محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831470335
رتبه ایران در فناوری 4G بین کشورها
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
رتبه ایران در فناوری 4G بین کشورها
بارها و بارها از سوی اپراتورهای مختلف تلفن همراه میشنویم و یا در تبلیغات آنها مشاهده میکنیم که شبکه نسل چهارم یا همان 4G راهاندازی شده و آماده استفاده کاربران است.
وب سایت فارنت - حسن کریمی: بارها و بارها از سوی اپراتورهای مختلف تلفن همراه میشنویم و یا در تبلیغات آنها مشاهده میکنیم که شبکه نسل چهارم یا همان 4G راهاندازی شده و آماده استفاده کاربران است.
شبکههایی با تعداد کاربران بیشتر همانند ایرانسل و همراه اول در حال حاضر این خدمات را البته بسته به منطقهای که در آن حضور دارید در اختیار شما قرار میدهند و البته شبکه نسل چهارم اپراتور رایتل نیز به تازگی آغاز به کار کرده است.
با این اوصاف آیا جدیدترین نسل شبکههای ارتباطی در کشور ما امکاناتی مشابه با دیگر کشورها از لحاظ پوشش، سرعت و پایداری در اختیار کاربران قرار میدهند؟ این پرسشی است که تنها با مقایسه این فاکتورها در شبکههای موجود در کشور ما و اپراتورهای سایر کشورها میتوان به آن پاسخ داد.
یکی از منابعی که در این زمینه میتوان به آن رجوع کرد وبسایت Opensignal است که از طریق اطلاعات بدست آمده از سوی کاربران (از طریق برنامه اندرویدی یا برنامه ویژه سیستمعامل iOS) به ارزیابی وضعیت شبکههای تلفن همراه و فاکتورهای مختلف آن میپردازد.
این وبسایت به خوبی توانسته در زمینه ویژگیهای مختلف شبکههای تلفن همراه آمارهایی با قابلیت دسترسی توسط کلیه کاربران را منتشر کند.
پیش از هرچیز مدنظر داشته باشید که در حال حاضر دریافت ارتباط 20 مگابیت بر ثانیهای در کشورهای مختلف به امری متداول تبدیل شده است که یکی از دلایل آن بهرهمندی از تکنیکهای جدید LTE-Advanced میباشد.
نمودار عملکرد کلی
در این نمودار میتوانید عملکرد کلی اپراتورهای همراه در کشور عزیز ما ایران را مشاهده کنید. بر روی دو قسمت نمودار، سرعت و پوشش شبکه مشخص شدهاند. طبعا هرچه دایره نماینده نام اپراتور در قسمت بالا و سمت راست نمودار باشد عملکرد کلی بهتری را به نمایش خواهد گذاشت.
آنچه مشخص است پوشش شبکه ایرانسل در فصل تابستان در مقایسه با بهار بهبود یافته اما رقیب جدید یعنی همواره اول از میانگین سرعت بالاتری بهرهمند است.
پوشش شبکه ایرانسل از 41 درصد به 49 درصد رسیده و سرعت شبکه نیز از 2 مگابیت بر ثانیه به 3 مگابیت بر ثانیه افزایش یافته است. پوشش شبکه همراه اول نیز در حال حاضر 28 درصد بوده اما سرعت دانلود 4 مگابیت برثانیه است.
در مقام مقایسه در حال حاضر اپراتورهای کره جنوبی بهترین عملکرد را داشته و همگی سرعتی فراتر از 25 مگابیت برثانیه دارند و پوشش آنها نیز تقریبا در همه مکانها موجود است.
سه اپراتور اصلی سنگاپور پس از آنها قراردارند که اگرچه از نظر سرعت رقبای کرهای خود را پشت سر گذاشتهاند اما از نظر پوشش شبکه توانایی رقابت با آنها را ندارند.
ستاره واقعی این مقایسه نیز اپراتور کرهای Telecom’s Olleh است که نهتنها یکی از سریعترین شبکههای موجود در جهان را به کاربران ارائه میدهد بلکه در 96 درصد زمان سیگنالهای فعال LTE را از آن شاهد هستیم.
به عنوان مثالهایی دیگر اپراتورهای آمریکا تقریبا در ناحیه پایینی، سمت راست قراردارند که علیرغم ارائه سرعت پایینتر از حد متوسط، از پوشش خوبی برخوردار هستند. اپراتورهای ژاپنی نیز در قسمت میانه، سمت راست این نمودار قراردارند.
آنچه مشهود است عملکرد ضعیف متعلق به اپراتورهای موجود در نواحی در حال توسعه جهان است. مدنظر داشته باشید که اپراتورهایی که تعداد کاربران آنها برای ارائه نمونههای کامل، کمتر از حد مجاز است از این بررسی حذف شدهاند.
مقایسه پوشش شبکه نسل چهارم
نسبت زمانی که کاربر، سیگنال LTE را در اختیار دارد یا همان پوشش زمانی! مشخصه اصلی در این قسمت خواهد بود. در واقع این پارامتر نسبتِ زمانی را در خصوص کاربری که به یک شبکه خاص چه در محیط بسته و چه در محیط باز و یا در حال حرکت متصل است سنجیده و بر حسب درصد بیان میکند.
به عنوان مثال در صورتی که یک شبکه LTE از پوشش زمانی 80 درصدی بهرهمند شده این به معنای آن است که کاربران این شبکه میتوانند سیگنال LTE را در 80 درصد مواقع دریافت کنند.
در این قسمت بهطور کلی کشور ما از جایگاه 64 به جایگاه 61 در طول مدت زمانی یادشده رسیده است.
در میان اپراتورهای تلفن همراه نیز ایرانسل در میان 145 اپراتور جایگاه 126 را داشته و اکنون در میان 183 اپراتور کشورهای مختلف جهان در رتبه 143 قراردارد. همراه اول نیز در میان 183 اپراتور در جایگاه 179 قراردارد.
مدنظر داشته باشید که این مقایسهها در نسخه اول مربوط به فصل بهار و در نسخه دوم مربوط به فصل تابستان هستند و به همین دلیل اطلاعاتی برای فصل بهار شبکه همراه اول ثبت نشده است.
بار دیگر شبکههای تلفن همراه در کره در این قسمت نیز پیشتاز تکنولوژی LTE هستند. کاربران این شبکههای همراه در 97 درصد زمان میتوانند از شبکه LTE استفاده کنند تا شبکه نسل چهارم نیز در این کشور فراگیری همانند شبکههای نسل دوم و سوم داشته باشد.
آنچه در این قسمت تحسین برانگیز است ثبت عدد 99.6 درصد برای اپراتور کرهای LG U+ است. کشور ژاپن نیز در این قسمت امتیاز خوبی را به خود اختصاص داد اما به جز 8 کشور اول لیست هیچ کشور دیگری نتوانسته پوشش سیگنالی بیشتر از 80 درصد را برای خود ثبت کند.
در حال حاضر این عدد برای همراه اول 28 درصد است و ایرانسل نیز توانسته خود را از 41 درصد به 49 درصد برساند.
مقایسه سرعت شبکه نسل چهارم
رفته رفته شاهد افزایش بیش از پیش سرعت در شبکههای نسل چهارم در کشورهای مختلف هستیم که یکی از دلایل اصلی آن بهروزرسانی شبکههای همراه و بهرهگیری از سیستمهای جدید LTE در باندهای فرکانسی تازه است که با افزایش ظرفیت شبکههای آنها همراه خواهد بود.
این عمل، امکان افزایش تعداد مشتریان، بدون قربانی کردن کارایی را نیز فراهم خواهد کرد. برخی از اپراتورها نیز از تکنولوژیهای جدید LTE-Advanced بهره میبرند تا سرعت موجود را برای کاربران و دستگاههای مختلف بهبود بخشند.
یکی از نمونههای آشکار را میتوان کشور کره جنوبی برشمرد که سرعت شبکه نسل چهارم آن در یکسال گذشته تقریبا دوبرابر شده است. در این قسمت، نیوزیلند به عنوان برجستهترین کشور حاضر در لیست مدنظر قرار میگیرد.
این کشور علیرغم اینکه شبکه LTE را برای اولین بار دو سال پیش راهاندازی کرده و اگرچه هنوز LTE-Advanced به این کشور راه نیافته اما دو اپراتور Spark و ودافون توانستهاند ظرفیت بالایی را در این حوزه به کاربران عرضه کنند.
متوسط سرعت دانلود در شبکه LTE در کشور ما در بازه زمان یادشده از 2 مگابیت برثانیه به 3 مگابیت برثانیه رسیده است.
این در حالی است که این سرعت برای کشور نیوزیلند 36 مگابیت بر ثانیه، برای کشور بحرین 13 مگابیت بر ثانیه، قطر 8 مگابیت برثانیه و در پاکستان 4 مگابیت بر ثانیه است.
در صورتی که بخواهیم بر حسب اپراتور به تحلیل این سرعت بپردازیم، سرعت شبکه ایرانسل از 2 مگابیت برثانیه به 3 مگابیت برثانیه رسیده و سرعت شبکه همراه اول نیز 4 مگابیت برثانیه است.
مقایسه سرعت نسل چهارم با وایفای
در پایان بدنیست سرعت اتصال کاربران به شبکه وایفای را نیز در این بررسی دخالت دهیم. آنطور که در این گزارش عنوان شده است کاربران بهطور میانگین در اتصال به شبکه نسل چهارم سرعت بالاتری در مقایسه با اتصال به وایفای داشتهاند.
همانطور که میدانید LTE از سطح تکنولوژی بالاتری در مقایسه با وایفای بهرهمند شده است.
با این اوصاف سرعت وایفای نیز در کشورهای مختلف و بسته به محلی که از آن استفاده میکنند ( استفاده از اشتراک موجود در منزل و یا استفاده از اینترنت به اشتراک گذاشته شده در فرودگاه) میتواند کاملا متفاوت باشد.
سخن پایانی
مدنظر داشته باشید که در این بررسی از اطلاعات 325221 کاربر استفاده کننده از برنامه اندرویدی OpenSignal استفاده شده و بنا به دلایلی نامشخص کاربران سیستمعامل iOS در این بررسی شرکت داده نشدهاند.
از سوی دیگر بهمنظور مشخص کردن معیار متوسط سرعت در یک کشور از تستهای معتبر در داخل کشور استفاده شده و اپراتورهایی که از حضور در این بررسی به دلیل کم بودن تعداد جامعه آماری حذف شدهاند نیز مدنظر قرارگرفتهاند.
به همین دلیل شاهد این هستیم که میانگین سرعت شبکه نسل چهارم در کشور ما با میانگین سرعت دو اپراتور ایرانسل و همراه اول متفاوت است.
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]
صفحات پیشنهادی
معاون وزیر: ایران در بین کشورهای عدم تعهد رتبه دوم تولید علم را دارد
خمین – ایرنا - معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت ایران در بین کشورهای جنبش عدم تعهد از نظر تولید علم در جایگاه دوم قرار دارد محمد روشن روز پنج شنبه در نشست شورای اداری خمین افزود این رتبه مربوط به سالهای 2014 و 2015 است و امیدواریم با حمایت دولت تدبیر و اارائه فناوريهاي ازياد برداشت متناسب با ميادين ايران در همايش بينالمللي نفت و گاز
۱۰ مهر ۱۳۹۴ ۱۲ ۳۷ب ظ ارائه فناوريهاي ازياد برداشت متناسب با ميادين ايران در همايش بينالمللي نفت و گاز موج-ارائه فناوريهاي ازياد برداشت متناسب با ميادين ايران و بيان تجارب کشورهاي صاحبنظر در اين زمينه از دستاوردهاي دومين همايش بينالمللي فرصتهاي فناورانه نفت و گاز بود بهصعود 9 پله ای ایران در رتبه بندی رقابتی کشورهای برتر اقتصادی
