تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس دوست دارد خداوند هنگام سختى ها و گرفتارى ها دعاى او را اجابت كند، در هنگام آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812846563




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هشداربه ادامه تخلیه زباله درجنگل های شمال


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



هشداربه ادامه تخلیه زباله درجنگل های شمال
معاون امور جنگل سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری نسبت به ادامه تخلیه زباله در برخی از مناطق جنگل های شمال کشور هشدار داد و از شهرداران خواست تا ظرف مدت سه ماه نسبت به ساماندهی وضعیت زباله و پیشگیری از تخلیه آن در جنگل های این مناطق برنامه ریزی کنند.
روز نو : بهزاد انگورج تقوی، شنبه به خبرنگار ایرنا گفت : حدود 300 هکتار از گستره جنگل های شمال به محل تخلیه و دپوی زباله ها تبدیل شده و چنین وضعیتی متاسفانه بسیار نگران کننده است. 
وی افزود : شیرابه ناشی از تخلیه زباله در جنگل های شمال منجر به خشکیدن انواع گونه های ارزشمند گیاهی شده و حتی روی منابع آب های زیرزمینی نیز اثرات سوء داشته است.
معاون امورجنگل سازمان جنگل ها ، مراتع و آبخیزداری گفت : هم اینک به علت سوء مدیریت شهری این میزان گستره جنگل های شمال به شیوه کاملا ناموزونی به محل دفع زباله تبدیل شده است.
وی افزود : این در حالی است که مناطق شمالی کشور به دلیل برخورداری از جنگل های رویشی هیرکانی نباید به محل دفع زباله تبدیل شود.
او ادامه داد: تمام عرصه های جنگلی شمال کشور که اکنون در اختیار شهرداری ها قرار دارد، موقتی است ولی قصورهای صورت گرفته سبب شده تا این عرصه ها به محلی برای انباشت انبوه زباله تبدیل شود.
معاون سازمان جنگل ها اظهار داشت: زباله تولیدی شهروندان و گردشگران شهرهای شمالی بدون استثناء در عرصه های جنگلی تخلیه می شود و ما با چنین وضعیتی مخالف هستیم.
انگورج تقوی با تاکید بر این نکته برای ساماندهی و جمع آوری زباله از جنگل ها از نهادهای مسئول درخواست همکاری کرد و گفت : سهم سرمایه گذاری در بخش زباله، مهار پساب و آب های نامتعارف در کشور بسیار کم بوده و لازم است دولت توجه ویژه ای در این زمینه داشته باشد.
وی افزود : با توجه به این که مدیریت پهنه سرزمینی تحت عنوان تعادل بخشی در سیاست های کلی مورد ملاحظه قرار گرفته و همچنین در سند ملی آمایش سرزمینی نیز مطالعه شده است، اگر بتوان تمرکز جمعیت در واحدهای سرزمینی را نیز به سمت تعادل بخشی سوق دهیم، توجه ویژه ای به انتخاب سکونتگاه ها داشته ایم.
انگورج گفت : اگر بتوان تمرکز جمعیت را در واحدهای سرزمینی بر هم بزنیم و به سوی تعادل بخشی برنامه ریزی کنیم، بخش عمده ای از مشکلات مربوط به زباله در جنگل ها هم حل می شود.
وی بر ضرورت تامل بیشتر در انتخاب سکونتگاه ها تاکید کرد و افزود : باید در مناطقی که ظرفیت های بیشتر و شرایط بهتری برای ایجاد فرصت های شغلی دارد سکونتگاه ایجاد شود، در حالی که تاکنون چنین تامل و توجه نشده است.
طبق آمار رسمی هم اکنون 42 واحد بزرگ دفع زباله به وسعت 300 هکتار درجنگل های شمال وجود دارد که روزانه به طور متوسط حدود دو هزار و 500 تن زباله در این مناطق تخلیه می شود.
در جنگل های 1.9 میلیون هکتاری شمال کشور 211 گونه درختچه ای و 90 گونه درختی وجود دارد.
معاونت امورجنگل سازمان جنگل ها ، مراتع و آبخیزداری کشور در چالوس مازندران واقع شده است.


منبع: ایرنا


تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن