واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ مهر ۱۳۹۴ (۱۵:۴۷ب.ظ)
لزوم رعايت الگوي کشت در استانها موج - اسکندر زند در ديدار با استاندار اصفهان عنوان کرد: اجباري کردن الگوي کشت در استانها بايد مورد توجه قرار گيرد و بهتر است اين موضوع از اصفهان آغاز شود.
به گزارش خبرگزاري موج، رسول زرگرپور در ديدار معاون وزير جهاد کشاورزي و رئيس سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج کشاورزي گفت: با توجه به اينکه صنعت استان اصفهان حرف اول را در کشور مي زند، کشاورزي در اين استان تاحدي در سايهٔ صنعت قرار گرفته است.
رسول زرگرپور اضافه کرد: عليرغم اين موضوع، کشاورزي استان رتبههاي اول تا سوم را در توليد محصولات کشاورزي به خود اختصاص داده است.
استاندار اصفهان اظهار داشت: با وجود خشکسالي هشت ساله پي در پي، حجم و تناژ محصولات کاهش پيدا نکرده است زيرا ظرفيتهاي بالقوه اي در اصفهان وجود دارد که در حال بالفعل شدن هستند.
وي با بيان اينکه آب براي استان اصفهان يک بحث اصلي و اساسي است، افزود: احياي حوضه آبريز زاينده رود براي استان اصفهان بسيار مهم است و از هر گونه تحقيقات و پژوهش در خصوص آب حمايت جدي به عمل ميآوريم.
زرگرپور با بيان اينکه مديريت استان به دنبال پروژههاي مطالعاتي کاربردي در خصوص آب است، افزود: اصفهان آمادگي کامل براي حمايت و اجراي اين پروژهها دارد.
مدير ارشد استان مقولهٔ الگوي کشت را بسيار مهم عنوان کرد و اظهارداشت: مطالعات در اين خصوص تا حدي انجام شده است ولي هر پژوهشي در اين زمينه اولويت اول ما محسوب ميشود.
رسول زرگرپور به وجود شهرک علمي و تحقيقاتي شيخ بهايي در اصفهان اشاره کرد و افزود: اين شهرک با ۴۰۰ شرکت دانش بنيان و ۵ هزار نيروي متخصص، براي تبديل علم به ثروت تلاش ميکنند که ميتوان براي تحقيقات کشاورزي نيز از کمک آن بهره گرفت.
استاندار اصفهان عنوان کرد: اصفهان به دليل دارا بودن امکانات و نيروي متخصص تنها جايي است که اگر پروژهٔ پايلوتي وجود داشته باشد ميتواند اجرايي کند و در بحث الگوي کشت حمايت کامل استان را خواهيد داشت.
معاون وزير جهاد کشاورزي و رئيس سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج کشاورزي نيز در اين ديدار الگوي کشت را يکي از اقدامات بسيار خوب و مهم عنوان کرد و افزود: اجباري کردن الگوي کشت در استانها بايد مورد توجه قرار گيرد.
وي با بيان اينکه بهتر است اين موضوع از اصفهان کليد بخورد، اظهار داشت: از ۴ مجموعهٔ بيوتکنولوژيک در کشور، يکي از اين مجموعهها در استان اصفهان فعاليت ميکند.
رئيس سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج کشاورزي به موضوع بهره برداران کشاورزي اشاره کرد و افزود: بايد براي توانمند کردن اين افراد و کشاورزان آينده تلاش شود.
زند تخصصي کردن و کيفي سازي مراکز علمي و کاربردي و هنرستانها را براي آموزش کشاورزان آينده و توانمند سازي کشاورزان موجود مهم ارزيابي کرد.
اسکندر زند ادامه داد: ۱۰ هزار پهنهٔ کشاورزي در ايران شناسايي شده که براي هر پهنه يک مسوول در نظر گرفته شده است که اين افراد بايد آموزشهاي لازم را ببينند تا بتوانند دانش و سياستهاي مورد نظر را اجرايي و مشکلات کشاورزان را به مسوولان منعکس نمايند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]