تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به زيادى نماز و روزه و حج و احسان و مناجات شبانه مردم نگاه نكنيد، بلكه به راستگويى و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826658273




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نقشه جدید قاچاق‌زدایی دولت چقدر جواب می‌دهد؟


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



نقشه جدید قاچاق‌زدایی دولت چقدر جواب می‌دهد؟
عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک بیان کرد: طرح جدید وزارت صنعت معدن و تجارت کمک خواهد کرد که بین 60 تا 70 درصد بازار پوشاک به دست تولیدکنندگان داخلی بیفتد.
روز نو : به گفته مسئولان اتحادیه حوزه نساجی و پوشاک، اکنون صنعت نساجی و پوشاک در ایران رو به ورشکستگی می‌رود. این موضوع به دلایل مختلفی در حال وقوع است که مهم‌ترین آن بحث قاچاق پوشاک است.


همچنان که مهدی یکتا، دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک، چندی پیش از قاچاقی بودن 70 درصدی پوشاک موجود در بازار ایران، خبر داده و بیان کرده بود: سالانه 5.4 میلیارد دلار پوشاک قاچاق به بازار ایران وارد می‌شود. در مقابل این حجم کالای قاچاق، تنها حدود سه میلیون دلار واردات رسمی از سوی نمایندگی‌های رسمی برخی برندهای خارجی انجام می‌شود. آنها این میزان اندک واردات را به صورت رسمی انجام می‌دهند تا در زمان بازرسی‌ها بتوانند اسناد واردات رسمی را نشان دهند، در غیر این صورت نمایندگان رسمی برندهای خارجی هم بخش عمده کالاهای خود را از طریق کانال‌های غیررسمی و قاچاق وارد می‌کنند.


همچنبن به گفته سعید حسین‌زاده، عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک، اگر بازار کالای قاچاقی در اختیار تولیدکنندگان داخلی قرار می‌گرفت، تولید داخلی به وضعیت کنونی‌اش دچار نمی‌شد.


برای اقدام نکردن در جهت جلوگیری از ورود کالاهای قاچاق، نیز دلایل متعددی ذکر شده است، از جمله اینکه کنترل مرزها برای وارد نشدن لباس قاچاق در شرایط فعلی ممکن نیست و نمی‌توان از طریق اقداماتی در مرزهای کشور جلوی واردات کالای قاچاق را گرفت. 


طرح جدید برای مقابله با قاچاق پوشاک
اکنون ولی وزارت صنعت، معدن و تجارت طرح جدیدی ارایه کرده است که به موچب آن، قرار شده، جلوگیری از ارایه کالای قاچاق در سطح واحدهای صنفی، صورت گیرد، به این ترتیب پوشاکی که به صورت قاچاق در سطح بازار و به‌خصوص برندهای به‌نام وجود دارد، جمع‌آوری و با فروشندگان برخورد شود. 


همچنین در این طرح قرار بر این است که تمامی واردکنندگان پوشاک موجودیت خود را در وزارت صنعت، معدن و تجارت ثبت کنند و اگر کسی این کار را نکرد فروشگاه‌هاش تعطیل می‌شود. 


طبق این طرح تا پایان مهلت اعلام شده، باید تمام واحدهایی که اقدام به‌فروش لباس‌های قاچاقی می‌کنند، ضمن پرداخت جریمه نقدی، واحد صنفی آنها پلمب شود و قانون هیچ واحدی را از این قاعده مستثنی نکرده است. 


در این زمینه، علی فاضلی، رئیس اتاق اصناف ایران درگفت‌و‌گو با روزنامه «ایران»، درباره مبارزه با پوشاک قاچاق در سطح بازار و اینکه قرار است این رویه چگونه دنبال شود توضیح داد: موضوع ساماندهی پوشاک قاچاق از سه طریق بنگاه‌های با پروانه، بنگاه‌های بدون پروانه و دستفروشان دنبال خواهد شد. بدین ترتیب می‌توان این اطمینان را به مردم داد که کمتر از دو ماه آینده بازار از پوشاک قاچاق پاک خواهد شد. 


هفته گذشته نیز نخستین جلسه کارگروه مد و لباس برگزار شد و در آن جلسه نحوه برخورد با پوشاک قاچاق مورد بحث و بررسی قرار گرفت. وی افزود: دو کارگروه تولید و توزیع پوشاک ایجاد و بنا شد این مجموعه‌ها تمام مشکلات حوزه پوشاک را احصا کنند و پس از آن جلسه‌ای برگزار خواهیم کرد تا دستورالعمل مبارزه با پوشاک قاچاق نهایی و اجرا شود. یکی از بخش‌هایی که دولت هدف قرار داده برخورد با برندهایی است که کالاهای خود را به صورت قاچاق وارد کشور و از مردم پول‌های هنگفتی دریافت می‌کنند.


رئیس اتاق اصناف ایران ادامه داد: تمام برندها موظف شده‌اند ثبت سفارش پوشاک خود را به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارایه کنند. اگر کالاهای آنها به صورت قاچاق وارد شده بود با آنها برخورد خواهد شد. به‌زودی بازرسان نیز تمام بنگاه‌های کوچک عرضه‌کننده لباس به مردم را بررسی خواهند کرد و اسناد آنها که از کجا لباس‌های خود را خریداری کردند بررسی می‌شود. همچنین بنگاه‌های بدون پروانه که اکنون پوشاک می‌فروشند نیز ساماندهی می‌شوند. 


وی با بیان اینکه راه‌های ورود پوشاک قاچاق به کشور بسته خواهد شد تصریح کرد: تا پایان سال بازار پوشاک به صورت کامل ساماندهی خواهد شد و دیگر درسطح بازار و حتی دستفروشان مردم اجناس پوشاک قاچاق نخواهند دید. بر این اساس تولیدکنندگان داخلی می‌توانند از شرایط به وجود آمده برای تولید کیفی با قیمت مناسب و انبوه استفاده کنند.


آیا این طرح کارآمد است؟
در این راستا، سعید حسین‌زاده، عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک در گفت‌وگو با اقتصادنیوز، بیان کرده است: به نظر من اگر این طرح به خوبی اجرا شود می‌تواند به ساماندهی وضعیت عرضه پوشاک در کشور کمک کند.


او بیان کرد: البته به شرطی که این طرح در سطح کل کشور اجرا شود و فقط به ساماندهی واحدهای خرده‌پا اکتفا نشود. به نظر من ضروریست که ابتدا به وضعیت واحدهایی رسیدگی شود که با تابلوی یک برند خارجی اقدام به فروش کالای قاچاق می‌کنند. باید مشخص شود که این واحدها، کالاهای خودرا به چه صورت وارد کشو می کنند؟


این فعال حوزه پوشاک بیان کرد: من اکنون می‌بینم که تحت تاثیر انتشار خبر ساماندهی وضعیت واحدهای ارایه کننده کالای قاچاق برخی از واحدهایی که با نام یک برند مطرح بین‌المللی اقدام به ارایه کالاهای قاچاق کرده‌اند، موضوع تعطیلی واحدهای صنفی خود را مطرح می‌کنند.


او در پاسخ به این سوال که آیا در صورتی که جلوی اینکار گرفته شود، بازار با کمبود و گرانی روبه‌رو نمی‌شود؟ بیان کرد: ابتدا باید بگویم که اکنون به دلیل اینکه بازار پوشاک کشور در دست کالای قاچاق است، تولیدکنندگان ایرانی با همه ظرفیت خود، جنس تولید نمی‌کنند. در صورتی که اگر جلوی فروش کالای قاچاق گرفته شود، تولیدکنندگان تولید خود را بالا می‌برند.


وی تصریح کرد: البته به نظر من در صورت اجرایی شدن این طرح نیز تولید داخل فقط در حدود 60 تا 70 درصد بازار را می‌تواند تغذیه کند و ما بقی از کالای وارداتی تامین خواهد شد. با این تفاوت که واردات به صورت رسمی و قانونی انجام خواهد شد.


حسنین‌زاده خاطرنشان کرد: در شرایط جدید نیز، در صورت بالا تمام شدن قیمت کالای وارداتی، پیشنهاداتی از قبیل پائین آوردن تعرفه را مطرح خواهیم کرد. به هر حال در شرایط جدید هم عرضه کالای تولیدی و هم کالای وارداتی ساماندهی می‌شود. در نظر بگیرید که این طرح اکنون در ایران انجام می‌شود، ولی پیش‌تر در کشورهای مختلف اجرا شده و نتیجه‌بخش بوده است و بسیاری از کشورها به این طریق جلوی عرضه کالای قاچاق در کشور خود را می‌گیرند.






تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن