تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى كه در دنيا به امانتى خيانت كند و آن را به صاحبش برنگرداند و آنگاه بميرد بر دين...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827591481




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در روز اکمال دین و اتمام نعمت بازسازی شد غدیر، جوشش رسالت محمدی در آیینه تمام نمای علوی


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در روز اکمال دین و اتمام نعمت بازسازی شد
غدیر، جوشش رسالت محمدی در آیینه تمام نمای علوی
غدیر، جوشش رسالت نبوی است که در آیینه تمام نمای علوی رخ نمود و جهان اسلام با این واقعه برترین امت اسلام شد که دینی کامل و نعمتی تمام را برایشان به ارمغان داشت.

خبرگزاری فارس: غدیر، جوشش رسالت محمدی در آیینه تمام نمای علوی



به گزارش خبرگزاری فارس از قروه، یکی از مهم‌ترین راهکارهای ترویج فرهنگ اسلامی، بازسازی وقایع تاریخ اسلام،  است و غدیر به عنوان نقطه اشتراک همه مسلمانان، یکی از وقایعی است که کار بازسازی این واقعه عظیم ظهر امروز هم‌زمان با 132 نقطه کشور در شهرستان قروه نیز بازسازی شد. غدیر، عصاره و نتیجه آفرینش و چکیده تمام ادیان الهی و خلاصه مکتب وحی است که تنها واقعه ای تاریخی نیست؛ بلکه اساس دین است. غدیر را، ثمره نبوت و معیاری برای تعیین خط مشی مسلمانان تا آخرین روز دنیا توصیف کرده‌اند که مجموعه وقایع سرنوشت‌ساز و خطبه آن، قانون‌نامه زیربنایی اسلام است که چکیده آن، جمله «مَنْ کُنْتُ مَوْلاه فهذا عَلیٌ مَوْلاه» به شمار می‌رود. غدیر، یک رخداد تاریخی صرف، و تنها یک گذرگاه جغرافیایی نیست، بلکه سرفصلی اعتقادی است که درون مایه همه طاعت‌ها از آن سرچشمه می‌گیرد، رسالت همه پیامبران در آنجا مفهوم می‌یابد، و همه رشدها و تعالی‌ها از آنجا آغاز می‌شود. اگرچه همه می‌گویند غدیر خم‌نام برکه‌ای است اما غدیر یک برکه نیست بلکه اقیانوسی ناپیدا و کرانه‌ای است که سراسر هستی را پوشانده است. غدیر، یک مقطع تاریخی نیست که همه تاریخ است و با علی(ع) پیوند خورده است و هرجا که سخن از غدیر می‌شود، شکی نیست که سخن از خدا و برگزیده خاص الهی، خاتم رسولان الهی است. غدیر، نه فراموش شدنی است و نه کهنه شدنی؛ بلکه ماندگار، پویا و زندگی‌ساز بوده و تجلی ولایت و رکن حیات معنوی انسان است.

بازسازی غدیر؛ جوششی برای فرهنگ ولایت جمعیت بسیاری به تماشای این واقعه آمده است، واقعه‌ای که قرن‌ها از آن می‌گذرد اما گذشت زمان، اهمیت و جایگاه آن را کم‌رنگ نکرده است، تا چشم کار می‌کند سیاهی جمعیت به چشم می‌خورد، قرار است تا حادثه‌ای بزرگ بازسازی شود، حادثه‌ای به عمق تمام تاریخ اسلام. نمایش آغاز می‌شود، پیامبر، نگاه‌هایش، قدم‌هایش، سخنانش بوی رفتن می‌دهد و در چشمانش تنها یک التهاب و دلواپسی موج می‌زند؛ دلواپسی امت پس از خود، دلواپسی اسلام پس از این. وَمَا مُحَمَّدٌ إِلاَّ رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِن قَبْلِهِ الرُّسُلُ أَفَإِن مَّاتَ أَوْ قُتِلَ انقَلَبْتُمْ عَلَی أَعْقَابِکُمْ. و خدا از این رو، صدایش کرد و او را بشارت داد به هارون پس از موسی، به تکیه‌گاه آتیه دین حق، به پشت و پناه امت اسلام، به چراغ فروزانی که تا قیامت یکه و تنها، در مسیر تندباد و طوفان هستی خواهد سوخت و مشعل شب‌های تار آدمیان خواهد ماند و خدا از این رو، کلمات شور و شعف و بشارت خویش را بر دل حضرت محمد(ص) ریخت و در آن صحرای برهوت، دریایی از جمعیت گواه پدید آورد و اشک‌های شوق ملایک را بر سر و روی آن جماعت ریخت. محمد، دست‌های مردی را در دست گرفت و به آسمان برد؛ محمد، مردی را شانه به شانه خویش تا فراز قله خلافت و وصایت بالا برد و به تمام خلقت نشانش داد. محمد، مردی را به نام، صدا زد و ولایت پس از خویش را به دستان او سپرد؛ مردی که بیگانه نبود، مردی که تازه از راه نرسیده بود، مردی که نومسلمان و نوظهور نبود، آن مرد، از آغاز داستان بلند رسالت، هر لحظه سایه به سایه رسول همه جا می‌دوید، آن مرد، سپر بلای رسول خدا بود. نخستین لبیک ایمان به محمد را در میان مردان او به زبان آورد، نخستین نماز اسلام را او به حضرت محمد(ص) اقتدا کرد، آن مرد، شیر دلاوری بود که روز و شب، گرداگرد رسول، اسلام را پاس می‌داشت. آن مرد، محرم اسرار مگوی پیامبری، آیینه‌دار دانش و عصمت رسول خدا؛ آن مرد «علی» بود. و خدا از فراز زمین و زمان، لبخند مهر خویش را بر خاک می‌بارد و عالمیان را چنین نجوا می‌کند: «امروز دینتان را کامل ساختم و نعمتم را بر شما تمام کردم». نیمه راه حجة‏الوداع، آغاز بیدارى چشم‏‌هاى زمینیان بود، آسمان، در بلندى‏‌ها، توقفی ملیح کرد تا شعر شعور على(ع) ، در سینه عاشقانش سروده شود، آن روز، نگاه حضرت محمد(ص)، اشاره به جبروت کرد و آرامش امیر مومنان على اشاره به ملکو ت تا در این نگاه مقدس پیوند خجسته «نبوت» و «امامت» در نقطه اوجى به نام غدیر خم رقم خورد و غدیر، گره محکمى شد براى رشته دیانت. علی چه نام برازنده‌ای است امروز که از لبان محمد شنیده می‌شود، علی چه کلمه مقدسی است که اینک تمام عالمیان به تبرک نجوایش می‌نند، علی چه راز بلندبالایی است که امروز سر می‌شاید و آشکار می‌شود. علی، معمای عاشقانه هستی است که اینک، از اسرار قدسی خویش پرده بر می‌دارد، هستی دنیا برای بودن علی است و بودن علی، برای بودن این روز یگانه است. تمام دست‌ها به بیعت با امام غدیر بالا رفته‌اند، تمام قلب‌ها به شوق جاودانگی غدیر می‌تپند و تمام لبخندها، به روی عید غدیر لب می‌گشایند و شکرانه این سرور را به درگاه خدای عزیز سجده می‌برند. و حضرت محمد (ص)، دست را به سمت آسمان بالا مى‏‌برد تا حضرت على(ع) را به همگان نشان دهد که این، حسن ختام زیباى رسالت محمدی است. نمایشی که از آغاز رسالت نبوی، شروع شد، به معرفی ولی و وصی نبی مکرم اسلام خاتمه یافت تا همه ندای «یا علی مولا، علی مولای من» سردهند و بر ولایت جان جانان گواه دهند.

مشارکت 150 بازیگر در بازسازی واقعه غدیر دبیر ستاد غدیر قروه گفت: این همایش بزرگ همزمان با 132 نقطه کشور در قروه نیز بازسازی شد که سومین دوره برگزاری در شهرستان بوده و 150بازیگر در آن شرکت دارند. سعید شعبانی هدف اصلی از برگزاری این مراسم را، تبدیل فرهنگ غدیر به عنوان فرهنگی فراگیر برشمرد. وی با بیان اینکه کار تمرین این مراسم نمادین از 30روز گذشته آغاز شده بود، افزود: کار بازسازی این واقعه تاریخی از صدر اسلام و در پنج بخش اجرا و به غدیرخم منتهی می‌شود. شعبانی با بیان اینکه عید غدیر عید پیوند و الفت و برادری میان مؤمنان است، تصریح کرد: ولایت‌مداران باور دارند که عهد اخوت از مهم‌ترین وظایف این روز است تا روابط میان غدیریان مستحکم‌تر شود و بنیان دوستی و برادری استوارترشود. وی افزود: در بازسازی این واقعه تاریخی، از هنرمندان ترک و کرد و شیعه و سنی حضور دارند و این معنای عینی اتحادی است که عیدغدیر مروج آن است.

غدیر ثمره نبوت است مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه بیت‌المقدس غدیر را ثمره نبوت و میوه رسالت عنوان کرد و گفت: غدیر تعیین‌کننده خط‌مشی مسلمانان تا آخرین روز دنیاست. حجت‌الاسلام مهدی شفیع‌خانی با بیان اینکه غدیر عصاره و نتیجه خلقت و چکیده تمام ادیان الهی و خالصه مکتب وحی است افزود: اساس، هدف و عصاره غدیر، حکومت رهبران صالح و عادل است، که ولایت حضرت علی(ع) در روز غدیر، ابلاغ حکومت عدل حضرت علی (ع) از سوی پیامبر اعظم (ص) بود. به گفته وی غدیر، بازگشت به راه ولایت و رهبری است که پس از توحید، از همه مفاهیم و ارزش‌های اسلامی بالاتر است و مکمل توحید به شمار می‌رود، و توحید منهای آن بی‌فروغ خواهد بود. وی افزود: همه مفاهیم عالی انسانی و اسلامی، در پرتو رهبری صحیح، ویت خود را باز می‌یابد، و با نور درخشان آن رهبری پرفروغ خواهد شد.

غدیر یعنی هویت امت اسلام امام جمعه قروه نیز درباره فلسفه عید غدیر به خبرنگار فارس گفت: غدیر یعنی هویت یک امت، که امنیت و آسایش را در تحت لوای رهبری صالح و فکر و اندیشه‌ای الهی برای هدایت امت پس از ارتحال نبی مکرم اسلام بر عهده دارد. حجت‌الاسلام حسن باباییان غدیر را ارتباط عالم بالا با پایین و برعکس توصیف کرد و افزود: این ارتباط به واسطه انسانی کامل به نام امیر مومنان حضرت علی (ع) است که پس از ایشان نسل به نسل منتقل و تا عصر حاضر که  امام عصر (عج) در غیبت هستند، این ارتباط همچنان برقرار است. به گفته امام جمعه قروه، غدیر فرهنگ ناب جوشانی است که کهنگی ندارد و به سمت کهنگی نیز نمی‌رود و اقتداری که امروز اسلام ناب محمدی در دنیا دارد به واسطه رهبری ولی فقیه است که برگرفته از مکتب غدیر به شمار می‌رود. وی با بیان اینکه غدیر قائل اتصال به عالم بالاست، تصریح کرد: عمل امام جوشان است و برگرفته از افراد و بشریت نیست که به سمت کهنگی برود بلکه از عالم بالاست و به همین دلیل امام سرآمد علماست. باباییان افزود: وقتی ولی فقیه در برابر امام معصوم زانوی شاگردی می‌زند، این چنین می‌تواند عالم اسلام و تمام دنیا را مقهور فرمان خود کند. این مسئول این اقتدار و جذبه دینی را معنای واقعی فرهنگ غدیر دانست.

مستندسازی غدیر؛ کمک به نشر فرهنگ ولایت فرماندار قروه نیز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قروه، این شهرستان را مهد فرهنگ اهل بیت عصمت و طهارت عنوان کرد و افزود: اهل سنت شافعی مذهب این شهرستان، امروز همپای شیعیان در این مراسم بزرگ شرکت کرده‌اند که نشان‌دهنده جلوه‌ای از ولایت تام و امامت عظمای ائمه‌اطهار است که در حال حاضر ولایت یک فقیه جامع‌الشرایط است. شعبان سپهر با بیان اینکه واقعه غدیر پس از فجر اسلام از مهم‌ترین وقایع تاریخی به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: هرچه در مستندسازی این وقاعه بکوشیم به نزدیکی افکار مسلمانان در جهان اسلام کمک کرده‌ایم. وی افزود: شهرستان قروه نماد بارز اتحاد اسلامی است که امروز بیش از هر زمان دیگری می‌توان نزدیکی افکار مردم مسلمان این شهرستان را شاهد بود. ================== گزارش و عکس از کلثوم مومنی ================== انتهای پیام/79009/ق30

94/07/10 - 18:26





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن