واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ مهر ۱۳۹۴ (۱۱:۸ق.ظ)
رئيس پژوهشگاه صنعت نفت: پژوهشگاه صنعت نفت بازيگر توسعه اقتصادي ايران است/ بازار هشت ميليارد دلاري ايران در انتظار شرکت هاي جهاني موج - با توجه به بررسي هاي انجام شده تخمين زده مي شود که در نتيجه اجراي برجام بازاري با سود 8 ميليارد دلار در انتظار شرکت هاي جهان و سرمايه گذاران خواهد بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، دکترحميد رضا کاتوزيان رئيس پژوهشگاه صنعت نفت در مراسم افتتاحيه دومين همايش بين المللي فرصت هاي فناورانه صنعت نفت و گاز که صبح امروز چهارشنبه در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد، ضمن خيرمقدم به هيات هاي نمايندگي سفارتخانه هاي خارجي و مديران شرکت هاي داخلي و بين المللي گفت: پژوهشگاه با هدف نهايي چالش ها و فرصت هاي فناورانه موجود در بخش بالا دستي صنعت نفت ايران اين گردهمايي را به عنوان فرصتي براي بحث در مورد آخرين فناوري هاي موجود در سرتا سر جهان و هيات هاي نمايندگان شعب اصلي شرکت ملي نفت ايران برگزار مي کند.
وي ادامه داد: اين همايش بين المللي از مزيت تغييرات مثبت در فضاي جهاني براي توسعه همکاري هاي بين المللي با جمهوري اسلامي ايران بر سايه تصوير برنامه جامع اقدام مشترک برجام و 5+1 بهره مند است.
کاتوزيان با تاکيد بر اينکه شواهد عيني از اقتصاد بزرگ و غني منابع ايران توجه بسياري را جلب کرده است، گفت: بر اساس تحقيقاتي که توسط بانک سرمايه گذاري گلدمن انجام شده ايران در ميان 11 کشوري قرار دارد که در قرن 21 مي تواند به بزرگترين اقتصاد جهان تبديل شود. از اين رو با توجه به بررسي هاي انجام شده تخمين زده مي شود که در نتيجه اجراي برجام بازاري با سود 8 ميليارد دلار در انتظار شرکت هاي جهان و سرمايه گذاران خواهد بود.
وي افزود: در راستاي اهداف چشم انداز 1404 براي کسب رتبه نخست صنعتي علمي و فناوري در منطقه بايد فعاليت هاي زيادي انجام شود که پژوهشگاه صنعت نفت نقش مهمي در تحقق الزامات فناورانه صنعت نفت کشور دارد.
اين مقام مسئول با تاکيد بر اينکه صنعت نفت ايران به عنوان بزرگترين منبع درآمد ملي يکي از پيشران هاي توسعه اقتصادي کشور در سالهاي آتي خواهد بود، گفت: پژوهشگاه صنعت نفت نيز با عنوان بازوي تحقيق و توسعه وزارت نفت جمهوري اسلامي مصصم است تا توانمندي هاي خود را براي کمک به اين مهم از طريق ابزار فناوري تقويت کند.
وي در ادامه به سخنراني مهم وزير نفت در اين پژوهشگاه اشاره کرد و گفت: وزير نفت سه اولويت اصلي براي جهت گيري فعاليت هاي پژوهشگاه اعلام کرده که نخستين و مهمترين آن توجه به بخش بالادستي است.
کاتوزيان اولويت دوم وزير را حوزه شدت مصرف انرژي در کشور و اولويت سوم را تامين ليسانس هاي مورد نياز بخش پايين دستي دانست و عنوان کرد: يکي از مهمترين اولويت هاي صنعت نفت ايران افزايش طرفين ازدياد برداشت از ميادين بزرگ است از اين رو بر آن شديم که فناوري هاي ازدياد برداشت را به عنوان محور اصلي دومين همايش بين المللي فرصت هاي فناورانه نفت و گاز انتخاب کنيم.
وي خاطر نشان کرد: به طور همزمان شرکت ملي نفت ايران تحت نظارت عاليه مقام وزارت نفت تصميم گرفته است طرح جديدي را با هدف افزايش نرخ توليد براي توسعه تحقيقات محور ميادين نفت کشور اجرا کند.
بر اساس اين گزارش وظيفه مطالعه ميدان هاي اهواز و يادآورانه به پژوهشگاه صنعت نفت واگذار شده است اين دو ميدان از بزرگترين ميادين نفتي کشور به شمار مي آيند و قرارداد رسمي انجام مطالعات ازدياد برداشت روي ميدان اهواز در اواخر سال گذشته بين شرکت ملي مناطق نفت خيز جنوب و پژوهشگاه منعقد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]