تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نـادانى، مايـه مرگ زندگان و دوام بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826579088




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مطالبات رهبري در راستاي خودکفايي صنعت نفت بايد دنبال شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ مهر ۱۳۹۴ (۱۱:۵۶ق.ظ)
معاون پژوهشي وزارت نفت: مطالبات رهبري در راستاي خودکفايي صنعت نفت بايد دنبال شود موج -معاون پژوهشي وزارت نفت اظهار داشت: با توجه به تاکيدات مقام معظم رهبري بايد طراحي، مهندسي، ساخت، پيمانکاري و انتقال و توسعه تکنولوژي در راستاي خودکفايي صنعت نفت دنبال شود و مطالبات آن را در برنامه ششم توسعه براي اين فرمايش مهم دنبال شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، محمدرضامقدم معاون پژوهشي وزارت نفت که صبح امروز چهارشنبه در مراسم افتتاحيه دومين همايش بين المللي فرصت هاي فناورانه صنعت نفت و گاز سخن مي گفت، با اشاره به اينکه پژوهشگاه صنعت نفت بايد محور کليه فعاليت هاي پژوهشي در کشور باشد، گفت: آن چه در دنيا تحت عنوان تحقيق و توسعه شناخته مي شود مجموع فعاليت هاي پژوهشي است که در قالب فناوري کسب و کار گنجانده مي شود.
وي ادامه داد: ساماندهي خلق و انتشار فناوري بايد در حوزه مهندسي انجام گرفته تا بتواند پروژه را به کسب و کاري تبديل کند که داراي اهداف روشن اقتصادي است. اگر اين دو حوزه به خوبي کار کنند مي توانيم در آينده به تحقيق و توسعه کامل برسيم.
مقدم در ادامه کارکردهاي اصلي نظام نوآوري فناورانه را برشمرد و گفت: کارآفرينان مهره اصلي اين نظام هستند خلق و انتقال فناوري که جدا از هم نيستند کارکردهاي ديگر نظام نوآوري فناورانه هستند.
وي انتشار را از ديگر کارکردهاي اين نظام دانست و بيان کرد: پژوهش در انزوا معنا ندارد ضمن اينکه سيستم دهي، تامين منابع مالي، نظارت مندي و اثربخشي از ديگر کارکردهاي اين نظام است.
وي در ادامه خاطر نشان کرد: از زمان تدوين نظام ملي نوآوري تا به حال يک تريليون و 500 ميليارد تومان پروژه تعريف شده که بايد بررسي شود و ببينيم چه تعداد از آنها عملي شده است. از اين رو با توجه به کارکردهاي ياد شده بازنگري در اين حوزه لازم است.
معاون پژوهشي وزارت علوم با اشاره به اين نکته که حوزه مهندسي کشور ما به ويژه در صنعت نفت با چالش هاي فراواني رو به رو است، تصريح کرد: هيچ گاه در کشور سياستي با عنوان انتقال تکنولوژي نداشتيم اگر نظام فني اجرايي که پايه و اساس نظامندي است و تغييرات بنيادي نکند نمي توانيم اميدوار باشيم که در اجراي پروژه ها به انتقال و توسعه تکنولوژي دست پيدا کنيم چرا که الزامات انجام شده در پروژه ها فتح الارضي است و عمدتا مربوط به تاسيسات پتروشيمي و پالايش و پخش است که تقريبا واگذار شده و هيچ گونه مهندسي در آن انجام نمي شود.
وي تاکيد کرد: در نظام مهندسي که تمايل به سمت حوزه هاي پايين دستي است راه به جايي نمي برد چنان که مي بينيم در نظام مهندسي صنعت نفت کشور هنوز يک مهندس مخزن نداريم. اين در حالي است که صنعت نفت در بالا دست زنده است.
مقدم با اشاره به چالش هاي موجود خاطر نشان کرد: بايد از نظام فني و اجرايي شروع کرده و آن را تغيير دهيم و رويکردمان را به سمت بالا دست پيش ببريم. همچنين فرصت هايي که در پروژه هاي گذشته از دست رفته را رصد کرده و آسيب شناسي کنيم.
وي يادآور شد: البته بايد آينده تحريم ها و رفع آنها را نيز در نظر بگيريم. چرا که مشکلات مربوط به تحريم ها صنعت نفت کشور را دچار مشکل کرد.
اين مقام مسئول گفت: در سياست هاي ابلاغي مقام معظم رهبري در رابطه با دانش بنيان بخش بالا دستي و پايين دستي صنعت نفت تاکيد فراواني شده از اين رو بايد طراحي، مهندسي، ساخت، پيمانکاري و انتقال و توسعه تکنولوژي در راستاي خودکفايي صنعت نفت دنبال شود و مطالبات آن را در برنامه ششم توسعه براي اين فرمايش مهم دنبال کرده و سياست ها و اقدامات و برنامه ي مناسب داشته باشيم تا بتوانيم از فرصت هاي پيش آمده که همان حضور شرکت هاي بزرگ خارجي در کشور است استفاده کنيم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 6]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن