واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ مهر ۱۳۹۴ (۱۶:۳۳ب.ظ)
بررسي بافتهاي فرسوده شهري مازندران موج- معاون فني و نظارت شرکت مادر تخصصي عمران و بهسازي شهري کشور در نشست مسوولان شهرداريهاي استان مازندران بايد به بافتهاي فرسوده شهري در مازندران توجه اساسي شود.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از اداره کل راه و شهرسازي مازندران، اميرعباس افتخاري، معاون فني و نظارت شرکت مادر تخصصي عمران و بهسازي شهري کشور در اين نشست که در محل سالن اجتماعات اداره کل راه و شهرسازي استان مازندران برگزار شد، ضمن قدرداني از تلاشهاي مسوولان امر براي نوسازي و احياي بافتهاي فرسوده عنوان کرد: با توجه به اين که در بافتهاي فرسوده شهري در اين استان،جمعيت قابل توجهي سکونت دارند ميطلبد تا نگاه ويژه و اساسي به اين محدودهها شود تا از اين طريق در مواقع بحران و حوادث غيرمترقبه بتوان جلوي بسياري از صدمات و تلفات و مسايلي از اين دست را گرفت.
وي در ادامه هدف از اين نشست را بررسي دقيق از شرايط موجود،مشکلات و معضلات بافتهاي فرسوده در استان عنوان و اظهار کرد: شهرداريها و نهادهاي مرتبط در اين خصوص ميتوانند با همدلي و تعامل با دستگاههاي اجرايي همچون راه و شهرسازي و شرکت مادر تخصصي عمران و بهسازي شهري نقش بسيار ارزندهاي در جهت تقويت و نوسازي اين محدودهها داشته باشند.
افتخاري به نقش ساکنان و مردم اشاره و تصريح کرد: آموزش صحيح و آشناسازي مردم از خطرات و مشکلات در اين محدودهها و همچنين ارائه خدمات مطلوب و تسهيلات ويژه به آنان ميتواند ما را براي رسيدن به اهداف عاليه کمک کند.
حيدر نوروزي مديرکل راه و شهرسازي مازندران نيز در اين نشست عنوان کرد: مازندران بالغ بر ۴ هزار هکتار بافت فرسوده دارد که به ترتيب ساري، بابل، آمل و قائمشهر بيشترين بافتهاي فرسوده استان را دارند.
مديرکل راه و شهرسازي مازندران در ادامه افزود: مازندران بالغ بر ۱۲۰۰هکتار سکونتگاه غيررسمي دارد که به ترتيب بيشترين سکونتگاه غيررسمي در شهرهاي قائمشهر، بابل، آمل، ساري و نکا قرار دارند.
نوروزي خاطرنشان ساخت:در زمينه تسهيلات بافت فرسوده در سال ۹۴ تا به امروز بالغ بر ۱۳۰۰واحد متقاضيان بافت فرسوده به بانکهاي عامل معرفي شدند.
در نشست مذکور مديرعامل شرکت عمران و مسکنسازان مازندران ، رئيس اداره عمران و بهسازي شهري راه و شهرسازي استان و نمايندگاني از شهرداريهاي شهرهاي مازندران حضور داشتند
همچنين مديرکل راه و شهرسازي استان مازندران در بازديد از عمليات اجرايي تعريض و ارتقاي محور هراز عنوان کرد: تعريض محور هراز نماد اراده مهندسان ايراني است.
حيدر نوروزي ضمن اعلام اين خبر عنوان کرد: محور هراز به عنوان مهمترين محور ارتباطي استان با مرکز کشور همواره يکي از پرترددترين محورهاي ارتباطي مازندران به شمار رفته، از اين رو عمليات تعريض و چهار خطه کردن آن در دستور اين اداره کل قرار دارد.
وي يادآور شد: با توجه به مطالعات صورت گرفته و کوهستاني بودن منطقه، براي انجام عمليات تعريض و ارتقاي محور نياز به احداث تونل بوده لذا در حال حاضر احداث ۱۳دستگاه تونل به طول ۱۵ کيلومتر در دست اجرا است.
نوروزي ادامه داد: همچنين عمليات احداث تعداد ۲۳ دستگاه پل به طول حدود ۵.۲ کيلومتر در دست اجرا بوده که از اين تعداد ۷ دستگاه به اتمام رسيده است.
طول محور هراز در حوزه استحفاظي مازندران ۱۱۰کيلومتر بوده که تا به امروز عمليات تعريض و ارتقاي اين محور به ۴۵ کيلومتر توسط اين اداره کل به پايان رسيده و ۶۵ کيلومتر ديگر در دست اجرا است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]