد داشت.
انتهاي پيام
دوشنبه 6 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 263]