در آخرین گزارش مجمع اقتصادی جهان جمهوری اسلامی ایران از میان 140 کشور با رتبه 74 در لیست کشورهای برتر اقتصاد جهانی قرار گرفت که نسبت به رتبه 83 در گزارش پیشین مجمع اقتصاد جهانی صعودی 9 پله ای را از نردبان رقابتی کشورهای برتر اقتصادی داشته است به گزارش ایسنا به نقل از بلومبرگ مایران باید بین کشورهای متضرر از فاجعه منا همبستگی ایجاد کند
چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵ ۰۰ یک عضو شورای مرکزی حزب اسلامی کار گفت عربستان با عدم قبول تقصیرش در فاجعه منا و با توجه به اختلافاتش با ایران بر سر یمن میخواهد از این فرصت سو استفاده کند و به اختلافش با ایران دامن بزند محمد نیشابوری در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویانبه منظور ایجاد الگوی موفق بومی در حرکت به سمت اقتصاد دانشبنیان صورت گرفت امضای تفاهمنامه همکاری مشترک بین من
به منظور ایجاد الگوی موفق بومی در حرکت به سمت اقتصاد دانشبنیان صورت گرفتامضای تفاهمنامه همکاری مشترک بین منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی و دانشگاه صنایع و معادن ایرانمنطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی و دانشگاه صنایع و معادن ایران به منظور ایجاد الگوی موفق بومی برای تبدیل نتایاعلام رتبه ایران در بین اقتصاد های برتر جهان
سایت خبری تحلیلی اندیشه ها به نقل از بلومبرگ مجمع اقتصاد جهانی در آخرین گزارش خود از جایگاه اقتصادی کشورها که با ارزیابی 113 شاخص مؤثر در تعیین شدن پویایی تولیدی در اقتصاد بدست آمده به ترتیب 10 کشور رقابتی برتر اقتصاد جهان را معرفی کرده است سایت خبری تحلیلی اندیشه ها به نقل اامضای تفاهم نامه بین منطقه علم وفناوری ربع رشیدی ودانشگاه صنایع ایران
در راستای حرکت به سمت اقتصاد دانشبنیان صورت گرفت امضای تفاهم نامه بین منطقه علم وفناوری ربع رشیدی ودانشگاه صنایع ایران خبرگزاری پانا منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی و دانشگاه صنایع و معادن ایران به منظور ایجاد الگوی موفق بومی جهت تبدیل نتایج علمی و دانشگاهی به محصولات مورد نپیشنهاد امیر قطر برای میزبانی نشستی بین ایران و کشورهای عرب حوزه خلیج فارس
امیر قطر در جریان سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل بار دیگر بر لزوم اتخاذ موضعی مستحکم و جامع علیه تروریسم تاکید کرد به گزارش ایسنا به نقل از مرکز اطلاع رسانی سازمان ملل متحد تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر تاکید کرد پدیده تروریسم با پیامدهای شوم خود چالش های سیاسی امنیتصعودی 9 پله ای ایران در رتبه بندی رقابتی کشورهای برتر اقتصادی
در آخرین گزارش مجمع اقتصادی جهان جمهوری اسلامی ایران از میان 140 کشور با رتبه 74 در لیست کشورهای برتر اقتصاد جهانی قرار گرفت که نسبت به رتبه 83 در گزارش پیشین مجمع اقتصاد جهانی صعودی 9 پله ای را از نردبان رقابتی کشورهای برتر اقتصادی داشته است به گزارش ایسنا به نقل از بلومبرگ مجرتبه ایران در بین اقتصاد های برتر جهان
در آخرین گزارش مجمع اقتصادی جهان جمهوری اسلامی ایران از میان 140 کشور با رتبه 74 در لیست کشورهای برتر اقتصاد جهانی قرار گرفت و کشورهای سوییس سنگاپور و ایالات متحده آمریکا بار دیگر توانستند سه جایگاه برتر اقتصادی جهان را از آن خود کنند خبرگزاری ایسنا در آخرین گزارش مجمع اقتصادی-
علم و فناوری
پربازدیدترینها